fbpx

Pregătire Traseu Sportiv-Aplicativ MAI / ANP / MApN (poliție, jandarmi, pompieri, armată, penitenciare)

Fă cunoștință cu antrenorii pentru proba sportivă din zona ta. Mai jos ai calendarul cu toate antrenamentele din toată țara.

Înscrie Antrenori Traseu Sportiv MAI / ANP / MApN

Aici pot fi introduși antrenorii pentru traseul utilitar-aplicativ pentru admitere și angajare în MAI, ANP, MApN. După aceea, vor apărea în directorul nostru de mai jos, astfel încât oricine să-și poată găsi locul de antrenament pentru traseul sportiv pentru MAI.
Numele persoanei care furnizează datele
Numele locației de antrenament, strada, numărul

Recurring

Gigi Balica – antrenor sportiv și simulări traseu în Timișoara

Arena Constructim, strada Praga, nr. 6 strada Praga, nr. 6, Timișoara, Timiș

PREGATIRE/SIMULARE TRASEU PRACTIC APLICATIV SI PREGATIRE FIZICA DE SPECIALITATE PENTRU ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE SI SCOLI AGENTI POLITIE/SUBOFITERI M.A.I/M.Ap.N (licee si colegii militare)/ANP-Penitenciare, incadrare sursa…

Recurring

ANTRENAMENTE M.A.I./ A.N.P./ I.G.S.U./ M.A.P.N. IASI

Baza sportiva ,,Liberto,, Iasi Bulevardul Chimiei 14, Iasi ( in spatele restaurantului Take&Eat), Iasi

Dezvolt si perfectionez calitati si deprinderi motrice. Folosesc 5,6 metode de antrenament: Circuit de forta exploziva in regim de rezistenta si invers; Functional Training; Tabata…

30- lei

Este nevoie să fii conectat la contul tău de pe platformă. Dacă nu ai cont, îl poți face instant. Postează evenimente recurente astfel încât să fie valabile tot anul. Nu uita să intri din nou și să schimbi datele daca e necesar! Te vom face cunoscut în grupurile noastre de Facebook, Telegram și Whatsapp care au, împreună, peste 100 000 de utilizatori.

Evenimente viitoare

error: Alert: Conținut protejat !!