Pregătire cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată), ANP (penitenciare). Profil psihologic cu feedback profesionist.

Dacă ești deja abonat la cursurile noastre de pregătire pentru Admitere în MAI (română, engleză) ai acest produs în mod gratuit (dacă ai cel puțin 6 luni de abonament neîntrerupt) sau imediat cu 50% reducere. Contactează-ne pentru a afla cum poți accesa aceste beneficii.  

 

Serviciu online de pregătire cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată), ANP (agenți penitenciare) sau alte procese de selecție. În acest caz, folosim teste psihologice similare celor pentru poliție, armată, jandarmi (MAI, MApN). Beneficiezi de simularea testării psihologice și strategii de rezolvare a diferitelor tipuri de itemi, cu explicații clare, in cadrul unui curs online la care vei avea acces. Așa vei fi familiarizat/ă și pregătit/ă pentru a susține orice teste psihologice la MAI, MApN, ANP.  Acest serviciu online constă în:

 1. Curs online de familiarizare cu modul de construire și a logicii din spatele diferitelor tipuri de itemi similari cu cei din testele psihologice de la MAI (poliție, jandarmi), MApN, ANP (penitenciare).
  • Faceți exerciții și după fiecare exercițiu vi se va spune dacă ați răspuns corect sau nu și care era logica din spatele răspunsului corect. 
 2. Simulare de testare psihologică cu teste psihologice profesioniste cu licență, în urma căreia vei obține un raport de evaluare complex care conține:
  • profil psihologic real (inteligență generală, verbală și nonverbală și profilul de personalitate) redactat de un profesionist în testarea și selecția de personal;
  • indicii privind comportamentul la testare și recomandări despre comportamentul optim la testarea psihologică reală de la MApN, MAI, ANP. Astfel, veți evita anumite capcane și veți reduceți riscul de a pica la testul psihologic.
  • O discuție cu un psiholog cu o experiență de peste 20 de ani în testarea psihologică, în recrutarea și selecția candidaților – dacă veți avea întrebări suplimentare în urma raportului scris de feedback în urma testării psihologice. 

Totul se desfășoară online, testele și cursul cu modele de teste psihologice similare celor de la poliție, armată, penitenciare, pompieri sunt disponibile imediat, iar profilul psihologic este disponibil în câteva ore de la completarea testelor psihologice. Nu este o carte și nu există livrare fizică la domiciliu, însă este un serviciu mult mai bun decât o carte pentru că: 

 1. În nicio carte nu vei găsi teste psihologice profesioniste ci doar de amuzament sau, cel mult, de autoevaluare aproximativă; testele cu care lucrăm sunt teste profesioniste, licențiate la nivel național. 
 2. O carte nu îți poate evalua nivelul de inteligență, nu ți poate arăta profilul tău psihologic; cumpărând acest serviciu, vei afla despre tine tot ce contează din perspectiva testării psihologice.
 3. O carte nu îți poate simula un examen psihologic, nu îți dă feedback privind comportamentul tău la testare și greșelile pe care le faci; noi îți oferim toate aceste informații.
 4. O carte nu îți poate face recomandări privind comportamentul tău optim la proba de testare psihologică, așa cum îți facem noi în urma simulării de testare psihologică.
 5. O carte nu îți oferă posibilitatea interactivității, nu îți arată de ce ai greșit și cum puteai face să nu greșești, nu îți oferă feedback personalizat și nu îți dă posibilitatea de a discuta cu un psiholog cu 20 de ani de experiență în testarea, recrutarea și selecția candidaților ca aici. 
 6. În nicio carte nu vei avea parte de explicații amănunțite privind modul în care se construiesc anumiți itemi și logica ce te poate ajuta să rezolvi diversele exerciții de logică. Cursul nostru online îți oferă toate aceste lucruri.   

Testele psihologice sunt aplicate cu licență, iar rezultatele sunt cuprinse în profilul psihologic, inclusiv recomandări privind greșelile pe care le faceți la simulare și comportamentul optim pentru testare. Acesta este redactat de către un psiholog cu peste 20 de ani de experiență în recrutarea și selecția de personal, care va și răspunde întrebărilor tale. 

Preț (inclusiv TVA):

145 lei

Descriere

Antrenament cu modele de teste psihologice similare pentru poliție, armată, jandarmi, penitenciare.

Pachetul de pregătire cu modele de teste psihologice de antrenament pentru MAI, MApN, ANI (poliție, armată, jandarmi, penitenciare) conține:

 1. Cursul de antrenament online cu modele de teste psihologice similare MAI, MApN, penitenciare cu teste de aptitudini cu explicații detaliate și strategii de rezolvare pentru fiecare item (raționamente verbale, percepție vizuală, atenție, raționamente non-verbale / șiruri de numere);
 2. Testare psihologică cu teste psihologice profesioniste, similare celor de la armată, poliție, jandarmi, penitenciare;
 3. Raportul cu profilul psihologic și feedbackul în urma testării.

Atenție: nu este o carte, ci un serviciu online de pregătire cu teste explicate și testare psihologică profesionistă cu profil psihologic, feedback și recomandări privind conduita la testarea psihologică. Ceea ce este mult mai util decât o simplă carte.

Întrebări frecvente referitoare la programul de antrenament cu modele de teste psihologice MAI, ANP, MApN

Aici ai toate detaliile despre produsul nostru online:

Testele psihologice pe care le completați online și pe baza cărora facem profilul psihologic sunt teste profesioniste, cu licență, validate, etalonate și aprobate la nivel național de către Colegiul Psihologilor din România.

De aceea, raportul / profilul de evaluare psihologică au un mare nivel de încredere și acuratețe. 

Sunt testele pe care le folosim în mod obișnuit în recrutarea și selecția de personal pentru sectorul civil. Sunt similare cu testele psihologice care se dau la MAI, armată, penitenciare. Nu veți găsi la liber în altă parte aceste teste.

A. Profil psihologic (după testare psihologică):

 • Un raport de 4 pagini care cuprinde:
  • Profil psihologic al inteligenței generale, inclusiv componentele verbală și nonverbală ale inteligenței tale;
  • Profil psihologic de personalitate pe modelul BIG5;
  • Profil psihologic simplu, clar, ușor de înțeles, cu indicații vizuale și descrieri personalizate, concis, dar cu informațiile relevante;

Profilul inteligenței | Rezultatele tale detaliate la testarea psihologică a inteligenței:

 • IQ (coeficient de inteligență);
 • nivel inteligență generală;
 • nivel de inteligență verbală;
 • nivel de inteligență non-verbală;

Profilul psihologic de personalitate:

 • descrierea nivelului tău pentru următoarele trăsături:
  • Deschidere spre noi experiențe;
  • Extroversiune (deschiderea către ceilalți);
  • Conștiinciozitate;
  • Amicabilitate;
  • Echilibru emoțional;
 • Tendințe comportamentale în context organizațional / la locul de muncă;
 • Rolul jucat în cadrul echipei;
 • Factori motivatori.

2. Sesiune de feedback în urma testării psihologice (doar pentru pachetul M)

 • Feedbackul primit în raport și email este foarte detaliat, consistent și include recomandări în funcție de rezultatele obținute la testare.
 • Suplimentar, dacă sunt în continuare nelămuriri sau aveți nevoie de informații suplimentare, stabilim de comun acord o sesiune telefonică de feedback.

3. Curs online de antrenament cu modele de teste psihologice pentru MAI, armată, penitenciare, poliție, jandarmi (doar pentru pachetul XL)

 • Ai aproape 200 de exerciții (explicate) de teste psihologice similare celor de la MAI (jandarmi, poliție), MApN (armată), ANP (penitenciare) pe categorii:
  • Inteligență verbală, raționament verbal;
  • Inteligență non-verbală, raționamente cu șiruri de numere;
  • Atenție;
  • Percepția formelor;
  • Percepție spațială;
 • Ai un set de sugestii pentru abordarea testului psihologic astfel încât să îl treci cu succes.

Fiind online, testele le primiți imediat după finalizarea comenzii.

După ce ați completat testele, ne anunțați conform instrucțiunilor din SMS și veți primi pe email în cel mai scurt timp raportul cu al dumneavoastră profil psihologic în format electronic.

Toate testele se desfășoară online.

Imediat după ce ați făcut comanda, veți primi:

 • două emailuri (cu câte o invitație) care conțin linkurile pentru susținerea testării psihologice;
 • un SMS cu toate instrucțiunile pentru testarea psihologică – vă rugăm să îl citiți cu atenție;
 • acces la cursul de antrenament cu teste psihologice online;
 • un email cu raportul de 4 pagini conținând profilul de evaluare psihologică în format pdf; acestea conțin și un feedback consistent.
 • o sesiune de feedback telefonic în care veți obține toate informațiile de care aveți nevoie, dacă mai este cazul (datorită consistenței feedbackului scris pe care îl veți fi primit deja).

Vei primi raportul / profilul psihologic pe emailul din comanda ta. Ai grijă să fie un email la car doar tu ai acces, pentru ca informațiile sunt confidențiale.

Testare psihologică online pe baza căreia facem profilul psihologic are o durată de aproximativ 30-40 de minute.

Cursul de antrenament cu teste psihologice nu are un timp limită, astfel că fiecare îl va termina în ritmul propriu. Aici este esențial să înțelegeți modurile de rezolvare și nu să le terminați cât mai repede. Accesul la acest curs online este de o lună de zile.

Procesul de testare psihologică și antrenament cu modele de teste psihologice pentru MAI, armată, penitenciare se desfășoară astfel:
 1. Își faci cont și te conectezi la contul tău (te poți loga inclusiv cu contul tău de Facebook)
 2. Comanzi produsul;
 3. Te programăm pentru testarea psihologică online;
 4. Te înscriem la cursul online cu modele de test psihologic;
 5. Îți trimitem un sms cu toate instrucțiunile necesare, inclusiv cu linkul către cursul de antrenament cu modele de teste psihologice pentru armată, poliție, jandarmerie;
 6. Ne spui când ai terminat de completat testele psihologice online la care te-am programat;
 7. Facem profilul psihologic și redactăm raportul de evaluare psihologică în format pdf pe care ți-l trimitem pe email;
  • emailul cu raportul care conține și feedbackul consistent în urma evaluării psihologice și sugestii de abordare a examinării psihologice
 8. Dacă, după feedbackul scris din raport și email încă mai aveți nelămuriri, stabilim o sesiune telefonică de feedback;
 9. La final, dacă totul e în regulă, poți lăsa un review pe această pagină pentru a împărtăși și altora experiența pe care ai avut-o cu serviciile noastre.

Antrenament cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată) ANP 

Dacă vrei să te pregătești pentru testarea psihologică cu teste psihologice pentru Poliție, Jandarmi, Academia de Poliție, ANP – Școala de Agenți de Penitenciare, MAI, MApN și așa mai departe, alegi opțiunea de antrenament pentru susținerea unui examen sau test psihologic. Vei avea șansa să:

 1. te familiarizezi cu testarea psihologică 
 2. te antrenezi cu modele de teste psihologice de inteligență, aptitudini și personalitate similare cu cele de la MAI, armată, poliție, jandarmi
 3. simulezi un examen de evaluare psihologică

Așa vei fi perfect pregătit pentru a face față cu brio oricăror teste psihologice pentru MAI, MApN, ANP, jandarmi, poliție, pompieri. Sau oriunde în altă parte.

Iată cum vă poate ajuta produsul nostru pentru a lua testul psihologic la poliție, jandarmi, pompieri (MAI), armată etc.

 1. Vă familiarizați cu ce înseamnă o testare psihologică și un test psihologic. Una dintre cele mai mari temeri este cea de necunoscut. Mulți candidați, când aud de examenul psihologic sunt cuprinși de neliniște pentru că, de fapt, este ceva necunoscut pentru ei. De aceea, simpla familiarizare cu ceea ce înseamnă testul psihologic este de multe ori suficient pentru a merge liniștit să susțineți psihologicul.
 2. Simulați o testare psihologică profesionistă:
 3. În urma comportamentului individual la testul psihologic Elementele avute în vedere, în funcție de care vă putem oferii strategii de abordare câștigătoare sunt:
  • viteza și corectitudinea gândirii,
  • tendința de a păcăli testul de personalitate (ceea ce nu trebuie să faceți sub nicio formă dacă vreți să luați testul psihologic),
  • performanțele mai bune sau mai slabe obținute la testele psihologice susținute.
  • În funcție de toți acești parametri vă vom da feedback și vă va fi mai ușor să treceți testarea psihologică.
 4. Vă puteți antrena cu diferite tipuri de teste psihologice (în special de aptitudini) și veți înțelege diferitele strategii de rezolvare a exercițiilor, astfel încât să nu vă mai surprindă ceea ceți avea la examen. Acești itemi sunt diferiți față de cei folosiți în testele profesioniste cu care lucrăm și pe baza cărora vă facem profilul psihologic.

Nu, testele psihologice de la MAI, MApN, ANP, ANI sunt secret de serviciu. Cine le deține fără drept încalcă legea penală. Iar cine spune că le are și vi le poate pune la dispoziție, cel mai probabil minte.

DAR

Testele pe care vi le punem la dispoziție pentru familiarizarea cu testarea psihologică și elaborarea profilului psihologic sunt similare cu acestea. Ele sunt elaborate pe aceleași principii ale testării psihologice, supuse acelorași validări și cuprind o paletă largă de tipologii de itemi.

Dacă folosești această testare psihologică nu doar pentru a obține un profil psihologic (de inteligență și personalitate), ci și pentru a te antrena și familiariza cu testarea psihologică pentru diverse ocazii, este nevoie să știi că:

 • Sunt sute de teste psihologice posibile, deci e improbabil ca testarea psihologică la care vei lua parte să aibă fix aceeași configurație de teste.
 • Totuși, faptul că vei ști ce înseamnă un test psihologic și te vei cunoaște mai bine în urma studierii profilului psihologic obținut te va ajuta să ai mai puține emoții și să ai mai multă încredere în tine. Testarea psihologică nu va mai fi un lucru necunoscut pentru tine.

Instrucțiuni pentru testarea psihologică și obținerea unui profil psihologic

Recomandăm ca testarea să se facă în prima parte a zilei, atunci când ești odihnit/ă, cu mintea limpede și poți da randament maxim. De asemenea, pe cât posibil, recomandăm ca testele să fie date pe un ecran mai mare, cel puțin de tabletă și nu pe telefon.

 • Pentru completarea testelor, ia-ți 40 de minute libere în care să nu te deranjeze nimeni; Da-ți telefonul pe silent.
 • Citește cu atenție maximă instrucțiunile pentru fiecare test psihologic.
 • Odată început un test, nu îl poți întrerupe, el trebuie finalizat.

Un test este contra-timp, altul nu.

Instrucțiuni pentru testul psihologic contra-timp:

Testul contra-timp are două subteste, fiecare de câte 7 minute fiecare.

La începutul fiecărui subtest este un exemplu astfel încât să înțelegi ce ai de făcut.

Dacă întrerupi testul, el se va închide după cele 7 minute chiar dacă nu ai dat nici măcar un răspuns și nu va mai putea fi reluat.

Trebuie să lucrezi cât mai repede și mai corect.

Instrucțiuni pentru testul psihologic fără limită de timp:

Ți se va afișa pe ecran o serie de afirmații despre tine la care trebuie să răspunzi cu Adevarat sau Fals, în funcție de cum este afirmația în cazul tău:

 • Adevărat – dacă afirmația este adevărată în cazul tău;
 • Fals – dacă afirmația nu este adevărată în cazul tău.
 • Dacă uneori poate fi adevărată, iar alteori falsă în cazul tău, gândește-te la cum este de obicei în cazul tău (50%+1) și răspunde în mod corespunzător.

Chiar dacă e o testare psihologică fără limită de timp, nu sta să te gândești foarte mult la fiecare afirmație.

 • Răspunde cu primul impuls, așa cum îți vine în minte prima dată.
 • Nu există răspunsuri bune sau greșite, ci doar răspunsuri sincere care te caracterizează.

Dacă nu răspunzi sincer sau vei răspunde nu așa cum ești în realitate, ci așa cum ți-ar plăcea să fii, acest lucru se va vedea și va invalida testul / profilul psihologic. Nu vei mai putea relua testul. Exact așa va fi și la testarea psihologică reală, așa că e un antrenament foarte bun dacă vrei să treci cu brio la testul psihologic.

Nu uita să completezi în datele personale numele tău pentru a te putea identifica în sistem. Dacă nu o faci și răspunzi anonim, ne pui în imposibilitatea de a elabora și livra profilul tău psihologic.

Testarea psihologică – instrument esențial pentru selecția de personal

Acum este foarte ușor și accesibil să afli cum se va integra și cum va performa viitorul angajat.

Achiziționează acest produs și vom prelua automat procesul de testare psihologică a candidaților pentru posturile pentru care recrutezi.

După achiziție, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un email sau mesaj sms sau whatsapp cu numele, numărul de telefon și emailul candidaților. Noi îi vom contacta imediat, îi vom programa pentru testare online.

După ce au completat testarea psihologică, vei primi pe email un raport detaliat cu profilul psihologic al candidatului. La cerere, putem elabora și un etalon specific postului și companiei la care să raportăm fiecare profil în parte, calculând inclusiv procentul și ariile de compatibilitate cu postul.

Pentru varianta de abonament de servicii lunare de resurse umane sau pentru teste psihologice facturate la consum lunar, ne puteți contacta la adresa: comenzi @ dezvoltacariera.ro sau la telefon 0763 133 713.

Evident, ca pentru orice produs sau serviciu de la DezvoltaCariera.ro, veți primi factură fiscală. Prețurile includ TVA de 19%, notată separat pe factură.

Test psihologic cu feedback telefonic. Teste psihologice MAI, MApN, ANP, teste psihologice pentru selecția de personal.
Mostră din raportul de testare psihologică

Vrei mai multe informații despre testul / profilul psihologic? Contactează-ne aici pentru mai multe informații despre teste psihologice.

Fii la curent cu noutățile noastre urmărind pagina noastră de Facebook.

Dacă vrei să afli mai multe despre testele psihologice, poți accesa pagina noastră speciale de teste psihologice online.

Dacă dai testare psihologică și ai nevoie de modele de teste psihologice pentru MAI (poliție, jandarmi, pompieri), modele de teste psihologice la MApN / armată, ANP / SNAP Târgu Ocna, poate vrei să te pregătești și pentru gramatică limba română. Achiziționează cursul complet de gramatică a limbii române pregătit pentru tine. Succes!

100%

of customers recommend this product

 1. Foarte ok! Recomand!

  Candrea Marius
 2. Super tare , recomand!

  ClaudiuB
 3. recomand

  andreicosmin368@yahoo.com Ciupitu
 4. Încercați, cu toată încrederea, testele de pe platforma! Sunt foarte utile!
  De asemenea, domnul Nicola m-a ajutat enorm, dându-mi sfaturi foarte bune.
  Asa am reușit sa iau examenul psihologic.

  Ana-Maria
 5. Va multumesc din suflet pentru sfaturi. Mi-ați fost de un real ajutor!

  Nutu Gabriela
 6. Mulțumesc mult de tot Dl. Florin Nicola pentru ajutorul si promptitudinea de care ati dat dovadă. Recomand acest site pentru cei ce doresc sa între în mai. Mapn.. un site de nota 10+

  Vasile Vasile
 7. Recomand !!! 🙂

  Reinbold Szilard
 8. Recomand cu drag acest site pentru orice pregatire! Atat testele psihologice cat si celelante mi-au prins foarte bine. Mai rar asa staf primitor, felicitari administratorilor pentru ceea ce fac!

  Razvan Ghib
 9. Bună ziua!
  Recomand testele propuse!
  Mulțumesc d-lui Florin Nicola pentru seriozitate și operativitate.

  petru.gogan@yahoo.com Gogan
  • Mulțumim, Petru, pentru gândurile tale. Succes în tot ce faci! 🙂

   Florin Nicola
 10. Am făcut testele și am fost foarte mulțumit !!!
  Recomand cu mare drag persoanelor ce doresc o cariera in MAI și vor sa se pregătească pentru examen!
  Încercați , nu o sa va para rau!👏🏻

  Filip Arhipenco
  • Mulțumim pentru aprecieri, Filip.

   Florin Nicola

Adaugă un review

Adaugă un review

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.