• Cauti angajati?
  • Cauti loc de munca?

Dacă ești în căutare de angajati, atunci iti oferim trei variante:

1. Trimite-ne o solicitare utilizand formularul de mai jos. Lucram cu multe persoane care isi cauta un loc de munca si care nu sunt prezente pe site.

Va putem trimite, in urma solicitarii concrete cv-urile candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca.

In prezent, avem in procedura de outplacement fosti angajati ai unor companii de comert si distributie materiale de constructii din Brasov si Targu Mures.

In acelasi timp, lucram cu persoane din toata tara care isi cauta un loc de munca, astfel incat e posibil sa va putem recomanda si alti candidati din alte zone.

2. Posteaza în mod gratuit anunturi de recrutare aici.

3. Cauta in baza noastra de date cu candidati: este gratuit, insa ai nevoie de un cont de angajator pe acest site. Poti sa faci aici contul de angajator.

    • Atentie, pentru prevenirea posibilelor fraude, este necesar sa folosesti o adresa legitima pe domeniul companiei pe care o reprezinti, nu una generalista in genul gmail, yahoo etc. Daca nu ai un asemenea cont, atunci este necesar sa ne trimiteti o copie dupa CUI astfel incat sa ne asiguram ca intr-adevar reprezentati o companie. Iti multumim pentru intelegere. 

 

Intrebarea aceasta a fost macar o data pe buzele noastre: Caut loc de munca. Unde, cum il gasesc si, mai ales, ce pot face sa il obtin?

Mai jos aveti cateva posibile raspunsuri si sugestii la intrebarea Cum caut loc de munca pe dezvoltaCARIERA.ro.

1. Iți faci cont de candidat

creare cv online

Pe dezvoltaCARIERA.ro ai cel mai simplu mod de a căuta locuri de muncă. Completezi datele tale, încarci un CV actualizat pe care deja îl ai și … gata!

 

2. Cauta un loc de munca sa-ti placa

 

caut loc de munca

După ce ai făcut contul, poți să cauți jobul dorit în funcție de criteriile importante pentru tine: locație, domeniu, cuvinte cheie etc.

 

3. Aplica la joburile pe care le consideri interesante si potrivite pentru tine

 

aplica la job

Apasă butonul APLICĂ si apoi completeaza numele tău, numărul de telefon, încarca un CV si gata, angajatorul a și primit aplicație ta pe email.

 

Vrei mai mult ca raspuns la preocuparea ta la intrebarea Caut loc de munca, cum sa fac?

In primul rand, actualizeza-ti CV-ul. Apasa aici pentru a citi unul dintre cele mai complete articole care te va ajuta sa ai cv-ul (aproape) perfect.

Dacă ești o persoana sociala, atunci poti urmari aici pagina noastra de Facebook. Pe LinkedIn ne gasesti aici. Astfel, nu vei pierde nicio informatie utila tie si carierei tale. Astfel, problema ta cu ″caut loc de munca″ este rezolvata.

De asemenea, daca vei cauta pe facebook cuvintele Joburi si Cursuri … vei gasi si grupul nostru de facebook potrivit tie. Aici postam noutati legate de cariera, cursuri, ultimele locuri de munca si anunturi de angajare. Vei gasi, de asemenea, si articole si resurse legate de dezvoltarea carierei tale. Inscrie-te in ele pentru a fi la curent cu toate.

Ai primit raspuns pozitiv pentru jobul dorit, dar ai emotii legate de interviu si nu stii la ce sa te astepti? Citeste articolele noastre pe aceasta tema interviului de angajare.

Fara a te plictisi inutil, sper ca ti-am putut da suficiente informatii care sa-ti raspunda la intrebarea: Caut loc de munca. Cum procedez? Acum știi ce ai de facut, nu ramane decat sa ai constanta in cautari, sa aplici zilnic, sa utilizezi toate variantele posibile pentru a fi la curent cu toate oportunitatile de cariera. Si ca vorbim de asta, nu uita sa iti setezi aici o alerta de locuri de munca. Odata facut acest pas, vei primi un email (cu frecventa aleasa de tine) cu locurile de munca potrivite nevoilor, intereselor si dorintelor tale.

In plus, daca vrei:

  • Sa pastrezi confidentialitatea cautarilor tale,
  • Sa accesezi si proiectele de recrutare confidentiale care nu apar in lista cu anunturi de locuri de munca (head hunting),
  • Sa accesezi serviciile noastre de consiliere in cariera,

atunci completeaza formularul de mai jos.

Mult succes in cariera!

Cerere candidati outplacement

  • Pentru a impiedica fraudele cu date personale, va rugam sa ne oferiti o adresa de email legimita / oficiala (pe domeniul companiei pe care o reprezentati).
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.