Reducere

Pregătire Admitere Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni / Drăgășani 2022 – program complet de pregătire română, engleză, psihologic

Seria de pregătire pentru admitere – sesiunea 2022începe pe 6 noiembrie 2021. Acesta este linkul evenimentului de lansare din 6 noiembrie, ora 9:30 și al lecției interactive gratuite FONETICA (sâmbătă, 13 noiembrie, 9:30): https://teams.live.com/meet/94216681232310

 • Vă rugăm să citiți mai jos toate detaliile despre Programul Național de Pregătire Interactivă pentru Admitere la Școala de Subofițeri de  Jandarmi  la română (gramatică), engleză și testul psihologic pentru sesiunea din 2022.
 • Tot mai jos găsiți toate informațiile și resursele despre examenul de admitere din anul curent. Alegeți combinația de materii la care vreți să vă pregătiți cu noi, iar costul abonamentului lunar se va modifica în consecință.  

Preț (inclusiv TVA):

De la: 97 lei / lună
Clear

Descriere

Admitere la Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni / Drăgășani 2022. Toate informațiile de care ai nevoie. Deschide secțiunea care te interesează:

Programul Național de Pregătire Interactivă pentru Admiterea la Subofițeri de Jandarmi în 2022

Program Național Complet de Pregătire Interactivă pentru Admitere Subofițeri Jandarmi 2022:

Alte detalii despre serviciile de pregătire pentru Admitere la Subofițeri de Jandarmi în 2022

 • Primul capitol din fiecare materie (română, engleză) este gratuit, la fel și grilele cu corectare automată cu subiectele de admitere din anii anteriori la toate instituțiile de învățământ MAI. 
 • Serviciul de pregătire interactivă este pe bază de abonament lunar care se reînnoiește automat în fiecare lună dacă aveți suficiente fonduri pe cardul cu care ați făcut achiziția și dacă se află în perioada de valabilitate.
 • Imediat după achiziție și la fiecare reînnoire a abonamentului veți primi automat factura fiscală pe email, împreună cu câteva instrucțiuni și cu linkurile grupurilor de Telegram dedicate fiecărei materii în parte.
 • Toate cursurile la care aveți acces pot fi accesate din meniul Contul Meu – Cursurile mele. Acolo aveți:
  • toată teoria sub formă de:
   • Fișe de teorie excelent structurate;
   • Lecții video cu explicații amănunțite;
  • Mii de grile de limba română și limba engleză (multe dintre ele explicate) la fiecare materie sub formă de teste online cu corectare automată, multe dintre grile fiind explicate.
  • Sesiuni săptămânale de pregătire interactivă (meditații online).
   • Vă recomandăm să parcurgeți acest program de pregătire pentru admitere la Jandarmi Fălticeni / Drăgășani pe un dispozitiv cu ecran mare (laptop, desktop) pentru o mai bună experiență de învățare.
   • Pentru participarea la sesiunile online de pregătire interactivă (meditații online la limba română, limba engleză, istorie) este recomandat să instalați versiunea de desktop Microsoft Teams. Citiți cu atenție instrucțiunile din cadrul fiecărui curs în parte pentru mai multe detalii.
 • Dacă doriți să renunțați la abonament, intrați în meniul Contul Meu, iar în pagina respectivă alegeți tabul Abonamente (My Subscription) și de acolo anulați abonamentul. Sau ne contactați și îl anulăm noi pentru dumneavoastră.
 • Dacă întâmpinați dificultăți de orice natură, ne puteți contacta telefonic sau pe Whatsapp pentru a le rezolva.

Alte beneficii pentru candidații la admitere la Școala de Subofițeri de Jandarmi

 • Persoanele aflate în dificultate (provenite din case de copii, părinte decedat sau cu boli în fază terminală, elevi cu burse sociale la școală aflate în plată) beneficiază de bursă socială reducere de 100% la întreg pachetul de pregătire, adică este total gratuit. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.  
 • Cei care au abonament la pregătirea la cel puțin două materii timp de cel puțin 6 luni de zile au acces gratuit la pachetul de pregătire pentru testul psihologic ce conține un curs cu itemi explicați din testele psihologice plus o testare reală urmată de un feedback amănunțit și o descriere a profilului tău psihologic obținut în urma testării. Dacă ești abonat, dar nu îndeplinești aceste criterii, vei avea oricum o reducere de 50%.

Planificarea programului de pregătire pentru admitere la Școala de Subofițeri de Jandarmi – sesiunea 2022

Pregătirea pentru admitere, sesiunea 2022, va începe în luna noiembrie 2021. Vom reveni cu amănunte.

Încă nu sunt disponibile informațiile pentru admiterea din 2022, dar, cel mai probabil, materia de examen va fi aceeași.

Aveți mai jos o trecere în revistă a programei de admitere la Subofițeri de Jandarmi din 2021, limba română:

Toate clipurile cu grilele de admitere la școlile MAI (rezolvate și explicate) sunt mai jos:

Subiecte de Admitere la Poliție / Jandarmi – martie 2021 – grile de gramatică rezolvate + explicate

SUBIECTE ADMITERE MAI (poliție, jandarmi) MARTIE 2021 – grile Limba Engleză – rezolvate și explicate

Vrei să știi ce subiecte de admitere la jandarmerie s-au dat la gramatică (limba română)și la engleză la școlile militare de subofițeri de jandarmi în anii anteriori?

Sunt chiar aici! Mai jos ai testele de gramatică – limba română – date la admiterea la școlile de subofițeri de jandarmi din orașele Fălticeni, județul Suceava și Drăgășani, județul Vâlcea.

Subiectele de admitere în jandarmerie (subofițeri) vor fi puse pe rând, in funcție de resursele pe care le avem la dispoziție. In final, vom avea toate subiectele de admitere la jandarmi date până acum în cele doua instituții de învățământ.

Subiectele de admitere la jandarmi sunt sub formă de teste online, cu următoarele beneficii pentru tine:

 • sunt gratuite;
 • sunt interactive, deci  interesant de parcurs;
 • le poți face oriunde, fie ca ești acasă, la job, pe drum (dar nu ești tu șoferul); ai nevoie doar de o conexiune la internet;
 • le poți face de pe desktop, laptop, tabletă, telefon;
 • ordinea întrebărilor și a variantelor de răspuns diferă de la o sesiune de testare la alta, astfel că poți parcurge oricare subiecte de admitere la jandarmerie de câte ori vrei, fără să simți că parcurgi același test de două ori;
 • durează puțin (timpul maxim setat este de 2 ore, la fel ca în condiții de examen, dar tu poți răspunde mult mai rapid la întrebări);
 • ai rezultatele imediat ce ai încheiat testul, vei ști exact unde ai greșit;
 • mai jos ai posibilitatea să te înscrii la newsletter nostru special pentru admiterea in MAI astfel încât sa te putem ține la curent cu toate noutățile despre admiterea în MAI (poliție Câmpina, Cluj, Jandarmerie Fălticeni și Drăgășani)
 • este nevoie să ai cont pe siteul nostru (DezvoltaCariera.ro) și să fii logat; dacă nu ești logat, poți folosi caseta de mai jos pentru a o face, iar dacă nu ai cont, tot în aceeași casetă iți poți crea un cont nou;
 • în curând vor fi disponibile și motivația răspunsului, astfel încât iți testezi cunoștințele pentru admiterea în jandarmerie, dar vei și învăța chestiuni de gramatică, fonetică, vocabular, morfologie și sintaxa limbii romane.

Subiectele de admitere la școlile de subofițeri de jandarmi din anii anteriori

Mai jos ai lista cu toate subiectele date la concursurile de admitere la jandarmi de-a lungul timpului. Subiectele de admitere la jandarmerie sunt sub forma de grile online, cu rezultat și răspuns pe loc, la finalul acestuia. Multe din întrebări au, pe lângă răspunsurile corecte și explicații. În acest fel nu doar te testezi, dar și înveți din greșelile tale. Totul ca tu să fii mai bine pregătit/ă la examenul de admitere la școala de subofițeri de jandarmi.

Poți parcurge grilele de admitere ori de câte ori vrei, iar dacă vrei să te antrenezi pentru examen, atunci vei avea în curând și această posibilitate. 

Subiecte Admitere Jandarmerie – Limba Română – Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni și Drăgășani | grile gramatică limba română

Subiecte Admitere Jandarmi – Limba Engleză – Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni și Drăgășani | grile admitere engleză online

Pentru a deveni jandarm, este nevoie să treceți cu brio de toate etapele admiterii la jandarmi:

 • Probele eliminatorii (examenul medical, psihologic, sportiv)
 • Probele scrise

După ce ați trecut de probele eliminatorii pentru admiterea în jandarmerie, veți susține examen la următoarele probe scrise:

A. Limba română (fonetică, vocabular, ortografie și punctuație, gramatică – morfologie și sintaxă)

B. O limbă străină la alegere dintre limbile engleză și franceză. 

Probe eliminatorii

Probă scrisă obligatorie – limba română

Probă scrisă la alegere (limbă străină) – Engleză

Probă scrisă la alegere (limbă străină) – Franceză

Probe eliminatorii

Este cea mai simplă probă și, în principiu, doar dacă aveți o afecțiune sau dizabilitate nu veți putea trece de această etapă.
Proba sportivă constă într-o serie de probe fizice care trebuie parcurse corect într-un anumit barem. Este un traseu aplicativ pentru care este nevoie să vă pregătiți ca să vă familiarizați cu el și să-l luați fără emoții.

Aici aveți documentul oficial care reglementează proba sportivă. Aici puteți vizualiza traseul pentru proba sportivă la admiterea în MAI (poliție și jandarmerie).
Testarea psihologică constă într-o serie de teste psihologice de personalitate și aptitudini (în special de inteligență de diferite feluri). Baremul este făcut în așa fel încât orice persoană cu aptitudini medii și peste să poată lua această probă. Iar dacă felul tău de a fi este unul normal, fără excentricități sau tulburări de personalitate, atunci testele de personalitate vor fi doar o formalitate pentru tine.

Dacă vrei, însă, să te te familiarizezi cu testarea psihologică, să te cunoști mai bine și să ai o mai mare siguranța în fața testelor, îți recomandăm acest pachet de testare și antrenament psihologic.

Probă scrisă obligatorie – Limba Română

1. Părțile de vorbire flexibile. Clasificarea/felul (verb, substantiv, articol, pronume, numeral, adjectiv). Locuțiunile.
2. Categorii morfologice (diateza, conjugare, mod, timp, persoana, gen, număr, caz, grad de comparație). Funcții sintactice.
3. Părți de vorbire neflexibile. Clasificare: adverb, prepoziție, conjuncție, interjecție. Locuțiunile. Funcții sintactice (adverb, interjecție).
1. Relația text, frază, propoziție, cuvânt.
2. Cuvintele și construcțiile incidente. Punctuația lor.
3. Relațiile sintactice în propoziție și în frază (interdependența, coordonare și subordonare).
4. Mijloacele de realizare a relațiilor sintactice în propoziție și în frază: flexiunea, joncțiunea, juxtapunerea, topica, intonația și pauza.
5. Fraza. Propoziția principală și propoziția secundară/subordonată. Elementele de relație în frază.
6. Propoziția regentă și propoziția subordonată. Elementul regent.
7. Propoziția și părțile de propoziție. Tipurile de propoziție.
8. Predicatul și propoziția subordonată predicativă.
9. Subiectul și propoziția subordonată subiectivă.
10. Atributul și propoziția subordonată atributivă.
11. Complementul. Complementul circumstanțial (de loc, de timp, de mod, de cauză, de scop, condițional, concesiv, consecutiv). Complementul necircumstanțial (direct, indirect, de agent).
12. Propoziția subordonata completiva directa. Propoziția subordonata completivă indirectă.
13. Propozițiile subordonate circumstanțiale de loc, de timp, de mod, de cauza, de scop.
14. Propozițiile subordonate circumstanțiale condiționale, concesive și consecutive.
15. Expansiunea și contragerea.
16. Acordul.
1. Semnele de punctuație: virgula, punctul și virgula, punctul, semnul întrebării, semnul exclamării, linia de pauză, linia de dialog, două puncte, punctele de suspensie.
2. Semnele de ortografie: cratima, apostroful, punctul ca semn ortografic.
Bibliografia care acoperă tematica de admitere este formată din: 

1. DOOM (Dicționarul Ortografic, Ortoepic și Morfologic al Limbii Române) din 2005, ediția a-II-a.
2. Toate manualele aprobate de Ministerul Învățământului, valabile in anul școlar 2019 – 2020. Mai multe informații găsiți 1. aici

+ Din această bibliografie se fac subiectele de admitere în școala de subofițeri de jandarmi Fălticeni / Drăgășani.
+ Dacă vrei să te antrenezi cu subiectele de admitere la subofițeri jandarmi din anii anteriori, o poți face aici:

Subiecte de admitere în jandarmerie, limba română

Probă scrisă la alegere – Limba Engleză

1. Sinonime, antonime, familii de cuvinte, omonime, paronime
2. Colocazii
3. Polisemia
1. SUBSTANTIVUL Pluralul substantivelor
+ Substantive defective de număr
+ Cazul substantivelor
2. ADJECTIVUL Tipuri și grade de comparație
+ Comparația neregulată
+ Funcțiile sintactice ale adjectivului
3. VERBUL Timpurile verbale
+ Subjonctivul
+ Verbe modale
+ Infinitivul / participiul / gerunziul
+ Diateza activă/diateza pasivă
4. ADVERBUL – tipuri si grade de comparație
5. CUVINTE DE LEGĂTURĂ Prepoziții, conjuncții, locuțiuni
6. ARTICOLUL Hotărât/nehotărât, zero, omisiune
7. PRONUMELE – Tipuri de pronume
8. NUMERALUL – tipologie
1. Ordinea cuvintelor în propoziție.
2. Tipuri de propoziții (enunțiative, interogative, negative, imperative, exclamative, etc.).
3. Propoziții condiționale (I, II, III).
4. Corespondența timpurilor (future-in-the-past).
5. Vorbirea directă/indirectă.
6. Acordul.
7. Propoziții subordonate (propoziția circumstanțială de timp, de loc, de mod, cauzală, consecutivă, concesivă).
8. Inversiunea.
9. Construcții emfatice;
10. Construcții cu it și theme.

Probă scrisă la alegere – Limba Franceză

Cuvinte și expresii sinonime antonime; familii de cuvinte; cuvinte cu mai multe sensuri; omonime, paronime
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven’t heard of them accusamus labore sustainable VHS.
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven’t heard of them accusamus labore sustainable VHS.
1. SUBSTANTIVUL – gen, număr, cazuri
2. ADJECTIVUL Acordul adjectivului calificativ
+ Gradele de comparație
+ Adjectivele posesive, demonstrative, nehotărâte și interogative
3. VERBUL
+ Moduri (indicativ, condițional, subjonctiv, imperativ, infinitiv, gerunziu, participiu, acordul participiului trecut)
+ Timpuri (simple și compuse), folosirea lor
+ Diateza (activă, reflexivă și pasivă).
+ „Si” condițional; „Si” dubitativ
+ Concordanța la indicativ
+ Stilul direct/indirect
4. ADVERBUL Tipuri, grade de comparație
5. CUVINTE DE LEGĂTURĂ Prepozițiile / locuțiunile prepoziționale
+ Conjuncția și locuțiunile conjuncționale
6. ARTICOLUL Hotărât, nehotărât, partitiv
+ Înlocuirea articolului partitiv cu prepoziția „de”
7. PRONUMELE Personal, reflexiv, posesiv, demonstrativ, relativ, interogativ, nehotărât, „en”, „y”
+ Pronumele subiect, complement obiect direct, complement obiect indirect. Locul lor în fraza asertivă, interogativă și imperativă.
8. NUMERALELE CARDINALE ŞI ORDINALE

Calendarul de admitere în jandarmerie este următorul:

 1. Depunerea dosarelor:
 2. Examenul Medical:
 3. Testarea psihologică:
 4. Proba sportivă:
 5. Examenele scrise:

Conținutul dosarului de înscriere la concursul de admitere la jandarmi pentru Fălticeni sau Drăgășani se află aici.

Recrutarea candidaților pentru admitere la arma jandarmi se realizează de către structurile teritoriale de resurse umane ale Jandarmeriei Române.

Iată lista tuturor inspectoratelor județene de jandarmi unde puteți depune cererile de înscriere:
I.J.J. Alba www.jandarmeriaalba.ro
I.J.J. Arad www.jandarmeriaarad.ro
I.J.J. Argeş www.jandarmeriaarges.ro
I.J.J. Bacău www.jandarmeriabacau.ro
I.J.J. Bihor www.jandarmeriabihor.ro
I.J.J. Bistriţa Năsăd www.jandarmeriabistrita.ro
I.J.J. Botoşani www.jandarmeriabotosani.ro
I.J.J. Braşov www.jandarmeriabraşov.ro
I.J.J. Brăila www.jandarmeria-braila.ro
I.J.J. Caraş-Severin www.jandarmeria-caras-severin.ro
I.J.J. Călăraşi www.jandarmeriacalarasi.ro
I.J.J. Cluj www.jandarmeriaardeleana.ro
I.J.J. Constanţa www.jandarmeriaconstanta.ro
I.J.J. Covasna www.jandarmeriacovasna.ro
I.J.J. Dâmboviţa www.jandarmeriadambovita.ro
I.J.J. Dolj www.jandarmeriadolj.ro
I.J.J. Ialomiţa www.jandarmeriaialomita.ro
I.J.J. Iaşi www.jandarmeriaiasi.ro
I.J.J. Ilfov www.jandarmiilfov.ro
I.J.J. Galaţi www.jandarmeriagalati.ro
I.J.J. Giurgiu www.jandarmeriagiurgiu.ro
I.J.J. Gorj www.jandarmeriagorj.ro
I.J.J. Harghita www.jandarmeriaharghita.ro
I.J.J. Hunedoara www.jandarmihunedoara.ro
I.J.J. Maramureş www.jandarmeriamaramures.ro
I.J.J. Mehedinţi www.jandarmeriamehedinti.ro
I.J.J. Mureş www.jandarmeriamures.ro
I.J.J. Neamţ www.jandarmerianeamt.ro
I.J.J. Olt www.jandarmeriaolt.ro
I.J.J Prahova www.jandarmeriaprahova.ro
I.J.J. Satu Mare www.jandarmeriasatumare.ro
I.J.J. Sălaj www.jandarmeriasalaj.ro
I.J.J. Sibiu www.jandarmeriasibiu.ro
I.J.J. Suceava www.jandarmeriasuceava.ro
I.J.J. Teleorman www.jandarmeriateleorman.ro
I.J.J. Timiş www.jandarmeriatimis.ro
I.J.J. Tulcea www.jandarmeriatulcea.ro
I.J.J. Vaslui www.jandarmeriavaslui.ro
I.J.J. Vâlcea www.jandarmeriavalcea.ro
I.J.J. Vrancea www.jandarmeriavrancea.ro
Inspectoratele Județene de Jandarmi

Informații generale despre admitere jandarmi | Fălticeni, Drăgășani

În România sunt trei instituții de învățământ care organizează admitere în jandarmerie: 

 1. Academia de Poliție București – absolvenții primesc grad de ofițer. Mai multe informații aici
 2. Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni. Mai multe detalii aveți aici.
 3.  Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani. Mai multe informații despre unitatea de învățământ aveți aici

După susținerea concursului de admitere in jandarmerie, perioada de școlarizare în cele doua școli militare de subofițeri de jandarmi este de un an de zile.  La sfârșitul acesteia, absolvenții primesc gradul de subofițer (sergent major) în arma jandarmerie. 

În această pagina ne vom concentra pe ultimele doua instituții de învățământ ale jandarmeriei. Aveți aici broșura de admitere pentru 2020-2021.

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Drăgășani

Școala Militara de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani este una dintre cele două instituții de învățământ din România care organizează concurs de admitere în jandarmerie și pregătesc subofițeri de jandarmi. 

Aflată in județul Vâlcea,  Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani are o istorie lunga, fiind înființată în anul 1938, iar din anul 2000 funcționează în noul sediu. 
1 an de zile
Număr de locuri: 190 de locuri (3 locuri pentru cetățeni de etnie romă și 2 locuri pentru alte minorități) pentru admiterea din ianuarie 2020

În timpul școlarizării, în funcție de rezultatele la testele de selecție, se va face repartizarea astfel:
150 locuri  pentru Jandarmeria Română;
35 locuri pentru SIE;
5 locuri pentru IGav.
Gradul obținut la absolvire: sergent major (subofițer)
Str. I.C. Brătianu, nr. 25
Mun. Drăgăşani, jud. Vâlcea
Cod poștal: 245.700
http://www.scoaladragasani.ro/
Telefon: 0250-811-471 / 0250-810-552
Fax: 0250-810-532
E-mail: contact@scoaladragasani.ro

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni

Înființată ca atare în 2008, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni este continuatoarea Centrului de Instrucție Jandarmi din Fălticeni.
1 an
Nu s-a publicat încă numărul de locuri pentru admiterea în jandarmerie în 2020-2021.
Subofițer – sergent major
Strada Armatei, nr.1-3
Fălticeni, Jud. Suceava, cod poştal 725200
Telefon: 0230 541660
Email: relatii_publice @ jandarmeriafalticeni . ro
Website: www.jandarmeriafalticeni.ro

Fii la curent cu toate noutățile despre admiterea în structurile MAI!

Urmărește pagina noastră și intră în comunitățile / grupurile noastre de Facebook pentru a fi la curent cu tot ce îți oferim pentru pregătirea ta pentru admitere, dar și pentru a comunica cu viitorii tăi colegi din Academia de Poliție, școlile de subofițeri de jandarmi, școlile de agenți de poliție, școala de agenți de penitenciare și drept:

Exersează grile de gramatică – limba română pentru admitere în MAI (poliție, jandarmi, poliția de frontieră) și ANP / SNPAP Târgu Ocna.

Ai o mulțime de teste cu câte 10 grile pe care să le faci în 15 minute. Timpul alocat fiecărei grile este cel de la examen. La final ai rezultatul obținut și răspunsurile corecte. Pentru a avea siguranța că iei admiterea, trebuie să faci peste 80% răspunsuri corecte dacă dai la Academia de Poliție și peste 70% dacă dai la școlile de agenți de poliție sau subofițeri de jandarmi.

Grilele de limba română pentru admitere sunt din toată materia, sunt aleatorii (amestecate) și primești răspunsul la final, unele grile fiind chiar explicate în detaliu.

Pregătire Gramatică Limba Română - Admitere MAI / ANP

Aceste grile de gramatică online sunt din subiectele date în anii anteriori la admitere în Academia de Poliție, Școala de agenți de poliție (inclusiv poliție de frontieră), Școala de subofițeri de jandarmi, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciar (ANP) Târgu Ocna.

La poți discuta cu colegii tăi de pregătire pe acest grup de Facebook sau poți primi răspunsuri competente de la un profesor dr. în limba română abonându-te la programul de pregătire la gramatică pentru admitere în MAI / ANP, unde vei avea acces la îndrumarea permanentă a acestuia.

Intră în comunitatea noastră, unde vei interacționa și colabora cu alți candidați asemenea ție:

Grupuri de Facebook pentru Admitere în MAI / ANP:

Grupuri de Telegram pentru Admitere în MAI / ANP:

Mai jos ai o serie de clipuri cu materie și grile de gramatică explicate, extrase din seriile anterioare de pregătire la română pentru admitere.

https://www.youtube.com/watch?v=RCPZqs-5rp4&list=PLY6MxT72Ql06BHTGj03IG4ps7BlWK9p_F

Dacă vrei să te pregătești pentru admitere, poți intra aici în Programul Național de Pregătire pentru Admitere la Gramatică – Limba Română.

Succes!

Vrei mai mult?

Succes la examenul de admitere la jandarmi!

Adaugă un review

Fii primul care face o recenzie “Pregătire Admitere Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni / Drăgășani 2022 – program complet de pregătire română, engleză, psihologic”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.