fbpx

Real Estate Consultant

Catoma Property Invest

  • job Full Time
0738849194 office@catoma.ro
apr. 30, 2019
Incarca CV-ul tau (max 1Mb)


Poți aplica la acest job si la toate celelalte locuri de muncă folosind CV-ul tău online. Apasa linkul de mai jos pentru a posta CV-ul tău online pentru a-l tirmite apoi la angajator.

Agentia imobiliara Catoma Property Invest isi mareste echipa!

Te-ai saturat de “stabilitatea” salariilor (nesatisfacatoare) oferite de angajator?
Esti dezamagit de faptul ca efortul si devotamentul tau nu sunt apreciate ? Iti doresti mai mult ?
Schimba-ti complet mentalitatea.
Gaseste in tine curajul pentru a alege o activitate in care veniturile tale sunt direct proportionale cu eforturile depuse.

Daca esti o persoana sociabila, cu o atitudine pozitiva, capabila sa relationeze cu clientii, alatura-te echipei Catoma.

Ce oferim?
Garantam un mediu de lucru placut, intr-un colectiv unit, comisioane substantiale in functie de realizari, program flexibil, o pregatire temeinica si o instruire permanenta a agentilor companiei.
Iti punem la dispozitie: sediul nostru situat in zona centrala a Bucurestiului, cu dotari moderne, tot confortul si toata logistica necesara (telefon de serviciu, laptop, acces la o baza de data cu anunturi online, vizibilitatea ofertelor pe site-ul propriu, dar si pe alte portaluri imobiliare).

Ce vei face?
Pe scurt: vei prospecta piata imobiliara, vei elabora si promova ofertele, vei identifica potentialii clienti, te vei deplasa pe teren pentru prezentarea proprietatilor, vei intermedia propriu zis tranzactiile imobiliare.

Daca ti-am trezit interesul, asteptam CV-ul tau pe office@catoma.ro.