Subiecte admitere engleză din anii anteriori | grile online cu răspuns pe loc

Subiecte admitere engleză | Academia de Poliție – 2014

Itemi: 30

Timp de lucru: 60 de minute

Te pregătim pentru succesul tău la admitere

 • , ,

  Pregătire cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată), ANP (penitenciare). Profil psihologic cu feedback profesionist.

  Dacă ești deja abonat la cursurile noastre de pregătire pentru Admitere în MAI (română, engleză) ai acest produs în mod gratuit (dacă ai cel puțin 6 luni de abonament neîntrerupt) sau imediat cu 50% reducere. Contactează-ne pentru a afla cum poți accesa aceste beneficii.  

   

  Serviciu online de pregătire cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată), ANP (agenți penitenciare) sau alte procese de selecție. În acest caz, folosim teste psihologice similare celor pentru poliție, armată, jandarmi (MAI, MApN). Beneficiezi de simularea testării psihologice și strategii de rezolvare a diferitelor tipuri de itemi, cu explicații clare, in cadrul unui curs online la care vei avea acces. Așa vei fi familiarizat/ă și pregătit/ă pentru a susține orice teste psihologice la MAI, MApN, ANP.  Acest serviciu online constă în:

  1. Curs online de familiarizare cu modul de construire și a logicii din spatele diferitelor tipuri de itemi similari cu cei din testele psihologice de la MAI (poliție, jandarmi), MApN, ANP (penitenciare).
   • Faceți exerciții și după fiecare exercițiu vi se va spune dacă ați răspuns corect sau nu și care era logica din spatele răspunsului corect. 
  2. Simulare de testare psihologică cu teste psihologice profesioniste cu licență, în urma căreia vei obține un raport de evaluare complex care conține:
   • profil psihologic real (inteligență generală, verbală și nonverbală și profilul de personalitate) redactat de un profesionist în testarea și selecția de personal;
   • indicii privind comportamentul la testare și recomandări despre comportamentul optim la testarea psihologică reală de la MApN, MAI, ANP. Astfel, veți evita anumite capcane și veți reduceți riscul de a pica la testul psihologic.
   • O discuție cu un psiholog cu o experiență de peste 20 de ani în testarea psihologică, în recrutarea și selecția candidaților – dacă veți avea întrebări suplimentare în urma raportului scris de feedback în urma testării psihologice. 

  Totul se desfășoară online, testele și cursul cu modele de teste psihologice similare celor de la poliție, armată, penitenciare, pompieri sunt disponibile imediat, iar profilul psihologic este disponibil în câteva ore de la completarea testelor psihologice. Nu este o carte și nu există livrare fizică la domiciliu, însă este un serviciu mult mai bun decât o carte pentru că: 

  1. În nicio carte nu vei găsi teste psihologice profesioniste ci doar de amuzament sau, cel mult, de autoevaluare aproximativă; testele cu care lucrăm sunt teste profesioniste, licențiate la nivel național. 
  2. O carte nu îți poate evalua nivelul de inteligență, nu ți poate arăta profilul tău psihologic; cumpărând acest serviciu, vei afla despre tine tot ce contează din perspectiva testării psihologice.
  3. O carte nu îți poate simula un examen psihologic, nu îți dă feedback privind comportamentul tău la testare și greșelile pe care le faci; noi îți oferim toate aceste informații.
  4. O carte nu îți poate face recomandări privind comportamentul tău optim la proba de testare psihologică, așa cum îți facem noi în urma simulării de testare psihologică.
  5. O carte nu îți oferă posibilitatea interactivității, nu îți arată de ce ai greșit și cum puteai face să nu greșești, nu îți oferă feedback personalizat și nu îți dă posibilitatea de a discuta cu un psiholog cu 20 de ani de experiență în testarea, recrutarea și selecția candidaților ca aici. 
  6. În nicio carte nu vei avea parte de explicații amănunțite privind modul în care se construiesc anumiți itemi și logica ce te poate ajuta să rezolvi diversele exerciții de logică. Cursul nostru online îți oferă toate aceste lucruri.   

  Testele psihologice sunt aplicate cu licență, iar rezultatele sunt cuprinse în profilul psihologic, inclusiv recomandări privind greșelile pe care le faceți la simulare și comportamentul optim pentru testare. Acesta este redactat de către un psiholog cu peste 20 de ani de experiență în recrutarea și selecția de personal, care va și răspunde întrebărilor tale. 

  145 lei
  Add to cart
 • Limba Română / Gramatică pentru Admitere la Academia de Poliție, Jandarmi, ANP, Drept

  Seria de pregătire pentru admitere – sesiunea 2022începe pe 6 noiembrie 2021. Acesta este linkul evenimentului de lansare din 6 noiembrie, ora 9:30 și al lecției interactive gratuite FONETICA (sâmbătă, 13 noiembrie, 9:30): https://teams.live.com/meet/94216681232310 
   
  Abonament lunar de acces la pachetul complet de pregătire online pentru admitere la gramatică / limba română (fonetică, vocabular, morfologie și sintaxă) Esențial pentru admitere la Academia de Poliție, școlile de jandarmi, agenți de poliție, penitenciare și drept.  Este combinația ideală între învățarea individuală și meditațiile cu un profesor. Vei beneficia de:
   
  • învățare asistată de un profesor dr. cu 20 de ani de experiență în pregătirea pentru admitere;
  • ședințe video online interactive de predare cu explicații, întrebări și răspunsuri;
  • toată materia la zi (fișe de teorie, materiale video, teste online) accesibile oricând, pe orice dispozitiv;
  • fișe complete de teorie (fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă, conform programei);
  • peste 40 de ore cu lecții video interactive de predare și grile explicate;
  • teste cu grile gramatică online de fixare și verificare a cunoștințelor, cu corectare automată și explicații detaliate a fiecărui răspuns corect;
  • subiecte de admitere la poliție, jandarmi, ANP din din anii anteriori sub formă de teste online de gramatică cu feedback și corectare automate;
  • 7000+ de grile gramatică online în total;
  • 4 recapitulări finale (fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă);
  • simulatoare de examen (la fiecare capitol și la finalul cursului).
   
  Prețul este pentru abonamentul lunar care include toate materialele scrise, audio și video (lecții, teste) de la începutul cursului până la zi, precum și accesul la sesiunile de meditații online interactive din luna abonamentului. 
   
  Atenție!
   

  Acest program de pregătire la gramatica limbii române pentru admitere la jandarmi, poliție, ANP, drept:

  • nu este pentru cei care doar vor să frunzărească o carte sau niște materiale cine știe de pe unde copiate sau vor doar să încerce să dea examenul.
  • este doar pentru cei care chiar vor cu adevărat să ia admiterea, sunt dispuși să muncească serios pentru asta și vor să învețe sistematic și organizat, asistați de un profesor experimentat. 
  • Pentru informații suplimentare, te rugăm să vezi cele două clipuri de mai jos care conțin toate informațiile suplimentare despre acest program de pregătire. 

   

  97 lei / lună
  Apasă aici pentru comandă!

Subiecte admitere engleză | Academia de Poliție – 2014

error: Alert: Conținut protejat !!