Reduceri!

Admitere MAI 2022 – Academia de Poliție, Admitere Școala de Poliție Câmpina, Poliția de Frontieră, Admitere Școala de Subofițeri de Jandarmi , agenți penitenciar ANP, drept – Română, Engleză, Logică, Cultură Civică, Legislație, Test Psihologic

(275 de recenzii de la clienți)

De la: 97 lei / lună

Singurul program premium complet de pregătire online interactivă pentru Admitere MAI / ANP 2022,  pe bază de abonament lunar cu reînnoire automată până la anularea acestuia.

 

👮‍♀️👮 Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”
👮‍♀️👮 Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina
👮‍♀️👮 Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca
👮‍♀️👮 Școala de Agenți de Poliție de Frontieră „Avram Iancu” Oradea
👮‍♀️👮 Școala de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni
👮‍♀️👮 Școala de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani
👮‍♀️👮 SNPAP – Școala de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna – ANP
– Facultatea de Drept

 

Ce îți oferim?

Meditații online interactive săptămânale;

Platformă online de e-Learning accesibilă 24/7 de oriunde;

Toată teoria excelent structurată;

Mii de grile online originale explicate, repartizate pe fiecare lecție în parte și recapitulări, în total peste 20 000 de grile;

Lecții video detaliate, disponibile oricând, de pe orice dispozitiv (utile, mai ales, pentru cei care nu pot participa la sesiunile interactive);

Îndrumare online permanentă;

50% reducere (imediat după prima achiziție) sau gratuitate (3 luni de abonament la ambele materii sau 6 luni la o materie) pentru testul psihologic.

Legislație, Civică, Logică – disponibile gratuit pentru cei care sunt abonați la ambele materii: română – engleză și cu  50%  reducere pentru abonații la o singură materie;

Primul capitol de la fiecare materie, precum și toate subiectele de admitere din sesiunile anterioare, multe explicate video, sunt  accesibil gratuit;

Burse sociale;

Rezultate excelente și peste 270 de recenzii de 5 stele. 

 • Alegeți combinația de materii în funcție de nevoi.
 • Imediat după achiziție aveți acces la pregătire pentru MAI (Poliție, Jandarmi, ANP).
 • Citiți cu atenție primul capitol, Instrucțiuni!
 • Pentru mai multe detalii, citiți descrierea și recenziile de mai jos.

Programul pregătirii interactive săptămânale:

 • Legislație MAI, Educație Civică și Logică pentru admitere la poliție și jandarmi: în fiecare joi, de la 18:00.
 • Limba Română: în fiecare sâmbătă de la ora 9:30
 • Limba Engleză: în fiecare sâmbătă de la ora 12:00

 • Înregistrările le veți găsi și sub formă de lecții video, care includ explicațiile grilelor.
 • Pe lângă acestea, pe platforma de e-learning găsiți și fișele de teorie excelent structurate, dar și grilele online cu corectare automată. Lecțiile video, fișele de teorie și grilele acoperă fiecare element teoretic din materia necesară pentru examen.

 

Grup TELEGRAM Admitere MAI 2022: https://t.me/Admitere_MAI_politie_jandarmi 

Grup FACEBOOK Admitere MAI 2022: https://www.facebook.com/groups/admitere.mai.academie.politie.campina.jandarmi

 

 

Clear
-
+

Specificații

SKU: N/A Categorie:

Descriere

Program complet de pregătire online interactivă pentru admitere MAI 2022 la Academia / Școala de Agenți de Poliție Câmpina și Școala de Subofițeri de Jandarmi (MAI), agenți penitenciare (ANP), MApN. Admitere academia și școala militară. Română (MAI, ANP, Drept), engleză (MAI, armată), Test Psihologic (MAI, MApN, ANP), legislație MAI, Cultură Civică (poliție, jandarmi), Istorie (Academia de Poliție, ANP). În partea de jos a paginii aveți subiecte de admitere din anii anteriori sub formă de grile cu corectare și notare automată.

Detalii program de pregătire pentru Admitere MAI 2022 – Academia de Poliție, Admitere Școala de Poliție Câmpina, Poliția de Frontieră, Admitere Școala de Subofițeri de Jandarmi , agenți penitenciar ANP, drept – Română, Engleză, Logică, Cultură Civică, Legislație, Test Psihologic

Singurul program premium complet de pregătire online interactivă la română, engleză,  pe bază de abonament lunar cu reînnoire automată până la anularea acestuia.

 

Mai jos găsiți toate informațiile și resursele despre examenul de admitere din anul curent, inclusiv subiecte de admitere din anii anteriori (unele cu explicații video). Alegeți combinația de materii la care vreți să vă pregătiți cu noi, iar costul abonamentului lunar se va modifica în consecință.  După achiziție, programele de pregătire se vor găsi în secțiunea Contul Meu – Cursurile mele. Pentru o experiență de învățare cât mai plăcută și eficientă, vă rugăm să citiți cu atenție capitolul INSTRUCȚIUNI!  

Pregătire interactivă completă pe bază de abonament lunar cu reînnoire automată. Vă rugăm să citiți mai jos toate detaliile despre Programul Național de Pregătire Interactivă pentru Admitere la română (gramatică), engleză și testul psihologic*, legislație MAI*, Cultură Civică* pentru sesiunea din 2022.

Pregătirea pentru admitere la materiile marcate cu * este oferită GRATUIT / BONUS pentru abonații la pregătirea la română și engleză, în anumite condiții, în limita stocului și timpului disponibil, fără alte obligații contractuale. 

 

Program Național Complet de Pregătire Interactivă pentru Admitere MAI la Academia și Școala de Agenți de Poliție Câmpina / Cluj în 2022:

 

 

Alte detalii despre serviciile de pregătire interactivă la română, engleză și psihologic pentru admitere MAI / ANP / MApN 2022

 • Primul capitol din fiecare materie este gratuit, la fel și grilele cu corectare automată cu subiectele de admitere din anii anteriori la toate instituțiile de învățământ MAI. 
 • Serviciul de pregătire interactivă este pe bază de abonament lunar care se reînnoiește automat în fiecare lună dacă aveți suficiente fonduri pe cardul cu care ați făcut achiziția și dacă se află în perioada de valabilitate.
 • Imediat după achiziție și la fiecare reînnoire a abonamentului veți primi automat factura fiscală pe email, împreună cu câteva instrucțiuni și cu linkurile grupurilor de Telegram dedicate fiecărei materii în parte.
 • Toate cursurile la care aveți acces pot fi accesate din meniul Contul Meu – Cursurile mele. Acolo aveți:
  • toată teoria sub formă de:
   • Fișe de teorie excelent structurate;
   • Lecții video cu explicații amănunțite;
  • Mii de grile de limba română și limba engleză (multe dintre ele explicate) la fiecare materie sub formă de teste online cu corectare automată, multe dintre grile fiind explicate.
  • Sesiuni săptămânale de pregătire interactivă (meditații online).
   • Vă recomandăm să parcurgeți acest program de pregătire pentru admitere la Școala de Agenți de Poliție Câmpina / Cluj pe un dispozitiv cu ecran mare (laptop, desktop) pentru o mai bună experiență de învățare.
   • Pentru participarea la sesiunile online de pregătire interactivă (meditații online la limba română, limba engleză, istorie) este recomandat să instalați versiunea de desktop Microsoft Teams. Citiți cu atenție instrucțiunile din cadrul fiecărui curs în parte pentru mai multe detalii.

 

Accesul la programul de pregătire pentru admiterea MAI 2022 la Academia / Școala de Poliție Câmpina, Școala de subofițeri de Jandarmi

Accesul la toate resursele acestui program de pregătire se realizează din contul dumneavoastră, secțiunea Contul Meu – Cursurile mele atât timp cât aveți un abonament activ aflat în perioada de valabilitate.

 • Abonamentul este lunar și se reînnoiește automat în aceeași zi a lunii următoare dacă aveți pe card suma necesară dacă aveți abonamentul activ.
 • După prima tentativă eșuată de reînnoire, este posibil ca abonamentul să fie anulat. La anularea acestuia pierdeți accesul la orice resursă aferentă programului de pregătire și va trebui să-l achiziționați din nou aici la prețul curent.
 • După achiziție, vă rugăm să citiți capitolul INSTRUCȚIUNI din cadrul cursului de limbă română / engleză. 
 • Dacă doriți să renunțați la abonament, intrați în meniul Contul Meu, iar în pagina respectivă alegeți tabul Abonamente (My Subscription) și de acolo anulați abonamentul. Sau ne contactați și îl anulăm noi pentru dumneavoastră.
 • Dacă întâmpinați dificultăți de orice natură, ne puteți contacta telefonic sau pe Whatsapp pentru a le rezolva, menționând numele, adresa de email a contului și problema pe care o întâmpinați.

 

Alte beneficii pentru candidații la admitere la MAI, ANP, MApN

 • Persoanele aflate în dificultate (provenite din case de copii, părinte decedat sau cu boli în fază terminală) beneficiază de bursă socială reducere de 100% la întreg pachetul de pregătire, adică este total gratuit. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.  
 • Cei care au abonament la pregătirea la cel puțin două materii timp de cel puțin 6 luni de zile au acces gratuit la pachetul de pregătire pentru testul psihologic ce conține un curs cu itemi explicați din testele psihologice plus o testare reală urmată de un feedback amănunțit și o descriere a profilului tău psihologic obținut în urma testării. Dacă ești abonat, dar nu îndeplinești aceste criterii, vei avea oricum o reducere de 50%.

 

Subiecte de admitere în MAI (Academia și Școala de poliție Câmpina, Oradea, admitere jandarmi) / ANP din anii anteriori (Română, Engleză)

 

Întră în COMUNITĂȚILE CANDIDAȚILOR la Academia / Școlile de Agenți de Poliție și Jandarmi (grupuri și forum)

Grupuri de admitere MAI (Poliție, Jandarmi) / ANP pe Facebook

Grupuri de Telegram – Admitere MAI (Poliție, Jandarmi) / ANP 2022

YouTube

 

 

275 de recenzii pentru Admitere MAI 2022 – Academia de Poliție, Admitere Școala de Poliție Câmpina, Poliția de Frontieră, Admitere Școala de Subofițeri de Jandarmi , agenți penitenciar ANP, drept – Română, Engleză, Logică, Cultură Civică, Legislație, Test Psihologic

 1. Dorina

  Recomand!

 2. Cosmin (proprietar verificat)

  Recomand !

 3. Valentin-Eduard (proprietar verificat)

  recomand!

 4. Ruxandra (proprietar verificat)

  Foarte mulțumit de serviciile primite. Oragizarea este la superlativ. Materia este foarte bine structurată. Un mare plus este faptul că te poți pregăti la toate materiile într-o singură platformă.

 5. Deleted User

  Cel mai bun curs, un program foarte bine structurat, ușor de accesat și pe înțelesul tururor! Mulțumim pentru implicare și profesionalism!

 6. Emilia (proprietar verificat)

  Recomand , foarte utile cursurile !

 7. Deleted User

  Un curs foarte bine structurat. Pana acum m-a ajutat foarte mult.

 8. Elena (proprietar verificat)

  Lectii foarte bine structurate si explicate! Recomand!

 9. Marius Cristian

  Recomand cu încredere! ❤️

 10. Mihnea (proprietar verificat)

  Un program foarte bine structurat. Raspunsul grilelor este explicat detaliat, merita achizitia!

 11. Ciprian

  Cursurile sunt bine structurate! Recomand!!!

 12. Madalina

  Cursuri bine structurate si foarte usor de inteles! Recomand aceasta platforma tuturor celor care vor sa se pregateasca pentru admitere in MAI.

 13. Alin

  Extraordinar material

 14. Adelina (proprietar verificat)

  Recomand cu încredere!Este un program foarte bine structurat ,domnii profesori sunt profesioniști.
  Recomand cu mare drag,felicitări echipei și tot respectul !

 15. Adela (proprietar verificat)

  Recomand cu încredere 🔝! Cursurile sunt foarte bine structurate și explicate ! M au ajutat foarte mult sa înțeleg materia ! Tot respectul pentru profesori !

 16. Alexandru-Madalin (proprietar verificat)

  Extrem de mulțumit!

 17. Gabi (proprietar verificat)

  Este un curs super bun si foarte accesibil pentru toata lumea!

 18. Teodora

  Recomand cu încredere!
  O platforma bine structurata cu exerciții și explicații pe înțelesul tuturor! 🤗

 19. Bogdan Cosmin

  Recomand cu incredere acest site! Este foarte bine structurat, incat poti intelege.

 20. Andrei (proprietar verificat)

  Foarte multumit!
  Pe langa faptul ca se preda foarte bine si se explica la fel de bine, exista o implicare a profesorilor.

 21. Tudor Bogdan

  Foarte folositoare si bine structurata materia acestei platforme insa am probleme la conectarea cursului de educatie civica,legislatie MAI,logica si argumentare.

  • Florin Nicola

   Bună ziua, vă mulțumim pentru apreciere. Nu ati avut acces la curs pentru că, până în sesiunea de admitere din martie-aprilie 2022, acesta este gratuit si alocat manual in contul dumneavoastra. Acum este ok, puteti lucra și la Civică / Logică / Legislație MAI.

 22. Deleted User (proprietar verificat)

  Recomand ! Cursurile sunt bine structurate !🙏🏼

 23. Catalina (proprietar verificat)

  Recomand acest curs!

 24. Deleted User

  Recomand cu încredere! Un mod de predare bine ales,cu grile explicate și structurate pe întelesul tuturor. Frofesori foarte bine pregătiți și cu multă răbdare. Este exact ceea ce avem nevoie. Mulțumim frumos!

 25. Bogdan-Ionel (proprietar verificat)

  .

 26. Bogdan-Ionel (proprietar verificat)

  .

 27. Ivan (proprietar verificat)

  Merge foarte bine.

 28. Ivan (proprietar verificat)

  Binee

 29. Alexandru-Bogdan

  Util.

 30. Paul (proprietar verificat)

  Recomand cu încredere!

 31. Cosmin-Bogdan (proprietar verificat)

  Recomand! Foarte bine explicat!
  Am puține dificultăți la conectarea pentru Legislație însă e ok. Vă rog poate mă ajutați!

  • Florin Nicola

   Vă rog sa imi scrieti in privat pe whatsapp folosind numarul de telefon din josul paginii pentru a-mi da mai multe amanunte ca sa putem rezolva problema.

 32. Deleted User (proprietar verificat)

  Foarte multumita ! Foarte bine structurat si explicat !

 33. Moraru (proprietar verificat)

  Extraordinar!!

 34. Costea (proprietar verificat)

  Foarte multumita!!
  Un curs foarte bine structurat si la subiect!!!

 35. Bogdan Cosmin

  Va recomand inscrierea pe acest site!

 36. Bogdan Cosmin

  Foarte bun! Recomand!

 37. Bogdan Cosmin

  Recomand! Foarte bun site-ul!

 38. Cristi-Stefan

  Foarte bine structurat. Recomand cu incredere!

 39. Bogdan Cosmin

  Recomand!

 40. David

  Foarte bun!!

 41. Ionut (proprietar verificat)

  Foarte multumit. Oameni bine pregatiti, multumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi.

 42. Irina (proprietar verificat)

  Recomand cu drag!

 43. apetrei

  Recomand!

 44. Vasile

  Învățutul devine eficient și productiv cu ajutorul acestei platforme, recomand cu încredere!!!!!

 45. Bianca

  Sunt foarte mulțumită de această platformă. Recomand cu încredere!

 46. BOGDAN

  Recomand

 47. Adrian Constantin

  Recomand !!

 48. Nicoleta-Mihaela (proprietar verificat)

  Recomand!

 49. Mihai

  Recomand.

 50. Miruna22

  Materia este bine structurată, iar domnii profesori sunt deschiși să ne răspundă tuturor nelămuririlor. Fără îndoială, este cel mai bine pus la punct curs pentru admiterea MAI.

 51. Constantin Eugen

  Foarte bine structurat si explicat

 52. Adela

  Foarte util si bine structurat!

 53. Andrei-Florian (proprietar verificat)

  Recomand! Cursuri explicate si sintetizate foarte bine.

 54. Iulian

  Materia este foarte bine structurată, profesori pregătiți, iar grilele sunt multe și complete. Recomand cu încredere!

 55. Mihai

  Recomand cu incredere! Cei mai buni! Cea mai buna platforma!

 56. Gabriel

  Recomand!

 57. CRISTINA (proprietar verificat)

  Recomand cu incredere aceasta platforma ! Lectiile sunt bine structurate si chiar pe intelesul tuturor . Felicititari echipei !!!

 58. Cristina (proprietar verificat)

  Platforma este foarte utilă și lecțiile foarte bine structurate! Recomand!

 59. Lucian

  Recomand! Cel mai structurat și eficient program!!

 60. Denisa Nicoleta (proprietar verificat)

  O platforma extraordinara si foarte bine structurata! Sunt extrem de multumita si o recomand cu drag!!

 61. Florian

  Sunt multumit de acest program de studii!

 62. Deleted User

  Un program bine structurat… Recomand!

 63. Dorian (proprietar verificat)

  Recomand cu încredere!!

 64. Deleted User (proprietar verificat)

  Recomand! Sunt profesionisti!

 65. Iasmina.Nica (proprietar verificat)

  Foarte util acest program

 66. Andrei Vicentiu (proprietar verificat)

  Cursuri complete care te pregătesc 100% pentru admitere la una dintre școlile MAI sau MAPN.
  RECOMAND!!!

 67. Buda (proprietar verificat)

  Recomand!

 68. Oana

  Recomand!

 69. Ionut

  Recomand!

 70. Silviu (proprietar verificat)

  Recomand !

 71. Dianalaura270

  Sunt foarte mulțumita de cursul de limba romana si engleza de pe platforma. Materialele sunt bine structurate iar in timpul lecțiilor live doamna profesoara îți răspunde la toate întrebările.

 72. Edit

  Sunt foarte multumita!

 73. Georgiana

  Foarte bun cursul!!!Recomand cu toată încrederea!!!!

 74. Neagoe

  Materia este foarte bine structurata si explicata. Aici gasesti tot sprijinul de care ai nevoie pentru a invata eficient. Recomand!

 75. Palade

  Recomand ! Un curs foarte bine organizat si pe intelesul tuturor !!

 76. Andrei

  Recomand cu toată încrederea! O platforma foarte bună!

 77. Costin Adelin (proprietar verificat)

  Foarte multumit de serviciile oferite. O platforma bine structurata, recomand cu incredere!

 78. Ionut Valentin (proprietar verificat)

  foarte bun!

 79. Claudiu-Iosif (proprietar verificat)

  O platforma bine structurata.Orice ajutor de care ai nevoie este bine primit de profesori.Recomand pentru o pregatire serioasa si buna.

 80. Tivadar

  Cel mai bun program de pregătire!
  Recomand cu mare încredere!

 81. Diana Claudia

  Sunt foarte multumita de modul de predare si de faptul ca avem filmulete cu tot ceea ce s-a predat la ora interactiva, astfel am timp sa analizez fiecare semn de intrebare si nu numai, doamna Alina raspude si in privat daca am neclaritati.

 82. Marian Ionel

  Foarte bună!

 83. Madalina (proprietar verificat)

  Un curs la care participi cu placere!

 84. Pînzariu (proprietar verificat)

  Foarte mulțumită de aceasta platformă!⭐⭐⭐⭐⭐

 85. marcu.alina@yahoo.com

  O platforma deosebit de bine pusă la punct.
  In ceea ce privește materia, am același lucru de spus, foarte bine structurata si pe întelesul tuturor!
  Multumim pentru sprijin, sper sa ne îndeplinim visul fiecare dintre noi cu ajutorul dvs.

 86. Florin Cristian

  Foarte buna platforma de invatare!Recomand cu incredere!

 87. Miruna-Maria

  Apreciez foarte tare ceea ce oferă acest curs!

 88. Badiu

  Recomand această platforma persoanelor care chiar au intenția sa învețe si sa se țină de treaba!! Le mulțumesc domnilor profesori pentru timpul si explicațiile acordate.

 89. Grigorosoaia

  Materie foarte bine structurata, si foarte accesibila din toate punctele. Mulțumim!

 90. Andrei

  Acesta platformă este unică in România, recomand cu cea mai mare căldură!!!

 91. Andrei

  Cele mai bune materiale si explicatii pe intelesul tuturor!

 92. varvarianamaria23@gmail.com

  Sunt foarte mulțumită de modul în care se predă. Există toată materia de care avem nevoie pentru admitere. Recomand cu drag!

 93. Alin (proprietar verificat)

  Cea mai bună aplicație, recomand!

 94. Adrian

  Recomand, cea mai buna platforma de departe. Domnul si doamna profesoara sunt niste oameni foarte calzi si profesionisti !

 95. Viorela

  Totul este la superlativ.

 96. Stoica

  foarte bun recomand

 97. Daniel

  Imi place foarte mult modul de predare si profesionalismul pe care l aveti ,va multumim pt tot ce faceti !☺️

 98. Francovschi

  Recomand!

 99. Constantin Eugen

  Recomand 100%
  Foarte bine structurat totul și se explica pe înțelesul tuturor

 100. Cosmin (proprietar verificat)

  Foarte bun!

 101. Alexandru

  Super fain, bine structurat

 102. Ionut-Adrian (proprietar verificat)

  Foarte mulțumit, isi merita toti bani, organizare si implicare.

 103. Olimpiu-Mihaita

  Cea mai buna platforma

 104. Emilia-Maria

  Recomand cu încredere!

 105. Alexandru

  Foarte bun, dar am probleme la conectarea cursului de legislatie si ed civica

 106. Ciprian (proprietar verificat)

  Foarte bine explicat, nota 10 pentru tot!

 107. Georgiana (proprietar verificat)

  Foarte folositor cursul ! Recomand!

 108. Alexandra Raluca

  Recomand! Un curs foarte bine structurat și pe înțelesul tuturor! ❤️

 109. Bianca

  Recomand cu încredere!💯

 110. Andreea

  Recomand această platformă minunată deoarece cu ajutorul ei am reușit să înțeleg mai ușor materia!

 111. Deleted User

  O platformă bine structurată, recomand cu încredere!

 112. Gabriel

  Recomand cu incredere !

 113. Dan

  Foarte productiv!!

 114. Răzvan

  Cei mai buni!!

 115. Alina (proprietar verificat)

  Cea mai buna platforma pentru pregătire. Recomand ♥️.

 116. Andreea-Denisa (proprietar verificat)

  Recomand cu încredere!
  O platformă foarte bine structurata! Domnii profesori te ajuta și îți raspund in cel mai scurt timp la mesaje sunt foarte atenți și răbdători!🌸

 117. Mihai

  Recomand cu incredere!

 118. Timea (proprietar verificat)

  cea mai buna platforma

 119. Claudia (proprietar verificat)

  Cea mai buna alegere! Recomand cu încredere. Este o platformă foarte bine organizata care te ajuta sa inveti inteligent.

 120. Ana-Maria (proprietar verificat)

  Programul este foarte bine structurat, sunt foarte multumita de alegerea facuta! Multumim pentru tot sprijinul acordat! Recomand 🙂

 121. BÂRGĂOANU (proprietar verificat)

  Cea mai bună platforma de pregătire, lecțiile sunt foarte bine structurate și pe întelesul tuturor! Sunt extrem de mulțumită si recomand tuturor!

 122. Madalina

  Niste oameni foarte implicati in tot ceea ce fac! Este cea mai buna platforma . Recomand!

 123. Diana (proprietar verificat)

  Recomand cu încredere!

 124. Larisa

  Recomand !❤️

 125. Rafael

  Recomand cu incredere. O platforma foarte buna. Lectiile sunt foarte bine structurate.

 126. cosmin.claudiu54@gmail.com

  Am participat la o sesiune facuta de profesorii de pe dezvolta cariera si am ramas uimit ce bine au fost sintetizate informatile si modul in care le explicau profesorii chiar te captivau recomand cu cea mai mare incredere.

 127. NIOLETA FLORINELA

  Este un mare ajutor pentru noi să înțelegem mai bine. Mulțumim!

 128. Petruta

  Recomand această platformă deoarece ne pune la dispoziție materia necesară pentru pregătirea noastră în cadrul Instituțiilor MAI!

 129. ALEXANDRU REMUS

  Recomand cu incredere!

 130. Bogdan-Ionel (proprietar verificat)

  recomand tuturor

 131. Adrian

  O platforma foarte buna! Recomand!!!

 132. Nicolae (proprietar verificat)

  Foarte bun,recomand!!

 133. Ionut (proprietar verificat)

  Sunt foarte multumit de acest site, are materia foarte bine structurata astfel incat sa o poata intelege oricine. Multumesc mult.

 134. Sebastian (proprietar verificat)

  Recomand. Am învățat lucruri noi
  Aplicație de nota 10

 135. Sebastian (proprietar verificat)

  Recomand.

 136. Gabriel Andrei (proprietar verificat)

  Recomand cu încredere!

 137. Alexandru Ionut

  Foarte mulțumit de acest program de pregătire. Prețul este mic în comparație cu toate informațiile și suportul de care dispun elevii. RECOMAND 100%

 138. Cosmin (proprietar verificat)

  Sunt foarte mulțumit de aceasta platforma ,seriozitate maxima !

 139. Alexandru Ionut

  Foarte mulțumit!
  Materia foarte bine structurată,profesori de nota 10, iar un alt aspect pozitiv este acela că procentul trebuie sa fie unul ridicat,astfel informația se fixează în minte.

 140. andres (proprietar verificat)

  O platforma foarte buna si eficienta , recomand cu toata increderea celor care doresc sa se pregateasca singuri pentru Politie si orice altceva.

 141. Andrei Daniel (proprietar verificat)

  Foarte bine structurat! Sunt mândru de alegerea făcută !

 142. Bianca

  Este un program foarte bun, bine structurat și explicat,foarte bun pentru cei care doresc sa se pregătească pentru admiterea la școlile de politie.

 143. Eduard

  Cel mai bun program !!!

 144. Gașpar

  Foarte buna platforma ,recomand!!!

 145. Deleted User

  Profesionalism, incredere , devotament , implicare! Cu alte cuvinte, “DEZVOLTA CARIERA” !

 146. Deleted User

  Profesionalism, incredere , devotament , implicare! Cu alte cuvinte, “DEZVOLTA CARIERA”

 147. Adelin-Mihai

  Un curs foarte frumos structurat, lectii explicate foarte bine. Cursurile live ne permit sa punem intrebari la care ni se raspun mereu. Eu sunt foarte multumit si il recomand tuturor celor care vor sa invete.

 148. Cosmin

  foarte buna

 149. Andreea

  Foarte practice aceste cursuri! Recomand cu încredere !!

 150. Raluca

  O platforma foarte bine structurata, menita sa ii ajute pe cei care doresc sa se pregateasca eficient pentru examenul de admitere.

 151. Ioan-Alexandru

  Cel mai bun curs posibil, recomand atat incepatorilor cat si celor avansati in domeniu!

 152. George Nicusor

  Foarte bine structurat. Recomand!

 153. Cosmina Georgiana

  Recomand! Pe platformă găsim toate informațiile de care avem nevoie, iar explicațiile doamnei profesor sunt pe înțelesul tuturor.

 154. Alin

  Ideal modul în care este structurat!

 155. Ervin

  Recomand platforma pentru o pregatire optima in vederea examenelor.

 156. Lungu

  O platforma foarte bine pusa la punct si niste oameni foarte bine pregatiti. O recomand cu toata increderea.

 157. Maria Loredana (proprietar verificat)

  Recomand! O platforma foarte buna. Un mod de invatare eficient.

 158. Madalina

  Foarte mulțumită de aceasta platforma, toate cursurile sunt pe întelesul tuturor

 159. Robert

  Foarte multumit! Recomand cu toata increderea. Lectiile sunt bine explicate si structurate 🙂

 160. George Marian

  Foarte bine structurat, nu ai cum sa nu intelegi. De mare ajutor….

 161. Robert

  Totul explicat foarte bine si foarte clar pentru a intelege tot ce este necesar.

 162. Badea

  Foarte bine structurat! Recomand !🤗🤗

 163. Darius

  O platformă foarte bună! Sunt foarte mulțumit!

 164. Nefes

  Cea mai eficienta platforma pentru a va indeplini visul!

 165. Gabriela

  O platformă foarte bine structurata și mult profesionalism. Recomand!

 166. Darius

  O platformă foarte bună!

 167. Tudor (proprietar verificat)

  Recomand cu toata increderea aceasta platforma de pregatire!!

 168. Elena-Gabriela (proprietar verificat)

  O platforma foarte buna, care ajuta foarte mult la pregatirea oricarei persoane !

 169. Romina (proprietar verificat)

  Lecțiile sunt pe înțelesul tuturor, iar implicarea din partea profesorilor este una maximă. Recomand cu drag!

 170. Ana Maria

  Un curs foate bine structurat astfel incat te ajuta ca sa nu uiti , avand loc recapitulari in fiecare saptamna din cursurile predate anterior.
  Recomand

 171. Maria Dascalu

  Recomand aceasta platforma pentru oricine vrea sa își îndeplinească visul de a devenii polițist!

 172. andreicosmin368@yahoo.com (proprietar verificat)

  acces

 173. Mariana

  Recomand aceasta platforma oricui își propune sa muncească pentru a-și vedea visul realizat. E foarte utila!
  @marianacalin693@gmail.com

 174. Darius (proprietar verificat)

  In sfarsit o platforma potrivita pentru a invata cum trebuie. Recomand cu incredere!

 175. Sava Danut Mihai

  Cea mai bună platformă de pregătire!😇

 176. Ioana-Roxana (proprietar verificat)

  Această platformă este foarte utilă. Nu știu cum învață alții fără ea.

 177. lazarrazvan75@gmail.com

  Recomand, nota 10

 178. Adelin (proprietar verificat)

  Cea mai buna platforma atat de pregatire cat si de indrumare. Nota 10 pentru profesionalism.

 179. Sauciuc (proprietar verificat)

  Recomand cu drag aceasta platforma ! Nota 10 !

 180. MADALINA LIANA (proprietar verificat)

  Este o platformă foarte bună! Lectiile sunt foarte bine explicate, pe întelesul tuturor!

 181. Iosif

  Recomand!

 182. Coskun-Andrei

  Foarte multumit .

 183. elena (proprietar verificat)

  Va multumim m-a ajutat, foarte mult pentru invatat, cursurile sunt foarte bine structurate.

 184. Iasmina (proprietar verificat)

  Recomand! Cea mai buna platforma !

 185. Ana Maria

  Un curs foarte bine structurat, poate intelege oricine , avem posibilitatea de a recapitula in fiecare saptamana precum si de a recupare in cazul in care nu putem intra online ce s.a predat

 186. Adelin (proprietar verificat)

  Materia foarte bine sutructurată! Recomand

 187. George-Dragos (proprietar verificat)

  Va multumesc,un program foarte bun.

 188. Daniel Nicusor

  Pregatire de nota 10! Sunt foarte multumit ! RECOMAND !!!

 189. Adrian-Ilie

  Programul este structurat foarte bine. Este pe intelesul tuturor, cu ore interactive interesante si placute. Recomand!

 190. Fabiana

  Aceasta este o platforma minune. Mi-a usurat viata si m-a scutit de o gramada de alte meditatii ineficiente.

 191. Andreea

  Recomand tuturor candidaților!
  Lecțiile sunt foarte bine structurate, iar suportul este permanent pentru orice nelămurire.

 192. Andreea

  Cel mai eficient mod de a învăța pentru examen.
  Lecțiile sunt foarte bine structurate, iar suportul este permanent pentru orice nelămurire.
  Recomand tuturor candidaților!🙏🏻

 193. Andreea

  Cel mai eficient mod de a învăța pentru examen, iar programul este foarte bine structurat.
  Recomand tuturor candidaților!🙏🏻

 194. toni

  Foarte eficienta pregatirea, se vede in rezultate.

 195. toni

  Dupa cum am spus in nenumarate randuri, acest curs nu numai ca te pregateste pentru un examen important, probabil cel mai important din viata noastra, a celor care incercam sa ajungem unde ne dorim cu adevarat, ci te si disciplineaza si totodata te invata sa te organizezi si cum sa inveti structurat. Fara dedicarea in totalitate a domnilor profesori parcursul spre resusita ar fi mult mai greu si plin de piedici, insa prin dedicarea lor si suportul lor deplin succesul e din ce in ce mai aproape.
  Am sa recomand cursul ori de cate ori o sa am ocazia fara ezitare.

 196. Alexandra (proprietar verificat)

  Foarte multumita!

 197. Petrică-Cosmin

  Fiecare curs este bine structurat și foarte ușor de ințeles. Aboneaza-te pentru a te convinge.

 198. Dana

  Cea mai buna platforma de pregatire pentru examen ,dar mai ales cei mai implicati oameni.

 199. Antonela

  Foarte bine structurate cursurile. Recomand!

 200. Costela

  Un program foarte bine structurat! Recomand!

 201. Alexandra (proprietar verificat)

  Cea mai bună platforma pentru pregătire, lecțiile sunt explicate pe înțelesul tuturor iar profesorii sunt deosebiți deoarece au răbdarea de a explica încât să înțeleagă fiecare cursant

 202. Andrei

  Foarte mulțumit !!! recomand cu toată încrederea

 203. Ionut Tudor (proprietar verificat)

  Sunt foarte multumit! Un program foarte bine structurat cu explicatii usor de inteles. Recomand!

 204. Bianca (proprietar verificat)

  Foarte multumita de platforma!Recomand!

 205. Marian

  Cel mai bun curs . Recomand.

 206. Tomoiagă (proprietar verificat)

  O platformă pe înțelesul fiecărui cursant !❤️

 207. Alin Gabriel

  Sunt foarte mulțumit de aceasta platforma online. De fiecare dată îmi face plăcere când o folosesc. Este structurată foarte bine. Sunteți profesioniști în ceea ce faceți! Vă mulțumim pentru tot și pentru toate care vor urma.

 208. Roxana

  Cea mai bună alegere, recomand cu încredere!❤

 209. Marius Carmin

  Foarte mulțumit !!

 210. Viorel

  Foarte bună platforma, ai tot ce ai nevoie pentru a reuși la examen.

 211. Sorin

  Foarte mulțumit.

 212. Georgiana Ungureanu

  Este foarte organizata și structurata!
  Va mulțumesc frumos.

 213. Irina

  Un program de care aveam mare nevoie, sunt foarte multumita de modul de predare si de lectiile bine structurate, va multumim!!

 214. Ionut

  cel mai bine structurat curs ! si profesori care explica pe intelesul tuturor !!

 215. Stefan

  O platformă foarte complexa , având toate detaliile puse la punct, oferind clienților un mediu ușor și sigur de învățat, cu alte cuvinte , recomand cu încredere !

 216. Ioan Nicusor

  Extrem de mulțumit. Recomand cu incredere!

 217. Roxana

  Foarte multumita, performanta si increderea de care dau dovada domii profesori, sunt rar intalnite. Multumim!

 218. Miruna

  Îmi place mult acest program și apreciez oamenii care fac asta pentru noi!

 219. Miruna

  Cea mai buna metoda pentru a învața acasa, in ritmul tau și liniștea ta. Recomand cu drag!

 220. Ana Maria

  Multă implicare și devotament din partea profesorilor, avem doar cuvinte de lauda pentru efortul pe care îl depun aceștia pentru noi ! Sunt foarte incantata de acest program de pregătire !

 221. Daniela-Liliana

  Foarte mulțumită!!! O platforma bine structurată, organizată iar cursurile sunt bine explicate !!! Recomand cu încredere!

 222. Adrian-Marian

  Aceasta platforma este una dintr-e cele mai bune

 223. Magda

  Materia este bine structurată si explicată, este un curs complet si bine organizat. Profesorii își dau interesul, ne sunt alături și ne ajută cu orice nelămurire într-un timp scurt. Recomand cu încredere această platformă pentru cei care își doresc să-și îndeplinească visul în această cariera!!

 224. Miruna

  O platforma cu toata materia bine structurata si bine explicata, oameni care isi dau interesul si care te ajuta mereu cand ai orice nelamurire.

 225. Cosmin

  Profesionalism si seriozitate! Recomand cu incredere!

 226. Gradinaru Florentina-Andreea

  Recomand cu încredere !
  Cea mai bună platformă pentru pregătire !

 227. Claudiu

  Recomand! Profesori de elita si foarte implicati in ceea ce fac!

 228. Cosmina (proprietar verificat)

  Mă bucur mult că am avut norocul să descopăr această platformă care este un real ajutor în drumul către succes. Materia este foarte bine structurată și pe înțelesul tuturor. De asemenea, domnii profesori au dat dovadă de profesionalism, multă implicare, răbdare și bunătate.
  Recomand cu toată încrederea!

 229. Maria Magdalena

  Recomand cu încredere acesta platforma. Lecții foarte bine structurate și suport permanent pentru orice fel de nelămurire.

 230. Marian Levente

  Dezvolta Cariera este un site de mare încredere cu profesori răbdători și care dau interes maxim pentru a ne face sa înțelegem lecțiile de pe platforma… Va recomand cu încredere!!!

 231. Monica

  Cea mai buna platforma de pregătire ! Recomand ! Poți învață cel mai bine !

 232. Daniel (proprietar verificat)

  Foarte bine structurate cursurile. Profesorii dau dovadă de o foarte mare implicare. Merită toți banii

 233. Dragos Gabriel

  Cel mai bun program de pregatire pentru admitere. Este o placere sa lucrez cu dumneavoastra.

 234. Mădălina Ana

  Recomand cu încredere această platformă, deoarece îți oferă foarte multe avantaje.
  Materia este foarte bine pusă la punct și pe înțelesul tuturor.
  Doamna profesoară, Alina Nicola, este o profesionistă și face tot ce îi stă în putință pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul.
  Domnul Florin ne oferă mereu asistență în rezolvarea eventualelor probleme tehnice și/sau neclarităților.
  După șapte ani de la terminarea liceului, nu credeam că o să mai înțeleg mare lucru, însă m-am înșelat.
  Felicitări pentru această platformă foarte bine pusă la punct! Am recomandat-o și o să o recomand în continuare!

 235. Marian Levente

  Dezvolta cariera este un site extraordinar din toate punctele de vedere,cu multe lecții și teste explicate amănunțit. Cine dorește ca în viitor sa opteze pentru școlile de politie recomand Dezvolta Cariera!

 236. Petruta

  Recomad cu toată încrederea această platformă, are o materie foarte bine structurată si explicată în detaliu.

 237. Vasile

  Un site pe înțelesul fiecărui cursant, începând de la modul de predare și explicare al fiecărui
  subiect, până la structurarea materiei pe platformă, Recomand cu încredere!!!!!

 238. Casian

  Recomand cu cea mai mare încredere! Cel mai bun curs de pregătire!

 239. Vasile

  O platformă pe înțelesul fiecărui cursant, materia este bine structurată și explicată. Recomand cu încredere!!!!!

 240. Liviu

  Recomand!

 241. Ioan Nicusor

  Sunt extrem de multumit! Totul este foarte bine structurat,iar cei care se ocupa de aceasta platforma sunt gata sa va ofere ajutorul oricand. Recomand cu incredere.

 242. Nicoleta

  Un program foarte bine structurat si util pentru pregatirea in vederea admiterii. Recomand aceasta platforma!

 243. Badiu

  Recomand cu incredere! Foarte bine structurata platforma si doamna profesoara explica pe intelesul tutror. :*

 244. Miruna

  O platforma bine structurata, cursuri foarte bine explicate si structurate, doamna profesoara si personalul foarte rabdatori si ne ajuta mereu cand avem vreo nelamurire.

 245. Robert

  Un sistem de predare foarte bun si pe intelesul tuturor, clar si usor.
  Multumim !

 246. Ionut

  cel mai bun curs !!!

 247. Madalin Alexandru

  Cea mai buna platforma de pregătire! Toate cursurile sunt explicate pe întelesul tuturor cu foarte multe teste, chiar dacă nu te poti prezenta intr o zi la curs îl poti găsi pe urma înregistrat și este foarte tare! Sunteți cei mai buni! Mulțumim!

 248. Petru Călin

  Recomand cu drag și încredere această platformă, care este un instrument valoros pentru împlinirea visului de a ocupa un loc în structurile M.A.I

 249. Dan

  Foarte mulțumit !
  Pe aceasta platforma vei găsi exact ce ai nevoie plus alte lucruri foarte interesante ,toate cu scopul de a te ajuta in reușită pe plan economic .
  Recomand cu drag in condițiile in care sunt un utilizator de zi cu zi ,timp in care totul decurge perfect .

 250. Ioan Nicusor

  Sunt norocos ca am descoperit această platformă deoarece ,din punctul meu de vedere,este cea mai bună platformă de pregătir. Încurajez toate acele persoane care se gandesc sa intre pe această platformă. Succes tuturor!

 251. Maria Magdalena

  Un curs foarte bine structurat și pe înțelesul tuturor.
  Recomand cu încredere celor ce doresc sa se pregătească pentru admitere, cu siguranță un real ajutor

 252. Denis-George

  Cel mai complet si bine structurat curs ! Merita fiecare bănuț ! Profesori excelenți

 253. Marian Levente

  Dezvolta Cariera este un site de mare încredere cu multe avantaje care oferă posibilitatea parcurgerii materiei de învățat la standardele cele mai înalte. Va recomand cu încredere!

 254. Acatrinei

  La început, poate te gândești că poți fi în stare să asimilezi aceste informații și singur, însă de fiecare data, planificarea timpului reprezintă o problemă. Inițial am dat peste această platformă în urma unui search pe google cu privire la niște cursuri iar la primul contact am crezut că este un site care a preluat informații din alte surse însă chiar dupa ce termini primele capitole la romana și engleză care sunt date in mod gratuit, realizezi că te înșeli și că sunt structurate în așa fel încât utilul să se îmbine cu plăcutul. Acest fapt m-a bucurat enorm și m-a determinat să achiziționez ambele pachete care reprezintă un preț mic comparativ cu plata săptămânală a orelor de pregătire în particular și in momentul de față sunt foarte mulțumit de ceea ce am reușit să asimilez în urma videoclipurilor doamnei profesor și totodata în urma pregatirilor interactive care prin simpla desfășurare a acestora, te ambiționează deoarece ai un contact mai mare cu viitorii candidați și vei dori sa fii mai bun decât ei. Toate aceste argumente mă fac sa zic atât: daca ești ambițios și dorești sa înveți fără a trebui sa te duci la diferiți profesori și să ți se predea o materie stufoasa, acest site este soluția.
  Felicitări celor ce se implica în funcționarea mai bună al acestui proiect!

 255. Claudiu

  O platforma pe intelesul tututor, unde eu mi am gasit motivatia. Materia foarte bine explicata si orele interactive super bine organizate. Recomand!

 256. Nicoleta

  Recomand aceasta platforma pentru ca este foarte bine structurata materia și dacă ești conștiincios nu ai cum sa nu obții rezultatele dorite. Doamna profesoara are răbdare și explica pe înțelesul tuturor. Ma bucur ca am ales acesta modalitate de pregătire pentru admitere!

 257. Nicolae

  A fost și este cea mai bună alegere pe care eu am făcut-o !!
  Pe lângă faptul ca doamna Alina este o profesoară extraordinară și explică fix pe întelesul nostru, dânsa este și un om special, ne este și prietenă nu numai profesoară și ne-a ajutat 101% prin muncă și dăruire să ne îndeplinim scopul. Mulțumesc frumos domnul Florin pentru toate sfaturile pe care mi le-ați dat și ca ne sunteți alături 🙏🏻. O echipă de nota 10,vă mulțumim că ne sunteți alături și ca ne suportați la fiecare meditație😅, sărbători fericite și multă sănătate‼️

 258. Dragos Gabriel

  Un program foarte bine structurat cu explicatii usor de inteles.

 259. Alexandra

  Recomand această platformă pentru succesul vostru in cariera de poliție si armată. Aveți toată materia la lb română si engleză explicată foarte bine și pe înțelesul tuturor. Doamna Profesoară este o Doamnă de nota 10 și face tot ce îi stă în putință pentru reușita voastră.
  Vă doresc un Crăciun fericit și să ne vedem cu toții la meditații !!!!

 260. Antonio (proprietar verificat)

  Unul dintre cele mai bune moduri de a te pregăti, poate singurul de o asemenea calitate, se regăsește pe această platformă de e-learning. Pe lângă materia bine structurată atât la lb. română cât și la lb. engleză, avem suportul exclusiv al doamnei profesoare. Dumneaei dă dovadă de un profesionalism deosebit în pregătirea cursanților. Răspunsul final este: DA merită tot timpul investit dar și banii.

 261. Daniela

  Cel mai bun program de pregătire pentru admitere. Explicații clare, răspunsuri rapide. Am reușit să rețin destul de multe informații intr-un timp foarte scurt. Recomand!

 262. Oltita

  Recomand! Programul este foarte bine structurat. Cei mai tari!

 263. Petruta

  Această platformă vă oferă toate noțiunile pentru pregătirea dumneavoastră, deoarece are o materie foarte bine structurată cu grile și explicații pentru fiecare capitol.
  Recomand cu cea mai mare încredere!

 264. Mihaela

  Recomand cu încredere această platformă celor care sunt la început de drum și nu știu de unde să învețe. Pe lângă orele bine structurate și materiale /grilele care se găsesc pe platformă ai parte și de sprijin acolo unde nu înțelegi anumite lucruri. Din punctul meu de vedere cei care se ocupă de platformă sunt niște profesioniști.

 265. Daniel

  O platforma perfecta pentru toti cei care doresc un viitor in Politie, Jandarmerie etc. Efortul si seriozitate administratorilor acesteia este incredibil si apreciat de catre toti participantii cursurilor.
  Materia la Limba Romana( gramatica) si Limba Engleza este structurata exceptional si pe intelesul tururor.
  Beneficiile acestei platforme si stradania din partea fiecarui cursant sunt drumul spre un viitor mult visat.

 266. Darius

  Usor de accesat si foarte bine structurat! Pana la momentul actual, totul merge perfect pe partea de invatat si mereu gasesc explicatia necesara pentru a-mi lasa dubiile la o parte. Recomand cu incredere!

 267. Costela

  Un program bine structurat! Recomand!

 268. Diana

  O platformă excelentă! O recomand tuturor !!!
  Mulțumim pentru ceea ce faceți pentru noi ! 💕

 269. Stefan

  Sunt foarte mulțumit de cum sunt structurate lecțiile si de orele interactive.

 270. Gabriela

  Recomand! O platformă foarte foarte bine structurata , organizata si ușor de înțeles totul. Va multumim pentru tot sprijinul acordat . Cu voi înainte … vom reuși!!!🙏🙏🙏

 271. Damian

  Ma bucur pentru tot sprijinul acordat de catre suportul tehnic si didactic al platformei ,,Dezvolta Cariera,, . Cu siguranta, munca depusa de catre noi , candidatii, va duce la cadoul cel dorit. Dimineata de dimineata, deschid cu placerea platforma si incep sa lucrez incat sa vad un sfarsit dorit. Multumesc inca o data pentru sprijinul acordat si cred cu tarie ca cine vrea sa fie politist, urmeaza aceasta platforma si cu drag! Sarbatori in Pace si Fericire !

 272. Dan

  Cei mai tari!!!! Super profesionisti!

 273. Mădălina

  O echipă ce nu dezvoltă indivizii doar pe direcția carierei, ci și ca oameni. Nu doar că vin în fața noastră cu materiale foarte bine făcute și structurate schematic, dar dedicarea, răbdarea, implicarea și seriozitatea se resimt dincolo de “bariera” online-ului, ceea ce puțini profesori reușesc în timpurile acestea. Vă mulțumim și avem nevoie de mai mulți oameni ca dumneavoastră!

 274. N

  cea mai buna platforma de pregatire, lectiile sunt explicate foarte bine, testele sunt explicate super bine

 275. Marius Carmin

  Foarte mulțimt!!!
  Pe lângă lecțiile structurare în așa fel încât să înțeleagă oricine, avem și cursul prin care recapitulam în fiecare săptămână pentru a ne face să nu uităm nimic.

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.