Despre companie

Lemet este producător de mobilă din Câmpina, Prahova, România, deținătorul magazinelor Lem’s | Înfrumusețează casele românilor.

Istoria companiei Lemet Câmpina

Înfiinţată în oraşul Câmpina, din decembrie 1991 şi până acum, compania Lemet a parcurs toate etapele evoluţiei sale de a deveni o companie solidă şi de perspectivă, conectată permanent la realităţile economice din România. Compania Lemet acţionează într-o piaţă dinamică iar ritmul de schim­bare a condiţiilor concurenţiale este accelerat. O componentă esenţială a succesului nostru este reprezentată de modul etic prin care am creat și susţinem renumele mărcii Lemet în relaţiile cu partenerii de afaceri.

Producție la standarde superioare:

• Pentru fabricarea produselor noastre, folosim tehnologii de ultimă oră, înglobate în 10 linii de producție complet automatizate pentru prelucrarea panourilor compozite din lemn, a lemnului masiv și finisarea acestora, linii proiectate și dezvoltate de către noi împreună cu partenerii noștri. InovațiaCalitatea produselor executate și Productivitatea sunt primele criterii care stau la baza proiectării și alegerii noilor linii de fabricație. Toate utilajele noastre respectă normele europene de Sănătate și Securitate a Muncii și Protecției Mediului.

• Halele de producţie ocupă o suprafaţă de peste 41.000 mp. În cadrul fabricii, peste 800 de angajati produc mobilă de calitate, la o capacitate anuală de prelucrare de aproximativ 3,5 milioane de panouri de tip PAL si MDF;

• Proiectarea programelor modulare de mobilier determină soluţii personali­zate fiecărui client și continuitatea în timp a modelelor;

• Organizația noastră are implementate, încă din anul 2005, sistemele de management al calității ( SR EN ISO 9001), mediului (SR EN ISO 14001) și sănătății și securității ocupaționale (SR OHSAS 18001) în domeniile: proiectare, producţie şi vânzare.

 

Cariere în Lemet

Știm că principala noastră valoare sunt oamenii, sunt colegii noștri. Suntem o echipă în care fiecare dintre noi contează în acest sistem. Muncim inteligent pentru a ne atinge propriile aspirații și pentru a ne îndeplini scopul propus şi anume, mulțumirea clientului. Unul dintre cele mai importante obiective pe care dorim să le atingem este acela de a avea o echipa unită și bine pregătită pentru a putea face față cu profesionalism cerințelor clientilor noștri.
Echipa noastră deține următoarele calități:
  • Competenţă: Reprezintă în întregime experiența și aptitudinile, talentele și calificarile noastre. Mai mult decât atât, reprezintă determinarea de care dăm dovadă cât și meritul de a duce la bun sfârșit proiectele.
  • Empatie: Avem capacitatea de a asculta și de a înțelege dorințele colegilor noștri. Părerea fiecarui membru al echipei contează.
  • Credibilitate: Aici punem accent pe capabilitatea noastră de a fi convingători, de a demonstra partenerilor și clienților noștri că suntem mandatați să oferim cele mai bune soluții tehnice și estetice. Și toate acestea, pentru că deținem siguranța provenită dintr-o foarte bună pregatire și informare.
  • Perseverenţă: Avem acum ocazia să atragem atenția tuturor. Imaginea noastră este una eficientă, determinată de coerența și consistența acțiunilor noastre. Am construit treptat această imagine și am perseverat în fiecare zi, conștienți fiind de faptul că este la fel de importantă pentru echipă cât și pentru cei din jur.
  • Control: Priceperea de a fi bine organizați. Respectăm procedurile, normele și reglementările interne. Suntem permanent antrenați pentru a gestiona proiecte, planuri de acțiune cât și situații de criză.

Mai multe detalii pe websiteul nostru.

Fii primul reviewer

Lasă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.