Reducere

Limba Română / Gramatică pentru Admitere la Academia de Poliție, Jandarmi, ANP, Drept

Abonament lunar de acces la pachetul complet de pregătire online pentru admitere la gramatică / limba română (fonetică, vocabular, morfologie și sintaxă) Esențial pentru admitere la Academia de Poliție, școlile de jandarmi, agenți de poliție, penitenciare și drept.  Este combinația ideală între învățarea individuală și meditațiile cu un profesor. Vei beneficia de:
 
 • învățare asistată de un profesor dr. cu 20 de ani de experiență în pregătirea pentru admitere;
 • ședințe video online interactive de predare cu explicații, întrebări și răspunsuri;
 • toată materia la zi (fișe de teorie, materiale video, teste online) accesibile oricând, pe orice dispozitiv;
 • fișe complete de teorie (fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă, conform programei);
 • peste 30 de ore de lecții video interactive de predare și grile explicate;
 • teste cu grile gramatică online de fixare și verificare a cunoștințelor, cu corectare automată și explicații detaliate a fiecărui răspuns corect;
 • subiecte de admitere la poliție, jandarmi, ANP din din anii anteriori sub formă de teste online de gramatică cu feedback și corectare automate;
 • 6500+ de grile gramatică online în total;
 • 4 recapitulări finale (fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă);
 • simulatoare de examen (la fiecare capitol și la finalul cursului).
 
Prețul este pentru abonamentul lunar care include toate materialele scrise, audio și video (lecții, teste) de la începutul cursului până la zi, precum și accesul la sesiunile de meditații online interactive din luna abonamentului. 
 
Atenție!
 

Acest program de pregătire la gramatica limbii române pentru admitere la jandarmi, poliție, ANP, drept:

 • nu este pentru cei care doar vor să frunzărească o carte sau niște materiale cine știe de pe unde copiate sau vor doar să încerce să dea examenul.
 • este doar pentru cei care chiar vor cu adevărat să ia admiterea, sunt dispuși să muncească serios pentru asta și vor să învețe sistematic și organizat, asistați de un profesor experimentat. 
 • Pentru informații suplimentare, te rugăm să vezi cele două clipuri de mai jos care conțin toate informațiile suplimentare despre acest program de pregătire. 
 • Dacă vrei să achiziționezi întreg programul de pregătire fără card, o poți face aici

 

Preț (inclusiv TVA):

97 lei145 lei / lună
Alege cantitatea

Descriere

Pachet complet de pregătire online la Gramatică Limba Română pentru Admitere la Academia de Poliție, Jandarmi, ANP, Drept. Curs Online Intensiv Complet cu 20 de ședințe video interactive + 6500 de grile gramatică online.

Acest produs NU ESTE O CARTE pe care să o puteți frunzări când aveți timp, ci un program de pregătire extrem de serios care cuprinde:

A. Acces la platforma de eLearning DezvoltaCariera.ro

 1. Toată materia sub formă de fișe de teorie ușor de înțeles și învățat; materia va fi disponibilă progresiv, pe măsură ce avansați în pregătire;
 2. Lecții video de predare și exerciții aplicative (grile de gramatică rezolvate și explicate); astfel, vei avea acces la lecția predată chiar dacă ai lipsit de la sesiunea live interactivă.
 3. Teste de consolidare a cunoștințelor cu grile explicate;
 4. Teste online de verificare a cunoștințelor (simulator de examen) cu corectare automată și rezultat pe loc;

B. Sesiuni live interactive (meditații online) care conțin:

 1. Întrebări și răspunsuri din toată materia anterioară;
 2. Grile recapitulative din toată materia anterioară (lucrate împreună și explicate);
 3. Predarea lecției de zi; întrebări și răspunsuri din lecția de zi;
 4. Exerciții aplicative pentru fixarea cunoștințelor din lecția predată și aplicarea corectă a acestora.

Observații:
 • Accesul la sesiunile online interactive necesită ca abonamentul să fie valabil (să nu fie anulat);
 • Sesiunile sunt, de regulă, sâmbăta dimineața;
 • Acestea sunt susținute de autorul cursului, un prof. dr. Alina Nicola, profesor de limba română cu o experiență de peste 20 de ani în pregătirea candidaților pentru admitere și autor de materiale didactice auxiliare și subiecte de admitere;
 • Materialele de pe platformă sunt disponibile progresiv, conform planificării;
 • Accesul la următoarele lecții pe platformă este dat doar celor care obțin un scor de minimum 70% răspunsuri corecte la testele anterioare. Dacă nu obții acest scor minim, trebuie să mai treci o dată prin lecție și să dai încă o dată testul. În acest fel ne asigurăm că vei învăța temeinic. Nu doar vă punem la dispoziție toate resursele de care aveți nevoie pentru a lua admiterea, dar vă obligăm în acest fel să învățați temeinic, cu seriozitate.

Conține toată materia de gramatică- limba română pentru admitere la Academia de Poliție, jandarmi, ANP și drept

Accesul la acest curs este pe bază de abonament lunar care se reînnoiește automat la începutul fiecărei luni. Poți anula oricând abonamentul din contul tău.

Vei avea acces la toată materia de la început până la materia de zi, nu și la materia viitoare. Nu vei avea acces din prima la toată materia pentru că nu doar că nu te ajută, chiar te încurcă. Nu este o carte, ci un program interactiv și eficient de pregătire asistată de un profesor. Obiectivul nostru comun este ca tu să iei examenul de admitere la instituția la care dai examen. Materia va fi livrată și disponibilă secvențial, pentru a o înțelege și învăța temeinic. Recapitulările finale vor fi înainte de examen, astfel încât admiterea să fie un succes pentru tine. Cursul se finalizează înainte de examen, planificarea sesiunilor și a materiei fiind făcută în concordanță cu data admiterii. În final, disciplina va face diferența.

Acest curs de gramatică limba română pentru admitere la Academia de Poliție, ANP, Jandarmi, Drept este combinația ideală dintre un curs online ușor de urmărit și orele de meditații față în față. Primești îndrumare și răspunsuri competente la toate nelămuririle pe care le ai. 

Pachetul complet de pregătire online la limba română / gramatică este foarte util pentru tine dacă: 

 • Înveți deja singur/ă de pe cărți și alte materiale de gramatică. Participând la cursul nostru, vei avea ocazia să te testezi și să îți clarifici anumite aspecte pe care nu le-ai înțeles sau le-ai înțeles greșit.
 • Faci deja meditații la gramatică pentru admitere. În acest caz, un alt stil și context de învățare te va ajuta și mai mult să înțelegi gramatica limbii române pentru admitere. 
 • Încă nu te-ai apucat serios de învățat și ai nevoie de toată materia completă într-un singur loc pentru a te pregăti cu succes pentru limba română / gramatică pentru admitere la Academia de Poliție, admitere la școala de jandarmi sau școala de agenți de poliție sau penitenciare. 
 • În orice caz, programul strict și ritmul pe care îl impunem te disciplinează și te ajută să te mobilizezi mai bine în pregătirea ta pentru admitere la limba română. 
pregătire limba română - gramatică admitere Academia de Poliție și Jandarmi. Grile gramatică online.

Întrebări frecvente

Nu, acest curs este tot ce îți trebuie pentru admitere. Dar dacă vrei să înveți și de pe alte materiale, acest lucru nu poate decât să te ajute și mai mult.
Evident, acest curs este conceput să te ducă de la 0 cunoștințe la 100% pregătire pentru examenul de admitere la poliție, jandarmi, penitenciare. Deci, dacă acum te apuci să înveți, acest curs este tot ce ai nevoie.

Dacă începi mai târziu acest program de pregătire, vei avea acces la toate materialele până la cele de zi (teste, fișe de teorie și materiale video), dar vei fi pierdut sesiunile live interactive de explicații, exerciții practice și sesiunile de întrebări și răspunsuri. Deci, e bine să te înscrii în program cât mai rapid.
Se poate întâmpla să pierzi câte o lecție din motive obiective. De aceea, lecțiile de predare vor fi înregistrate, astfel încât, la nevoie, să poți avea acces la ele. Însă nu abuza de acest lucru, ține-te cât mai mult de sesiunile planificate de pregătire pentru a avea siguranța că înainte de examen vei fi 100 % pregătit/ă de examen.

În plus, la recapitulări vei avea posibilitatea să treci din nou în revistă toată materia și să mai lămurești aspectele care ți-au scăpat până atunci.
Nu, materia îți va fi livrată pe rând, pe măsură ce progresezi în învățare. Nu vrem ca mintea să-ți fie distrasă și să pierzi concentrarea. Învață în ritmul impus de noi și totul va fi bine.

Dar DA, până la finalul cursului vei învăța bine toată materia, nu vei avea încotro, nu te vom lăsa să lenevești 🙂

Tu trebuie doar să-ți păstrezi abonamentul până la examen, să participi la toate sesiunile online și să îți îndeplinești toate sarcinile tale. Doar atunci succesul tău va deveni realitate.
Cu siguranță, da! 🙂

1. Atunci când înveți de unul singur, poți avea tendința de a nu te ține de un anumit program, iar noi, prin acest curs, îți impunem un anumit ritm de învățare.

2. Când înveți singur/ă, nu are cine să te corecteze, să ai siguranța că ai înțeles bine ce ai studiat.

3. Noi avem săptămânal (în fiecare sâmbătă dimineața) sesiuni de meditații cu întrebări și răspunsuri , astfel încât să-ți clarifici orice aspect al materiei învățate.

Nu, asta e tot. După ce ai cumpărat acest curs, ai tot ce-ți trebuie. Tot ce vei primi este inclus:

– materiale de predare-învățare scrise și video;
– sesiuni online interactive de consultații, întrebări și răspunsuri (inclusiv capcane, grile explicate etc.);
– teste cu grile gramatică online de fixare a cunoștințelor;
– 4 recapitulări finale;
– simulator de examen;
– toate subiectele date în anii trecuți la examenele de admitere la Academia de Poliție, Școala de Poliție Câmpina / Cluj / Oradea sau la examenul de admitere la Școala de Jandarmi Drăgășani / Fălticeni.

Acest curs de gramatică de limba română este cel mai accesibil și complex curs de pe piață, indiferent cu ce îl comparăm.
Acest curs îți oferă tot ce e mai bun din combinația studiului individual și a învățării asistate de către un profesor sub forma meditațiilor:

1 – Ai toate materialele de învățat, puse într-o formă ușor de urmărit, de înțeles și de învățat.

2 – Folosim mijloace multimedia interactive de învățare: lecții și materiale video, lecții video online interactive, teste cu corectare automată și feedback la finalul fiecărui test.

3 – Înveți în ritmul tău, când ai timp, de pe orice dispozitiv: calculator, laptop, tabletă, telefon. În plus, poți verifica ce ai învățat cu ajutorul grilelor de gramatică online explicate. Așa îți vei fixa și verifica toate cunoștințele proaspăt asimilate. Nu doar că vei ști la finalul fiecărui test ce punctaj ai obținut și ce greșeli ai făcut, dar vei înțelege și motivele pentru care ai greșit ca să nu o mai faci altă dată. Învățarea din propriile greșeli te va ajuta fantastic să-ți îmbunătățești performanțele.

4 – Ai un anumit program săptămânal de învățare. Chiar dacă ai posibilitatea de a învăța când poți, îți impunem un anumit ritm pe care, dacă îl respecți, vei avea toată materia înțeleasă, învățată, testată și recapitulată cel puțin cu o săptămână înainte de examenul de admitere la Academia de Poliție, și de admitere la jandarmi, penitenciare, poliție sau drept.

5 – Toate nelămuririle pe care le-ai putea avea vor fi clarificate în sesiunile de meditații online (întrebări și răspunsuri). Tot în aceste sesiuni vei obține explicații suplimentare și vei lucra în mod direct grile explicate, date la examenele anterioare. E ca și cum ai face meditații cu propriul tău profesor.
Pe scurt, pentru că utilizăm toată puterea tehnologiei actuale (eLearning, materiale audio-video, teste online cu corectare automată) cu numărul mare de cursanți pe serie. Astfel, reușim să își oferim un curs de foarte bună calitate la un preț derizoriu.
Acest curs este elaborat în colaborare cu un profesor cu doctorat în limba română și cu o experiență didactică de peste 20 de ani, împreună cu un psiholog cu o bogată experiență în psihologia învățării și în furnizarea de soluții de eLearning.

Alina Nicola este autorul acestui curs online de gramatică pentru admitere la poliție, jandarmi, penitenciare. Este profesor de liceu de 20 de ani și a obținut doctoratul în limba română în anul 2012 la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Are o bogată experiență în pregătirea tinerilor pentru admitere la Academia de Poliție și admitere la școlile de jandarmi, poliție și penitenciare, cu rezultate excelente de fiecare dată.
Accesul la programul complet de pregătire la limba română pentru admitere este pentru o lună de zile. Ai acces la materia anterioară și materia din luna respectivă.

Abonamentul la acest program de pregătire pentru admitere la limbă română pentru poliție, jandarmi și penitenciare, îți oferă acces la toate materialele text și video de pe site, la testele cu grile gramatică online și la sesiunile video online interactive de meditații la gramatică livrate până în luna respectivă;


Acest abonament este individual și nu poate fi transferat către alte persoane.

Te ajutăm să te pregătești și pentru testul psihologic de admitere. Apasă aici pentru mai multe detalii aici.

Urmărește-ne și pe Facebook. Postăm noutăți legate de admiterea la Academia de Poliție, școlile de jandarmi și agenți de poliție și penitenciare.

Ți-ar putea fi de folos și ...

 • Testare psihologică. Test și profil psihologic. Teste psihologice MAI (Poliție, Jandarmi), MApN, ANP (administrația penitenciarelor)
  ,

  Pregătire cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată), ANP (penitenciare). Profil psihologic cu feedback profesionist.

  Serviciu online de pregătire cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată), ANP (agenți penitenciare) sau alte procese de selecție. În acest caz, folosim teste psihologice similare celor pentru poliție, armată, jandarmi (MAI, MApN). Beneficiezi de simularea testării psihologice și strategii de rezolvare a diferitelor tipuri de itemi, cu explicații clare, in cadrul unui curs online la care vei avea acces. Așa vei fi familiarizat/ă și pregătit/ă pentru a susține orice teste psihologice la MAI, MApN, ANP.  Acest serviciu online constă în:

  1. Curs online de familiarizare cu modul de construire și a logicii din spatele diferitelor tipuri de itemi similari cu cei din testele psihologice de la MAI (poliție, jandarmi), MApN, ANP (penitenciare).
   • Faceți exerciții și după fiecare exercițiu vi se va spune dacă ați răspuns corect sau nu și care era logica din spatele răspunsului corect. 
  2. Simulare de testare psihologică cu teste psihologice profesioniste cu licență, în urma căreia vei obține un raport de evaluare complex care conține:
   • profil psihologic real (inteligență generală, verbală și nonverbală și profilul de personalitate) redactat de un profesionist în testarea și selecția de personal;
   • indicii privind comportamentul la testare și recomandări despre comportamentul optim la testarea psihologică reală de la MApN, MAI, ANP. Astfel, veți evita anumite capcane și veți reduceți riscul de a pica la testul psihologic.
   • O discuție cu un psiholog cu o experiență de peste 20 de ani în testarea psihologică, în recrutarea și selecția candidaților – dacă veți avea întrebări suplimentare în urma raportului scris de feedback în urma testării psihologice. 

  Totul se desfășoară online, testele și cursul cu modele de teste psihologice similare celor de la poliție, armată, penitenciare, pompieri sunt disponibile imediat, iar profilul psihologic este disponibil în câteva ore de la completarea testelor psihologice. Nu este o carte și nu există livrare fizică la domiciliu, însă este un serviciu mult mai bun decât o carte pentru că: 

  1. În nicio carte nu vei găsi teste psihologice profesioniste ci doar de amuzament sau, cel mult, de autoevaluare aproximativă; testele cu care lucrăm sunt teste profesioniste, licențiate la nivel național. 
  2. O carte nu îți poate evalua nivelul de inteligență, nu ți poate arăta profilul tău psihologic; cumpărând acest serviciu, vei afla despre tine tot ce contează din perspectiva testării psihologice.
  3. O carte nu îți poate simula un examen psihologic, nu îți dă feedback privind comportamentul tău la testare și greșelile pe care le faci; noi îți oferim toate aceste informații.
  4. O carte nu îți poate face recomandări privind comportamentul tău optim la proba de testare psihologică, așa cum îți facem noi în urma simulării de testare psihologică.
  5. O carte nu îți oferă posibilitatea interactivității, nu îți arată de ce ai greșit și cum puteai face să nu greșești, nu îți oferă feedback personalizat și nu îți dă posibilitatea de a discuta cu un psiholog cu 20 de ani de experiență în testarea, recrutarea și selecția candidaților ca aici. 
  6. În nicio carte nu vei avea parte de explicații amănunțite privind modul în care se construiesc anumiți itemi și logica ce te poate ajuta să rezolvi diversele exerciții de logică. Cursul nostru online îți oferă toate aceste lucruri.   

  Testele psihologice sunt aplicate cu licență, iar rezultatele sunt cuprinse în profilul psihologic, inclusiv recomandări privind greșelile pe care le faceți la simulare și comportamentul optim pentru testare. Acesta este redactat de către un psiholog cu peste 20 de ani de experiență în recrutarea și selecția de personal, care va și răspunde întrebărilor tale. 

  145 lei
  Add to cart
100%

of customers recommend this product

 1. Recomand din tot sufletul acest curs!
  Este foarte bine structurat!
  Îți asigură garantat un loc la admitere!
  Încearcă și te vei convinge singur/ă!
  Mii de mulțumiri,doamna Nicola!❤️

  Purice Mirela (cumpărător verificat)
 2. Recomand din tot sufletul acest curs!
  Este foarte bine structurat!
  Pragul de 75% per capitol,asistența non-stop a doamnei profesoare și exercițiu din partea ta, îți asigură garantat un loc la admitere!
  Încearcă și te vei convinge singur/ă!
  Mii de mulțumiri,doamna Nicola!❤️

  Purice Mirela (cumpărător verificat)
 3. Recomand! Deși am descoperit aceasta platforma târziu, m a ajutat în 3 săptămâni sa îmi îndeplinesc visul! Doamna Alina este o superrr doamnă! 😊

  Nistor Gabriela (cumpărător verificat)
 4. Ce ma incanta la aceasta platforma este ora online unde interactionam, iar totul pare atat de usor de invatat. Tot ce uram sa invat in scoala, acum iubesc pentru ca invatam totul logic. Fara indoiala mi-as fi dorit sa am asa profesor si in anii de studiu. Nota 10+++ pentru pasiunea cu care ne predati si va simtim atat de aproape de noi.

  Calarasu Ileana
 5. Cel mai bun site pentru admiterea in scolile MAI. Nu aveti nevoie de altceva pentru a va asigura reusita la concursul de admitere. Doamna profesoara se implica extraordinar de mult si explica pe intelesul tuturor.

  cristian.carbunaru@outlook.com Carbunaru (cumpărător verificat)
 6. Recomand acest curs! Materia este foarte bine structurată. Explicații mai bune nu am găsit nicăieri. Cât despre doamna Nicola, doar cuvinte de laudă. O doamnă foarte calmă, placută și extrem de implicată! Nu ezitați nici macar o secundă în a face această alegere, cu siguranță nu veți regreta!

  Alexandram (cumpărător verificat)
 7. Bine editate, sistemul bun, lectii interactive.
  Recomand.

  Voda Ilie (cumpărător verificat)
 8. Recomand! Este o platformă structurată intr-un mod eficient. Deoarece se pune accent pe exceptii, te ajuta foarte mult in procesul de pregatire.

  Stancu Dan (cumpărător verificat)
 9. Fara doar si poate este cea mai utila si completa forma de invatare online din tara.
  O treaba foarte bine organizata!!!
  Felicitari!!!

  Botirlan Bogdan (cumpărător verificat)
 10. Recomand , o platforma foarte utila!

  Nicoleta Bocman (cumpărător verificat)
 11. Recomand cu incredere! Pe mine ma ajuta!

  szilardvarro40@gmail.com Varró (cumpărător verificat)
 12. Recomand!!!

  szilardvarro40@gmail.com Varró (cumpărător verificat)
 13. Lecțiile sunt foarte bine structurate, sunt pe înțelesul tuturor și există teste pentru verificarea cunoștințelor acumulate. Mie îmi sunt de mare ajutor și le recomand!!

  Cerasela11
  • Îți mulțumim pentru feedback. Succes în tot ce faci! 🙂

   Florin Nicola
 14. Imi plac foarte mult explicatiile si orele de pregatire. Inteleg foarte multe lucruri si sunt chiar multumita ca am ales sa fac acest curs. Succes tuturor!

  Tivadar Mihaela (cumpărător verificat)
  • Ne bucură foarte mult feedbackul tău, Mihaela. Mult succes la admitere! 🙂

   Florin Nicola
 15. Un curs ce este esențial pentru reușită! Recomand cu mult drag!

  Gagean Adrian (cumpărător verificat)
  • Îți mulțumim frumos pentru gândurile tale, Adrian! 🙂

   Florin Nicola
 16. Recomand! Ai acces la toate informațiile necesare in vederea pregătirii și exersării gramaticii limbii române. Un mare volum de exerciții și probleme, materia fiind foarte bine conturată în așa fel încât informația să fie ușor procesată și înțeleasă.

  constantincristian737@gmail.com Constantin (cumpărător verificat)
  • Mulțumim pentru review. Ne bucurăm că îți e de folos.

   Florin Nicola
 17. Găsiți aici toată materia necesară, recomand cu cel mai mare drag tuturor❗️🥇☺️

  Filip Arhipenco
  • Mulțumim pentru apreciere. Sperăm să îți fie de folos 🙂

   Florin Nicola

Adaugă un review

Adaugă un review

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.