fbpx
Domeniu Paza / Protectie / Militar, Servicii, Vânzări

ORDIS Sibiu – servicii de paza, servicii de supraveghere si control acces

 

Oferim solutii profesionale de protejare a spatiilor comerciale si rezidentiale. Prin gama de produse disponibile si a serviciilor noastre, dorim sa iti oferim siguranta de care ai nevoie si pe care o meriti. Ordis Sibiu inseamna siguranta, siguranta ta, a familiei tale, a afacerii tale.

 

In 2005 ne-am infiintat ca societate de paza si protectie iar in 2008 am activat divizia de sisteme de securitate. 

Pe divizia de sisteme, activitatea de baza este importul, livrarea si instalarea de sisteme de securitate, realizarea de instalatii electrice si sisteme de distributie. Produsele oferite de noi sunt moderne si de cea mai inalta calitate, in conformitate cu standardele europene din domeniu. Colaboram cu producatori si distribuitori autorizati de echipamente de securitate.

 

In magazinul nostru online gasesti intreaga gama de produse necesare pentru protejarea obiectivelor importante. Sisteme complete de automatizari porti, sisteme de alarma, sisteme de incendiu, interfonie video si audio, control pontaj, sisteme antifurt, etc.

 

Misiunea Ordis Sibiu este de a oferi solutii complexe si complementare de securitate. Pentru atingerea acestui scop lucram cu producatori de renume din domeniu, pentru cele mai noi si mai bune produse. Pe langa comercializarea de produse de supraveghere si securitate mai oferim si servicii de paza si protectie, precum si instalari sisteme de securitate. Pentru mai multe informatii legate de acestea acceseaza paginile cu aceste nume.

 

Viziteaza pagina de joburi si aplică la ofertele noastre de locuri de munca in Sibiu. Succes!

error: Alert: Conținut protejat !!