Reducere

CV perfect. Verificare & Optimizare CV

Preț (inclusiv TVA):

39 lei78 lei
Șterge
Alege cantitatea

SKU: N/A Categorie:

Descriere

CV perfect, ideal. Verificare & Optimizare CV

Asigură-te că ai cel mai bun CV ca să treci de filtrele recrutorilor

Acesta este primul pas către interviul dorit

 • Transformă-ți CV-ul tău actual într-un CV ideal. Asigură-ți locul tău la interviu!

 • Simplu, clar, ușor de înțeles, concis, dar cu toate informațiile relevante.

 • CV eficace, relevant pentru tine și recrutor. Ușor și plăcut de parcurs de către angajator.

 • Serviciu presupune o discuție cu un consultant HR cu o experiență de peste 20 de ani în selecția CV-urilor și recrutare. În cadrul discuției veți parcurge împreună toate variantele de CV, ți se va oferi feedback pe baza căruia CV-ul tău va fi corectat, completat și optimizat. În acest fel îți asiguri obținerea interviurilor pe care ți le dorești.

Image
Image

Împreună construim un CV perfect pentru tine.

Începe acum!

Dacă vrei să faci singur o verificare și optimizare a cv-ului tău, citește articolul nostru pe această temă aici. Iar aici ai toate joburile disponibile la noi.

Ne găsești pe Facebook, LinkedIn și Youtube.

Dacă ai nevoie de servicii complete de consiliere în carieră, vezi aici ce putem face pentru tine.

Informații suplimentare

Verificare & Optimizare CV

+ Verificare & Optimizare CV .doc + online (ex: LinkedIn, eJobs, BestJobs), + Verificare & Optimizare CV (.doc)

Ți-ar putea fi de folos și ...

 • , ,

  Pregătire cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată), ANP (penitenciare). Profil psihologic cu feedback profesionist.

  Dacă ești deja abonat la cursurile noastre de pregătire pentru Admitere în MAI (română, engleză) ai acest produs în mod gratuit (dacă ai cel puțin 6 luni de abonament neîntrerupt) sau imediat cu 50% reducere. Contactează-ne pentru a afla cum poți accesa aceste beneficii.  

   

  Serviciu online de pregătire cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată), ANP (agenți penitenciare) sau alte procese de selecție. În acest caz, folosim teste psihologice similare celor pentru poliție, armată, jandarmi (MAI, MApN). Beneficiezi de simularea testării psihologice și strategii de rezolvare a diferitelor tipuri de itemi, cu explicații clare, in cadrul unui curs online la care vei avea acces. Așa vei fi familiarizat/ă și pregătit/ă pentru a susține orice teste psihologice la MAI, MApN, ANP.  Acest serviciu online constă în:

  1. Curs online de familiarizare cu modul de construire și a logicii din spatele diferitelor tipuri de itemi similari cu cei din testele psihologice de la MAI (poliție, jandarmi), MApN, ANP (penitenciare).
   • Faceți exerciții și după fiecare exercițiu vi se va spune dacă ați răspuns corect sau nu și care era logica din spatele răspunsului corect. 
  2. Simulare de testare psihologică cu teste psihologice profesioniste cu licență, în urma căreia vei obține un raport de evaluare complex care conține:
   • profil psihologic real (inteligență generală, verbală și nonverbală și profilul de personalitate) redactat de un profesionist în testarea și selecția de personal;
   • indicii privind comportamentul la testare și recomandări despre comportamentul optim la testarea psihologică reală de la MApN, MAI, ANP. Astfel, veți evita anumite capcane și veți reduceți riscul de a pica la testul psihologic.
   • O discuție cu un psiholog cu o experiență de peste 20 de ani în testarea psihologică, în recrutarea și selecția candidaților – dacă veți avea întrebări suplimentare în urma raportului scris de feedback în urma testării psihologice. 

  Totul se desfășoară online, testele și cursul cu modele de teste psihologice similare celor de la poliție, armată, penitenciare, pompieri sunt disponibile imediat, iar profilul psihologic este disponibil în câteva ore de la completarea testelor psihologice. Nu este o carte și nu există livrare fizică la domiciliu, însă este un serviciu mult mai bun decât o carte pentru că: 

  1. În nicio carte nu vei găsi teste psihologice profesioniste ci doar de amuzament sau, cel mult, de autoevaluare aproximativă; testele cu care lucrăm sunt teste profesioniste, licențiate la nivel național. 
  2. O carte nu îți poate evalua nivelul de inteligență, nu ți poate arăta profilul tău psihologic; cumpărând acest serviciu, vei afla despre tine tot ce contează din perspectiva testării psihologice.
  3. O carte nu îți poate simula un examen psihologic, nu îți dă feedback privind comportamentul tău la testare și greșelile pe care le faci; noi îți oferim toate aceste informații.
  4. O carte nu îți poate face recomandări privind comportamentul tău optim la proba de testare psihologică, așa cum îți facem noi în urma simulării de testare psihologică.
  5. O carte nu îți oferă posibilitatea interactivității, nu îți arată de ce ai greșit și cum puteai face să nu greșești, nu îți oferă feedback personalizat și nu îți dă posibilitatea de a discuta cu un psiholog cu 20 de ani de experiență în testarea, recrutarea și selecția candidaților ca aici. 
  6. În nicio carte nu vei avea parte de explicații amănunțite privind modul în care se construiesc anumiți itemi și logica ce te poate ajuta să rezolvi diversele exerciții de logică. Cursul nostru online îți oferă toate aceste lucruri.   

  Testele psihologice sunt aplicate cu licență, iar rezultatele sunt cuprinse în profilul psihologic, inclusiv recomandări privind greșelile pe care le faceți la simulare și comportamentul optim pentru testare. Acesta este redactat de către un psiholog cu peste 20 de ani de experiență în recrutarea și selecția de personal, care va și răspunde întrebărilor tale. 

  145 lei
  Add to cart
 • Consiliere și Orientare în Carieră / Consiliere Vocațională

  O sesiune interactivă telefonică sau online de 30 de minute sau chiar mai mult, în funcție de opțiunile tale de mai jos. Ai toate informațiile necesare să iei cea mai bună decizie pentru cariera ta. 

  47 lei157 lei
  Selectează opțiunile
 • Curs de Engleză online pentru adulți și companii

  Achiziție pe grupă de curs de maximum 12 persoane.

  1.950 lei6.750 lei
  Selectează opțiunile

Adaugă un review

Fii primul care face o recenzie “CV perfect. Verificare & Optimizare CV”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.