fbpx

Locuri de muncă în BUCUREȘTI

Toate joburile din București le găsești mai jos.

FA-TI ACUM UN CONT GRATUIT!

Ca sa ai acces la toate facilitatile siteului, este necesar sa fii autentificat in contul tau.

Dezvolta-ți cariera!

Articole și resurse pentru dezvoltarea carierei tale.

Vrei să fii la curent cu ULTIMILE JOBURI?

Întră în cont, completeaza ALERTA DE JOBURI pentru a primi pe email cele mai noi joburi pentru tine disponibile pe site.

 


Chiar daca nu ai gasit astazi anunturi de locuri de munca in București care sa iti fie pe plac, citeste cu atentie informatiile de mai jos sa vezi cum poti fi mai aproape de locul de munca dorit.


anunturi locuri de munca, angajari, joburi

 

Angajari | Anunturi Locuri de Munca București

Aici se termina cautarea ta. Angajatori de top din București posteaza aici anunturi de locuri de munca pentru tine.

 

Ce poti face in plus pentru a obtine mai rapid joburi / locuri de munca in București care sa iti placa cu adevarat?

 

Esti foarte aproape de un job in Bucuresti. Seteaza-ti o alerta de joburi prin care sa primesti pe email noile anunturi locuri de munca București imediat cum apar. 

In București sunt peste 380 000 de companii, deci la fel de multi potential angajatori. Asta inseamna aproape 20%  din numarul total de firme din Romania. Acestea au impreuna  un milion de angajati – 26% din totalul persoanelor angajate din romania. Toate la un loc genereaza o cifra de afaceri de aproape 120 miliarde de euro. Fiind un oras cu aproape 3 milioane de locuitori – dupa surse neoficiale – este foarte probabil sa gasesti anunturi de locuri de munca si angajari in București. E nevoie doar de putin rabdare. Dintre toate joburile publicate, unul este al tau, cu siguranta.

Daca esti angajator in București, orasul este un adevarat magnet pentru candidatii din toata tara. Astfel ca nu ar trebui sa fie atat de greu sa gasesti angajatii potriviti, daca oferta salariala este una corecta.

 

Faci angajari in București și vrei sa publici anunțuri cu locuri de muncă?

 

Top 20 angajatori București (selectie, in functie de numarul de angajati). Acestia au cea mai mare probabilitate de face angajari si de a posta anuturi locuri de munca in Bucuresti.

   1. COMPANIA NATIONALA DE CAI FERATE „CFR” SA / B-dul Dinicu Golescu 38, Sector 1 / 22.629 angajati (regie autonoma de stat; probabil este vorba despre numarul total de angajati in toata tara)
   2. REGIA NATIONALA A PADURILOR ROMSILVA RA / Str. PETRICANI 9A, Sector 2 / 16.485 persoane angajate (idem)
   3. RCS & RDS SA / Str. DR. STAICOVICI 75, Sector 5 / 12.959 angajati (companie in domeniul telecomunicatiilor; probabil ca vorbim despre numarul total de angajati din toate judetele tarii)
   4. SOCIETATEA NATIONALA DE TRANSPORT FEROVIAR DE CALATORI – CFR – CALATORI SA / B-dul DINICU GOLESCU 38, Sector 1 / 12.782 angajati
   5. OMV PETROM SA / Str. CORALILOR 22, Sector 1 / 12.498 angajati (companie cu capital mixt, romano-austriac)
   6. KAUFLAND ROMANIA SCS / Str. BARBU VACARESCU 120-144, Sector 2 / 12.374 angajati (alaturi de Auchan, Carrefour si Lidl, unul dintre principalii jucatori in piata de retail din Romania. Numarul de angajati este cel la nivelul intregii tari, chiar daca este raportat la Bucuresti)
   7. SOCIETATEA DE TRANSPORT BUCUREŞTI STB S.A. / B-dul DINICU GOLESCU 1, Sector 1 / 10.279 angajati
   8. AUCHAN ROMÂNIA SA / Str. Brasov 25, Sector 6 / 10.123 angajati (idem Kaufland)
   9. CARREFOUR ROMANIA SA / Str. GARA HERASTRAU 4C, Sector 2 / 9.997 angajati
   10. MEGA IMAGE SRL / B-dul Timisoara 26, Sector 6, Bucuresti / 9.741 angajati
 
Urmatorii 10 de angajatori din București in functie de numarul de persoane angajate
  1.  11. SOCIETATEA NATIONALA DE TRANSPORT FEROVIAR DE MARFA „CFR – MARFA” SA / B-dul DINICU GOLESCU 38, Sector 1 / 5.813 angajati
  2. 12. LUGERA & MAKLER SRL / Str. VULTURILOR 98, Sector 3 / 5.633 angajati (alaturi de Adecco si Manpower, este unul dintre cei mai importanti jucatori in piata de leasing de personal. Chiar daca persoanele sunt angajate in companie, majoritatea covarsitoare sunt subcontractate catre alte companii.)
  3. 13. ADECCO RESURSE UMANE SRL / Str. GARA HERASTRAU 4C, Sector 2 / 5.169 angajati (idem Lugera)
  4. 14. ORACLE ROMANIA SRL / Str. PIPERA 43, Sector 2 / 4.463 angajati (Unul din principalii jucatori pe piata de IT si outsourcing din Romania)
  5. 15. TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A. / P-ta PRESEI LIBERE 3-5, Sector 1 / 4.404 angajati
  6. 16. METROREX SA / B-dul DINICU GOLESCU 38, Sector 1 / 4.402 angajati
  7. 17. ROMANIA HYPERMARCHE SA / Sos. DUDESTI-PANTELIMON 73-75, Sector 3 / 3.781 angajati (Magazinele Cora)
  8. 18. METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL /B-dul THEODOR PALLADY 51 N, Sector 3 / 3.679 angajati
  9. 19. MANPOWER HR SRL / Str. IZVOR 80, Sector 5 / 3.587 angajati
  10. 20. PREMIER RESTAURANTS ROMANIA SRL / Sos. NICOLAE TITULESCU 4-8, Sector 1 / 3.394 angajati (Restaurantele fast food Mc Donalds)
 
Observatii privind numarul de angajati ai angajatorilor din București

Este important de stiut ca, peste 50 de milioane de euro, orice companie din Romania este obligata sa declare sediul fiscal in București. De aceea, datele (inclusiv numarul de angajati) este posibil sa nu reflecte exact realitatea concreta din teren. Datele trebuie raportate la aceasta stare de fapt. De asemenea, cifrele fac referire, in pricipiu, la toti angajatii fiecarei companii in parte, indiferent de locatia in care isi desfasoara concret activitatea. Mai multe detalii aici.

Daca nu ai gasit ceva care sa iti placa, cu siguranta e o chestiune de timp sa apara si joburi in Bucuresti potrivite tie. Succes! 🙂 

Îți place? Distribuie prietenilor:


error: Conținut protejat !!