fbpx
Angajați 50 - 99 de angajați
Domeniu Producție

ACP – Cel mai mare producător HVAC din România

 

De peste 15 ani, ACP este furnizorul preferat de soluții pentru ventilație la nivel internațional, prin dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor și accesoriilor HVAC de o înaltă calitate.

 

ACP ROMANIA

 

Cu cea mai mare linie de producție pentru produse și accesorii HVAC din România și „Satisfacția clienților” ca pilon central al strategiei de dezvoltare, ACP deservește cu succes clienți pe 3 continente, în 10 țări (România, Franța, Italia, Israel, Maroc, Germania, Portugalia, Irlanda, Olanda, Moldova).

ACP oferă o gamă diversificată de produse și accesorii HVAC din aluminiu, sigure, eficiente din punct de vedere energetic, ecologice și ușor de utilizat. Misiunea companiei este de a deveni principalul furnizor de soluții din domeniul HVAC, integritatea, satisfacția clienților și mulțumirea angajaților fiind pilonii strategiei sale de dezvoltare.

Cei 100 de angajați împărtășesc aceleași valori și un obiectiv comun: “Să devenim principalul furnizor de soluții din domeniul HVAC.”

Fiecare angajat, începând cu zona de producție și până la echipa de top management, prin abilitățile, pasiunea și energia lor, joacă un rol esențial în transformarea acestui obiectiv în realitate.

error: Alert: Conținut protejat !!