fbpx

Profelis

Prezentare angajator

Profelis, cu sediul in Sibiu, strada Turda nr. 15, este o companie regionala care activeaza in domeniul materialelor de constructii in zona Transilvaniei.

Cu un portofoliu de produse foarte complex, companie Profelis comercializeaza materiale de constructii si finisaje de la cei mai mari producatori din Romania si din lume: Rigips, PPG / Trilak, Wienerberger, BMI / Bramac / Schiedel, Macon, Cemacon, Siceram, Kikinda, Kebe etc.

Practic, impreuna cu Profelis poti construi orice, de la inceput pana la final:

Fundatie si structura cladirii:

  • fier beton, sarma, tevi metalice, profile metalice, caramida, BCA, ciment, adezivi de bca, buiandrugi, hidroizolatii, termoizolatii pe baza de polistiren sau vata minerala. De asemenea, comercializam intreaga gama de placi de gipscarton marca in sistem complet Rigips.

Invelitori:

  • tigla ceramica, tigla de beton, tigla de tabla.

Instalatii termice si canalizare:

  • Camine de apa si canalizare, tubulaturi de canalizare, centrale termice, fitinguri, tevi –  tot ce ai nevoie pentru o instalatie moderna in cladirea pe care o construiesti.

Finisaje interioare si exterioare:

  • gleturi de finisaje, vopsele lavabile, ceramica (gresie, faianta, klinkeri, adezivi interiori si exteriori etc.), tenciueli decorative

Organizarea Profelis

Profelis are 6 puncte de lucru in tara: Sibiu, Cluj-Napoca, Ramnicu Valcea, Brasov, Targu Mures, Deva. Avand un parc auto si logistic consistent, acoperim si judetele limitrofe.

Din punct de vedere al canalelor de vanzare, Profelis are doua canale de vanzare principale:

  • Profesional: facem vanzari catre firme de constructie si dezvoltatori imobiliari.
  • Recomercializare: facem distributie catre depozite de materiale de constructie si finisaje si catre magazine de specialitate sau magazine rurale universale care au in portofoliu si produse de constructii si, mai ales, finisaje.

Structura noastra de personal este una supla si performanta, eficienta fiind cuvantul de ordine.

Cele mai frecvente recrutari le facem pentru posturile de agent vanzari, lucratori comerciali, gestionari si operatori financiari (receptie, facturare).

Mai multe despre noi puteti gasi pe websiteul companiei.

 

Daca vrei sa fii la curent cu toate pozitiile nou deschise pe care le avem in recurtare, te rugam sa iti setezi aici o alerta de joburi noi. Astfel, vei primi pe email toate anunturile conform alertei tale. Nu uita sa pui ca eticheta / cuvant cheie Profelis si localitatatile care te intereseaza.

 

Te asteptam in echipa noastra! Succes!

Îți place? Distribuie prietenilor:


Informații despre angajator

8
noiembrie 13, 2018
error: Conținut protejat !!