Teste Psihologice

Test psihologic: Care este nivelul tau de ASERTIVITATE?

Acesta este un test psihologic in care iti poti autoevalua nivelul tau de asertivitate. Ce este asertivitatea? Asertivitatea este in acelasi timp o abilitate de comunicare (comunicare asertiva - directa, fara ocolisuri sau ezitari), dar si o trasatura de personalitate. INSTRUCTIUNI de completare a testului:   Citeste cu atentie…

Citește mai departe
Test psihologic: Care este nivelul tau de ASERTIVITATE?

Ai curiozități legate de teste psihologice, teste de personalitate sau alte tipuri de teste online?

Nu ai mai avut de-a face pana acum cu teste psihologice și vrei să te familiarizezi cu ele? Ești în căutarea unui job sau chiar ai fost programat pentru interviu si stii ca vei da si test psihologic si vrei sa te pregătești? Esti doar curios in legatura cu teste de personalitate si vrei sa te cunoști mai bine? Ești interesat de cum ai putea fi văzut de altii prin intermediul unui test psihologic? 

Știm că testele psihologice pot fi niște necunoscute mai ales atunci când ești la început de carieră și nu ești familiarizat cu ele.

De aceea, vom posta aici teste psihologice de autoevaluare astfel încât să te poți familiariza cu ele, dar și să faci un exercițiu de autocunoaștere.

Vrei sa gasesti aici anumite teste de personalitate online sau teste de autocunoastere? Ne poti scrie folosind acest formular de contact. Spune-ne ce anume te interesează si vom încerca să postăm aici cât mai multe teste online interesante pentru tine. 

Dacă ești doar în trecere, nu vrei niciun test psihologic, dar cauți un job bun? Îl poti găsi aici

Apoi, nu uita să citești articolele noastre despre cum să reușești la un interviu de angajare. 

Iar daca esti din Sibiu sau in trecere pe aici, te poti relaxa dupa serviciu la Aria Sibiu.  

 

Orice ce ai face bun, îți dorim mult succes! 🙂