fbpx

Subiecte admitere jandarmerie 2018 cu explicatii | admitere jandarmi subofiteri

Cauti subiecte admitere jandarmerie 2018? Mai jos ai subiectele pentru jandarmi-admitere la limba romana, engleza, franceza. Subiectele de admitere in jandarmerie la limba romana la scoala de la Falticeni Dragasani sunt cele care s-au dat in anul 2018.

Apasa butonul albastru de mai jos pentru a incepe testul cu subiectele de amitere la Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi Falticeni / Dragasani. Subiectele au fost data in anul 2018, varianta limba romana (gramatica) si limba engleza / limba franceza.

Timpul maxim in care poti parcurge aceste subiecte de admitere la jandarmi 2018 este de maximum doua ore. Evident, poti termina mult mai repede testul. Ideea este, insa, sa te incadrezi in timp si sa obtii un punctaj cat mai mare. Este nevoie sa stii ca, odata pornit testul, acesta nu poate fi pus nici pe pauza, nici oprit.

La final, vei avea imediat rezultatele testului: punctajul obtinut si procentul de reusita. Tot la final, vei avea si rezultatele corecte pentru fiecare intrebare in parte. Astfel, vei sti ce ai gresit din cadrul subiectele de admitere la jandarmi din 2018 – limba romana, engleza, franceza.

Apasa butonul Start test online pentru a porni testul cu subiecte admitere jandarmerie 2018 la Scoala de Subofiteri de Jandarmi Falticeni / Dragasani.

Raspunde apoi cat mai corect si la fiecare intrebare, alegand doar unul din variantele de raspunsuri afisate.

Daca ai observatii de facut sau nedumeriri cu privire la corectitudinea raspunsurilor, lasa un comentariu mai jos.

Alte informatii utile despre admiterea la jandarmi

Toate subiectele disponibile pentru jandarmi admitere / date la scolile de subofiteri de jandarmi le gasiti aici in format online interactiv. Viziteaza pagina noastra dedicata subiectelor de admitere la jandarmi.  Tot aici vei gasi si alte informatii utile despre admiterea la jandarmi la scolile de subofioteri de la Falticeni si Dragasani.

Daca vrei sa fii la curent cu toate noutatile despre subiecte admitere jandarmerie la scolile de jandarmi Falticeni sau Dragasani, urmareste paginile noastre de facebook DezvotaCariera si Pregatire Romana-Engleza.

Stim ca una dintre probele de admitere in jandarmerie este si testarea psihologica, astfel ca ti-am pregatit aici o pagina in care iti explicam cum e cu testarea psihologica. De asemenea, am pus si niste teste psihologice online ca sa te cunosti mai bine.

SUCCES!

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.