Limba Română / Gramatică pentru Admitere la Academia de Poliție, Jandarmi, ANP, Drept

Abonament lunar de acces la pachetul complet de pregătire online pentru admitere la gramatică limba română (fonetică, vocabular, morfologie și sintaxă).  Esențial pentru admitere la Academia de Poliție, școlile de jandarmi, agenți de poliție, penitenciare și drept.  Este combinația ideală între învățarea individuală și meditațiile cu un profesor. Vei beneficia de:
 
 • învățare asistată de un profesor dr. cu 20 de ani de experiență în pregătirea pentru admitere;
 • ședințe video online interactive cu explicații, întrebări și răspunsuri;
 • toată materia la zi (fișe de teorie, materiale video, teste online) accesibile oricând, pe orice dispozitiv;
 • fișe complete de teorie (fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă, conform programei);
 • materiale video de predare live /  înregistrate (până la materia de zi inclusiv);
 • teste cu grile gramatică online de fixare și verificare a cunoștințelor, cu corectare automată și explicații detaliate a fiecărui răspuns corect;
 • subiecte de admitere la poliție, jandarmi, ANP din din anii anteriori sub formă de teste online de gramatică cu feedback și corectare automate;
 • 6500+ de grile gramatică online în total;
 • 4 recapitulări finale (fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă);
 • simulatoare de examen (la fiecare capitol și la finalul cursului).
 
Prețul este pentru abonamentul lunar care include toate materialele scrise, audio și video (lecții, teste) de la începutul cursului până la zi, precum și accesul la sesiunile de meditații online interactive din luna abonamentului. 

 

Preț (inclusiv TVA):

95 lei / lună

În stoc (poate fi pre-comandat)

Descriere

Pachet complet de pregătire online la Gramatică Limba Română pentru Admitere la Academia de Poliție, Jandarmi, ANP, Drept. Curs Online Intensiv Complet cu 22 de ședințe video interactive + 6500 de grile gramatică online.

Conține toată materia de gramatică- limba română pentru admitere la Academia de Poliție, jandarmi, ANP și drept

Accesul la acest curs este pe bază de abonament lunar care se reînnoiește automat la începutul fiecărei luni. Poți anula oricând abonamentul din contul tău.

Vei avea acces la toată materia de la început până la materia de zi, nu și la materia viitoare. Nu vei avea acces din prima la toată materia pentru că nu doar că nu te ajută, chiar te încurcă. Nu este o carte, ci un program interactiv și eficient de pregătire asistată de un profesor. Obiectivul nostru comun este ca tu să iei examenul de admitere la instituția la care dai examen. Materia va fi livrată și disponibilă secvențial, pentru a o înțelege și învăța temeinic. Recapitulările finale vor fi înainte de examen, astfel încât admiterea să fie un succes pentru tine. Cursul se finalizează înainte de examen, planificarea sesiunilor și a materiei fiind făcută în concordanță cu data admiterii. În final, disciplina va face diferența.

Un modul de învățare de gramatică pentru admitere la Academia de Poliție, Jandarmi, ANP, Școala de Poliție Câmpina are o anumită temă este compus din:  

 1. lecție scrisă;
 2. lecție video de predare (preînregistrată sau live);
 3. teste de fixare și de verificare a cunoștințelor cu explicații detaliate (grile gramatică online);
 4. sesiune video interactivă de întrebări și răspunsuri după ce ai parcurs materia și vrei să-ți clarifici anumite lucruri, inclusiv grile gramatică online explicate.

Acest curs de gramatică limba română pentru admitere la Academia de Poliție, ANP, Jandarmi, Drept este combinația ideală dintre un curs online ușor de urmărit și orele de meditații față în față. Primești îndrumare și răspunsuri competente la toate nelămuririle pe care le ai. 

Pachetul complet de pregătire online la limba română / gramatică este foarte util pentru tine dacă: 

 • Înveți deja singur/ă de pe cărți și alte materiale de gramatică. Participând la cursul nostru, vei avea ocazia să te testezi și să îți clarifici anumite aspecte pe care nu le-ai înțeles sau le-ai înțeles greșit.
 • Faci deja meditații la gramatică pentru admitere. În acest caz, un alt stil și context de învățare te va ajuta și mai mult să înțelegi gramatica limbii române pentru admitere. 
 • Încă nu te-ai apucat serios de învățat și ai nevoie de toată materia completă într-un singur loc pentru a te pregăti cu succes pentru limba română / gramatică pentru admitere la Academia de Poliție, admitere la școala de jandarmi sau școala de agenți de poliție sau penitenciare. 
 • În orice caz, programul strict și ritmul pe care îl impunem te disciplinează și te ajută să te mobilizezi mai bine în pregătirea ta pentru admitere la limba română. 
pregătire limba română - gramatică admitere Academia de Poliție și Jandarmi. Grile gramatică online.

Întrebări frecvente

Nu, acest curs este tot ce îți trebuie pentru admitere. Dar dacă vrei să înveți și de pe alte materiale, acest lucru nu poate decât să te ajute și mai mult.
Evident, acest curs este conceput să te ducă de la 0 cunoștințe la 100% pregătire pentru examenul de admitere la poliție, jandarmi, penitenciare. Deci, dacă acum te apuci să înveți, acest curs este tot ce ai nevoie.

Dacă începi mai târziu acest program de pregătire, vei avea acces la toate materialele până la cele de zi (teste, fișe de teorie și materiale video), dar vei fi pierdut sesiunile live interactive de explicații, exerciții practice și sesiunile de întrebări și răspunsuri. Dec, e bine să te înscrii în program cât mai rapid.
Se poate întâmpla să pierzi câte o lecție din motive obiective. De aceea, lecțiile de predare vor fi înregistrate, astfel încât, la nevoie, să poți avea acces la ele. Însă nu abuza de acest lucru, ține-te cât mai mult de sesiunile planificate de pregătire pentru a avea siguranța că înainte de examen vei fi 100 % pregătit/ă de examen.

În plus, la recapitulări vei avea posibilitatea să treci din nou în revistă toată materia și să mai lămurești aspectele care ți-au scăpat până atunci.
Nu, materia îți va fi livrată pe rând, pe măsură ce progresezi în învățare. Nu vrem ca mintea să-ți fie distrasă și să pierzi concentrarea. Învață în ritmul impus de noi și totul va fi bine.

Dar DA, până la finalul cursului vei învăța bine toată materia, nu vei avea încotro, nu te vom lăsa să lenevești 🙂

Tu trebuie doar să-ți păstrezi abonamentul până la examen, să participi la toate sesiunile online și să îți îndeplinești toate sarcinile tale. Doar atunci succesul tău va deveni realitate.
Cu siguranță, da! 🙂

1. Atunci când înveți de unul singur, poți avea tendința de a nu te ține de un anumit program, iar noi, prin acest curs, îți impunem un anumit ritm de învățare.

2. Când înveți singur/ă, nu are cine să te corecteze, să ai siguranța că ai înțeles bine ce ai studiat.

3. Noi avem săptămânal (în fiecare sâmbătă de la 10:30) sesiuni de meditații cu întrebări și răspunsuri , astfel încât să-ți clarifici orice aspect al materiei învățate.

Nu, asta e tot. După ce ai cumpărat acest curs, ai tot ce-ți trebuie. Tot ce vei primi este inclus:

– materiale de predare-învățare scrise și video;
– sesiuni online interactive de consultații, întrebări și răspunsuri (inclusiv capcane, grile explicate etc.);
– teste cu grile gramatică online de fixare a cunoștințelor;
– 4 recapitulări finale;
– simulator de examen;
– toate subiectele date în anii trecuți la examenele de admitere la Academia de Poliție, Școala de Poliție Câmpina / Cluj / Oradea sau la examenul de admitere la Școala de Jandarmi Drăgășani / Fălticeni.

Acest curs de gramatică de limba română este cel mai accesibil și complex curs de pe piață, indiferent cu ce îl comparăm.
Acest curs îți oferă tot ce e mai bun din combinația studiului individual și a învățării asistate de către un profesor sub forma meditațiilor:

1 – Ai toate materialele de învățat, puse într-o formă ușor de urmărit, de înțeles și de învățat.

2 – Folosim mijloace multimedia interactive de învățare: lecții și materiale video, lecții video online interactive, teste cu corectare automată și feedback la finalul fiecărui test.

3 – Înveți în ritmul tău, când ai timp, de pe orice dispozitiv: calculator, laptop, tabletă, telefon. În plus, poți verifica ce ai învățat cu ajutorul grilelor de gramatică online explicate. Așa îți vei fixa și verifica toate cunoștințele proaspăt asimilate. Nu doar că vei ști la finalul fiecărui test ce punctaj ai obținut și ce greșeli ai făcut, dar vei înțelege și motivele pentru care ai greșit ca să nu o mai faci altă dată. Învățarea din propriile greșeli te va ajuta fantastic să-ți îmbunătățești performanțele.

4 – Ai un anumit program săptămânal de învățare. Chiar dacă ai posibilitatea de a învăța când poți, îți impunem un anumit ritm pe care, dacă îl respecți, vei avea toată materia înțeleasă, învățată, testată și recapitulată cel puțin cu o săptămână înainte de examenul de admitere la Academia de Poliție, și de admitere la jandarmi, penitenciare, poliție sau drept.

5 – Toate nelămuririle pe care le-ai putea avea vor fi clarificate în sesiunile de meditații online (întrebări și răspunsuri). Tot în aceste sesiuni vei obține explicații suplimentare și vei lucra în mod direct grile explicate, date la examenele anterioare. E ca și cum ai face meditații cu propriul tău profesor.
Pe scurt, pentru că utilizăm toată puterea tehnologiei actuale (eLearning, materiale audio-video, teste online cu corectare automată) cu numărul mare de cursanți pe serie. Astfel, reușim să își oferim un curs de foarte bună calitate la un preț derizoriu.
Acest curs este elaborat în colaborare cu un profesor cu doctorat în limba română și cu o experiență didactică de peste 20 de ani, împreună cu un psiholog cu o bogată experiență în psihologia învățării și în furnizarea de soluții de eLearning.

Alina Nicola este autorul acestui curs online de gramatică pentru admitere la poliție, jandarmi, penitenciare. Este profesor de liceu de 20 de ani și a obținut doctoratul în limba română în anul 2012 la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Are o bogată experiență în pregătirea tinerilor pentru admitere la Academia de Poliție și admitere la școlile de jandarmi, poliție și penitenciare, cu rezultate excelente de fiecare dată.
Accesul la programul complet de pregătire la limba română pentru admitere este pentru o lună de zile. Ai acces la materia anterioară și materia din luna respectivă.

Abonamentul la acest program de pregătire pentru admitere la limbă română pentru poliție, jandarmi și penitenciare, îți oferă acces la toate materialele text și video de pe site, la testele cu grile gramatică online și la sesiunile video online interactive de meditații la gramatică livrate până în luna respectivă;


Acest abonament este individual și nu poate fi transferat către alte persoane.

Te ajutăm să te pregătești și pentru testul psihologic de admitere. Apasă aici pentru mai multe detalii aici.

Urmărește-ne și pe Facebook. Postăm noutăți legate de admiterea la Academia de Poliție, școlile de jandarmi și agenți de poliție și penitenciare.

Ți-ar putea fi de folos și ...

100%

of customers recommend this product

 1. Un curs ce este esențial pentru reușită! Recomand cu mult drag!

  Gagean Adrian (cumpărător verificat)
  • Îți mulțumim frumos pentru gândurile tale, Adrian! 🙂

   Florin Nicola
 2. Recomand! Ai acces la toate informațiile necesare in vederea pregătirii și exersării gramaticii limbii române. Un mare volum de exerciții și probleme, materia fiind foarte bine conturată în așa fel încât informația să fie ușor procesată și înțeleasă.

  constantincristian737@gmail.com Constantin (cumpărător verificat)
  • Mulțumim pentru review. Ne bucurăm că îți e de folos.

   Florin Nicola
 3. Găsiți aici toată materia necesară, recomand cu cel mai mare drag tuturor❗️🥇☺️

  Filip Arhipenco
  • Mulțumim pentru apreciere. Sperăm să îți fie de folos 🙂

   Florin Nicola

Adaugă un review

Adaugă un review

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.