Admitere ANP Târgu Ocna – Agenți Penitenciare 2022 SNPAP – program complet de pregătire la gramatică – limba română

Seria de pregătire pentru admitere – sesiunea 2022începe pe 6 noiembrie 2021. Acesta este linkul evenimentului de lansare din 6 noiembrie, ora 9:30 și al lecției interactive gratuite FONETICA (sâmbătă, 13 noiembrie, 9:30): https://teams.live.com/meet/94216681232310 

 • Vă rugăm să citiți mai jos toate detaliile despre Programul Național de Pregătire Interactivă pentru Admitere la Admitere ANP Târgu Ocna – Agenți Penitenciare (SNPAP) la română (gramatică) și testul psihologic (achiziție ulterioară) pentru sesiunea din 2022.
 • Tot mai jos găsiți toate informațiile și resursele despre examenul de admitere din anul curent. Alegeți combinația de materii la care vreți să vă pregătiți cu noi, iar costul abonamentului lunar se va modifica în consecință.  

Preț (inclusiv TVA):

97 lei / lună
Clear

Descriere

Admitere la Admitere ANP Târgu Ocna – Agenți Penitenciare (SNPAP) în 2022. Toate informațiile de care ai nevoie. Deschide secțiunea care te interesează:

Programul Național de Pregătire Interactivă pentru Admitere ANP Târgu Ocna – Agenți Penitenciare (SNPAP) în 2022

Program Național Complet de Pregătire Interactivă pentru Admitere la Admitere ANP Târgu Ocna – Agenți Penitenciare (SNPAP) în 2022:

Alte detalii despre serviciile de pregătire pentru Admitere șa Școala de Agenți de Penitenciar Târgu Ocna – 2022

 • Primul capitol (gramatică – limba română) este gratuit, la fel și grilele cu corectare automată cu subiectele de admitere din anii anteriori la toate instituțiile de învățământ MAI / ANP. 
 • Serviciul de pregătire interactivă este pe bază de abonament lunar care se reînnoiește automat în fiecare lună dacă aveți suficiente fonduri pe cardul cu care ați făcut achiziția și dacă se află în perioada de valabilitate.
 • Imediat după achiziție și la fiecare reînnoire a abonamentului veți primi automat factura fiscală pe email, împreună cu câteva instrucțiuni și cu linkurile grupurilor de Telegram dedicate fiecărei materii în parte.
 • Toate cursurile la care aveți acces pot fi accesate din meniul Contul Meu – Cursurile mele. Acolo aveți:
  • toată teoria sub formă de:
   • Fișe de teorie excelent structurate;
   • Lecții video cu explicații amănunțite;
  • Mii de grile de gramatică (multe dintre ele explicate) la fiecare materie sub formă de teste online cu corectare automată, multe dintre grile fiind explicate.
  • Sesiuni săptămânale de pregătire interactivă (meditații online).
   • Vă recomandăm să parcurgeți acest program de pregătire pentru admitere la Admitere ANP Târgu Ocna – Agenți Penitenciare (SNPAP) pe un dispozitiv cu ecran mare (laptop, desktop) pentru o mai bună experiență de învățare.
   • Pentru participarea la sesiunile online de pregătire interactivă (meditații online la limba română, limba engleză, istorie) este recomandat să instalați versiunea de desktop Microsoft Teams. Citiți cu atenție instrucțiunile din cadrul fiecărui curs în parte pentru mai multe detalii.
 • Dacă doriți să renunțați la abonament, intrați în meniul Contul Meu, iar în pagina respectivă alegeți tabul Abonamente (My Subscription) și de acolo anulați abonamentul. Sau ne contactați și îl anulăm noi pentru dumneavoastră.
 • Dacă întâmpinați dificultăți de orice natură, ne puteți contacta telefonic sau pe Whatsapp pentru a le rezolva.

Alte beneficii pentru candidații la ANP Târgu Ocna – Agenți de Penitenciar

 • Persoanele aflate în dificultate (provenite din case de copii, părinte decedat sau cu boli în fază terminală, alte situații) beneficiază de bursă socială reducere de 100% la întreg pachetul de pregătire, adică este total gratuit. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.  
 • Cei care au abonament la pregătirea la cel puțin două materii timp de cel puțin 6 luni de zile au acces gratuit la pachetul de pregătire pentru testul psihologic ce conține un curs cu itemi explicați din testele psihologice plus o testare reală urmată de un feedback amănunțit și o descriere a profilului tău psihologic obținut în urma testării. Dacă ești abonat, dar nu îndeplinești aceste criterii, vei avea oricum o reducere de 50%.

Planificarea programului de pregătire pentru Admitere la Școala de Agenți de Penitenciar Târgu Ocna (ANP) – sesiunea 2022

Forum de discuții despre admiterea și viața de elev la SNPAP Târgu Ocna – ANP – Agenți de Penitenciare

 • Acest forum este gol.
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a crea subiecte noi.

Apasă aici pentru toate subiectele de admitere la Admitere ANP Târgu Ocna – Agenți Penitenciare (SNPAP) din anii anteriori. Le poți rezolva sub formă de teste online cu corectare automată la final. Sunt gratuite, dar este nevoie să fii logat în contul tău de pe această platformă.

Toate clipurile cu grile de gramatică pentru admitere la ANP Târgu Ocna – Agenți Penitenciare (SNPAP) (rezolvate și explicate) sunt mai jos.

100%

of customers recommend this product

 1. Recomand cu incredere. Efortul personal constant combinat cu dedicatia, bunatatea si rabdarea doamnei profesoare constituie cheia unei note maximale la examenul de admitere. Platforma iti va salva mult timp in ceea ce priveste intelegerea si parcurgerea materiei, iar lacunele posibile pot fi usor rezolvate cu o simpla intrebare adresata doamnei profesoare, care isi rupe din timpul liber sa raspunda in afara orelor de interactiune live.

  Sergiu Muresan
  • Mulțumim din suflet pentru recomandare, Sergiu! Mult succes in noua ta ta cariera în cadrul ANP!

   Florin Nicola

Adaugă un review

Adaugă un review

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.