fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gigi Balica – antrenor sportiv și simulări traseu în Timișoara

Eveniment recurent vezi tot

august 15 @ 3:00 pm 5:00 pm

PREGATIRE/SIMULARE TRASEU PRACTIC APLICATIV SI PREGATIRE FIZICA DE SPECIALITATE PENTRU ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE SI SCOLI AGENTI POLITIE/SUBOFITERI M.A.I/M.Ap.N (licee si colegii militare)/ANP-Penitenciare, incadrare sursa externa.

Gigi Balica - antrenor sportiv Timișoara

Profesor, licentiat in educatie fizica si sport (Facultatea Militara de Educatie Fizica si Sport), specializat in acest domeniu, efectuez pregatire/simulare traseu practic-aplicativ si antrenamente de pregătire fizica specifica in vederea admiterii la Academia de Poliție și școlile de agenti/subofițeri din cadrul M.A.I.(inclusiv pompieri)/M.Ap.N/colegii militare/licee militare/institutii militare/Penitenciar/incadrare sursa externa.

Activitati desfasurate: simulare traseu practic-aplicativ, pregatire fizica generala, pregatire fizica individuala, tehnica trecerii obstacolelor din traseul practic- aplicativ, exersarea separata a elementelor din traseu, circuite pentru cresterea fortei generale si explozive, exercitii specifice pentru abdomen/brate/picioare, alimentatie sanatoasa si refacere dupa antrenament.

Consiliere: indrumare si recomandare pregatire proba scrisa (romana, engleza, istorie, psihologie, legislatie) cu cei mai buni profesori din Timisoara, mod de abordare si pregatire a fiecarei probe de examen/concurs, pregatire psihologica pentru concurs si un still de viata sanatos.

Materialele din traseu folosite la antrenamente si simularea traseului practic-aplicativ sunt identice cu cele folosite la admitere.

Avem o gama profesionala si complexa de materiale speciale pe care le folosim la antrenamente pentru cresterea fortei generale/explozive si rezistentei in regim de intensitate.

Ne recomanda procentajul mare de candidati fete si baieti promovati la fiecare sesiune de admitere (sesiunea aprilie 2022, procentaj promovati 100 %).

Absolvent al ANEFS, specialitate militara cu o vasta experienta in domeniul sportiv practic-aplicativ. Colegul meu, profesor si instructor militar sportiv cu o mare experienta pedagogica se ocupa de modul de abordare si initiere in tehnica trecerii obstacolelor.

Planurile de antrenament sunt structurate pe nivele, astfel incat la sfarsitul ciclului de pregatire sa ne indeplinim, impreuna, obiectivul, evident cu participarea dvs. la sesiunile de pregatire organizate si constanta in pregatire.

Sedintele de pregatire au durata de 2 ore si se desfasoara in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica. Organizator: Gigi Balica. Timisoara.
Inscrieri si detalii la telefon : 0769037216 sau 0721251634.

strada Praga, nr. 6
Timișoara, Timiș România
+ Hartă Google

Răspunsuri

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Alert: Conținut protejat !!