Locuri de Muncă în București

Filtrează în funcție de etichete:

  Nu ai găsit anunțuri locuri de muncă, joburi, anunțuri de angajări în București interesante pentru tine? Avem mai jos câteva informații suplimentare utile care te-ar putea ajuta să-ți găsești un loc de muncă în București.

  Păstrăm legătura pe rețelele sociale pentru noi locuri de muncă și alte oportunități de carieră

  Urmărește paginile noastre pentru noi informații despre locuri de muncă disponibile în București!

  Câteva dintre articolele și resursele noastre care îți pot fi utile în carieră.

  Top 20 cele mai mari companii care fac angajări în București. Aveți linkuri către paginile de cariere, angajări, locuri de muncă în București (inclusiv).

  Pentru a accesa paginile de cariere și anunțuri de angajare din fiecare companie, apăsați pe numele companiei (scris cu albastru).

  Nu garantăm că sunt mereu anunțuri de angajare în București, dar merită încercat. Iar dacă nici pe siteurile angajatorilor nu sunt joburi, o ultimă variantă ar fi să le trimiteți un cv pe adresa de contact. Uneori funcționează!

  Cei mai mari 10 angajatori din București

  1. COMPANIA NATIONALA DE CAI FERATE “CFR” SA / B-dul Dinicu Golescu 38, Sector 1 / 22.629 angajati (regie autonoma de stat; probabil este vorba despre numarul total de angajati in toata tara)

  2. REGIA NATIONALA A PADURILOR ROMSILVA RA / Str. PETRICANI 9A, Sector 2 / 16.485 persoane angajate (idem)

  3. RCS & RDS SA / Str. DR. STAICOVICI 75, Sector 5 / 12.959 angajati (companie in domeniul telecomunicatiilor; probabil ca vorbim despre numarul total de angajati din toate judetele tarii)

  4. SOCIETATEA NATIONALA DE TRANSPORT FEROVIAR DE CALATORI – CFR – CALATORI SA / B-dul DINICU GOLESCU 38, Sector 1 / 12.782 angajati

  5. OMV PETROM SA / Str. CORALILOR 22, Sector 1 / 12.498 angajati (companie cu capital mixt, romano-austriac)

  6. KAUFLAND ROMANIA SCS / Str. BARBU VACARESCU 120-144, Sector 2 / 12.374 angajati (alaturi de Auchan, Carrefour si Lidl, unul dintre principalii jucatori in piata de retail din Romania. Numarul de angajati este cel la nivelul intregii tari, chiar daca este raportat la Bucuresti)

  7. SOCIETATEA DE TRANSPORT BUCUREŞTI STB S.A. / B-dul DINICU GOLESCU 1, Sector 1 / 10.279 angajati

  8. AUCHAN ROMÂNIA SA / Str. Brasov 25, Sector 6 / 10.123 angajati (idem Kaufland)

  9. CARREFOUR ROMANIA SA / Str. GARA HERASTRAU 4C, Sector 2 / 9.997 angajati

  10. MEGA IMAGE SRL / B-dul Timisoara 26, Sector 6, Bucuresti / 9.741 angajati

  Următorii 10 mari angajatori din București și linkuri către paginile cu locuri de muncă în București (în funcție de disponibilitate)

  11. SOCIETATEA NATIONALA DE TRANSPORT FEROVIAR DE MARFA “CFR – MARFA” SA / B-dul DINICU GOLESCU 38, Sector 1 / 5.813 angajati

  12. LUGERA & MAKLER SRL / Str. VULTURILOR 98, Sector 3 / 5.633 angajati (alaturi de Adecco si Manpower, este unul dintre cei mai importanti jucatori in piata de leasing de personal. Chiar daca persoanele sunt angajate in companie, majoritatea covarsitoare sunt subcontractate catre alte companii.)

  13. ADECCO RESURSE UMANE SRL / Str. GARA HERASTRAU 4C, Sector 2 / 5.169 angajati (idem Lugera)

  14. ORACLE ROMANIA SRL / Str. PIPERA 43, Sector 2 / 4.463 angajati (Unul din principalii jucatori pe piata de IT si outsourcing din Romania)

  15. TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A. / P-ta PRESEI LIBERE 3-5, Sector 1 / 4.404 angajati

  16. METROREX SA / B-dul DINICU GOLESCU 38, Sector 1 / 4.402 angajati

  17. ROMANIA HYPERMARCHE SA / Sos. DUDESTI-PANTELIMON 73-75, Sector 3 / 3.781 angajati (Magazinele Cora)

  18. METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL /B-dul THEODOR PALLADY 51 N, Sector 3 / 3.679 angajati

  19. MANPOWER HR SRL / Str. IZVOR 80, Sector 5 / 3.587 angajati

  20. PREMIER RESTAURANTS ROMANIA SRL / Sos. NICOLAE TITULESCU 4-8, Sector 1 / 3.394 angajati (Restaurantele fast food Mc Donalds)

  Sursa aici.

  Locuri de muncă sunt disponibile și la AJOFM București

  Adresa și datele de contact pentru AJOFM București sunt:

  Adresa: str. Spătaru Preda nr. 12, sector 5

  Telefon: 021 316 29 03, 021 316 55 08, 021 316 28 87

  Pentru a vedea care sunt posturile vacante disponibile și cine face angajări în București, accesează această pagină.

  Aici vei găsi toate anunțurile pe care angajatorii din București le-au comunicat către AJOFM București.

  Joburi la stat în București

  Dacă vrei să lucrezi la stat sau dacă doar vrei să vezi care este oferta de locuri de muncă la stat în București accesează această pagină.

  Aici vei vedea ce instituții de stat au posturi vacante și fac angajări.

  Informații despre angajatorii din București. Câte locuri de muncă în București oferă companiile.

  În București sunt peste 380 000 de companii, deci la fel de mulți potențiali angajatori. Asta înseamna aproape 20%  din numărul total de firme din România. Acestea au împreună  un milion de angajați – 26% din totalul persoanelor angajate din România. Toate la un loc generează o cifră de afaceri de aproape 120 miliarde de euro.

  Cel mai probabil, multe joburi din București, sunt disponibile la companiile din listă cu top angajatori. E o chestiune de statistică: cu cât mai mare compania, cu atât e mai probabil să aibă locuri de muncă disponibile.

  Această listă are un număr limitat de companii cu sediul în București și în ordinea descrescătoare a numărului de angajați la începutul anului 2020. Acestea oferă, cel mai probabil, cele mai multe joburi în București de pe piață.

  După cum veți putea observa, cei mai mari angajatori sunt companii de stat și companii private din zona de retail, energie, restaurante, servicii sau comunicații.

  De obicei, cei mai mari angajatori sunt cei care au cele mai multe oportunități de carieră.

  Însă, nu întotdeauna cei mai mari angajatori sunt și cei mai buni angajatori. Așa că, sfatul nostru este să vă informați înainte despre compania în care vreți să vă angajați: ce cifra de afaceri are, profitabilitate, care sunt proprietarii și care e comportamentul acestora. Un angajator bun nu oferă doar locuri de muncă, ci și un mediu stabil, sigur și motivant pentru angajații săi.

  Toți angajatorii care au avut sau au anunțuri de locuri de muncă, inclusiv în București și împrejurimi, sunt aici: Pagina Angajatori.

  Succes în găsirea de locuri de muncă în București potrivite experienței, pregătirii și aspirațiilor tale! 🙂

  Ești angajator, faci angajări în București și poți oferi locuri de muncă?

  Mult succes în recrutare în București și nu numai!