Legislație MAI – Încadrări Directe din Sursă Externă

Status curent
Nu ești înscris/ă
Preț
Gratuit

Singurul program de pregătire online interactivă pentru concursurile de încadrări directe din sursă externă în 2022 în MAI (Poliție, Jandarmi, Poliția de Frontieră),  pe bază de abonament lunar.

Ce îți oferim?

Meditații online interactive;

Platformă online de e-Learning accesibilă 24/7 de oriunde;

Teoria excelent structurată;

Grile online originale explicate;

Lecții video detaliate, disponibile oricând, de pe orice dispozitiv (utile, mai ales, pentru cei care nu pot participa la sesiunile interactive);

 • Programul pregătirii interactive săptămânale va fi anunțată în cadrul sesiunilor interactive și pe grupul de Telegram de mai jos.
 • Materia va fi făcută astfel încât sa finalizam materia de concurs înainte de examen.
 • Materia și lecțiile video vor fi disponibile pe măsură ce le parcurgem împreună online. 
 • Abonații la programul de română-engleză pentru admitere în MAI vor avea acces gratuit la acest program, însă doar la cerere. Cererile se fac pe whatsapp și vor fi onorate în cel mult 24 de ore.

Grup TELEGRAM ÎNCADRĂRI MAI 2022 SURSĂ EXTERNĂ: https://t.me/+WfrD3dxT7ck4Y2E8 

Grup FACEBOOK Admitere MAI 2022: https://www.facebook.com/groups/incadrari.directe.sursa.externa.mai.anp

Câteva informații despre acest program de pregătire pentru admitere – Legislație admitere MAI, Educație Civică, Logică și Argumentare – admitere poliție și jandarmi

 1. Acest curs nu este o carte pe care doar să o frunzărești când ai timp. Este mult mai mult decât atât: este un program de pregătire elaborat pentru succesul tău la examene.Acest curs este coordonat de către Florin Nicola, psiholog, profesor definitiv de științe socio-umane, absolvent al cursurilor de drept umanitar și drept constituțional, fost președinte al Asociației Pro-Democrația, filiala Prahova și fost membru în Consiliul Național al acesteia.La crearea acestui program de pregătire am ținut cont de principiile psihologiei învățării, fructificând experiența vastă în crearea de sisteme și conținuturi de elearning (învățare online), utilizând în special metodele microlearning și blended learning.Totul se desfășoară online și are trei componente:
  1. Sesiunile online live interactive de predare și răspunsuri la întrebări:
   1. răspunsuri la întrebările voastre;scurtă recapitulare a materiei anterioare, sub formă de explicații și grile rezolvate și explicate, pentru consolidarea cunoștințelor anterioare.predarea propriu-zisă, utilizând în mare măsură direct platforma de învățare online.câteva grile rezolvate pentru fixarea cunoștințelor din ziua respectivă.

   cursul online cu acces la platforma de eLearning, care cuprinde:

   1. fișele de teorie excelent structurate;lecții video cu explicații relevante din sesiunile interactive de predare;grile rezolvate și explicate.teste online și simulări de examen cu subiecte de admitere din anii anteriori.

   Îndrumarea permanentă pe FORUMUL CURSULUI (detalii în primele capitole).

Setarea inițială (după achiziție)

După achiziția programului de pregătire pentru legislație admitere MAI, vei avea alocat în mod automat cursul în contul tău. Până în sesiunea de admitere din primăvara 2022 alocarea cursului se va face manual, fiind oferit ca bonus pentru pregătirea la română / engleză.

 • îl poți accesa din meniul lateral Cursurile mele.Pentru a putea accesa cursul, trebuie să fii conectat la contul tău de pe platformă. Contul trebuie să fie același din care s-a făcut achiziția.

ATENȚIE! Învățați doar legislația din bibliografia postului pentru care optați. Dacă descoperiți erori, vă rog să ni le comunicați pe whatsapp la 0763133713. Vă mulțumim!

Dacă vă arată că nu sunteți logați (deși sunteți) și vă spune că nu aveti acces la continut: 

 • E doar o eroare de afisare, o ignorati, intrati in curs, dati mai jos in Continut curs si apasati cu incredere capitolul Instructiuni si asteptati sa se incarce cursul.
 • De asemenea, puteti sterge cacheul din browser și după vă delogati si va logati din nou.

Ar trebui sa rezolve problema. Daca nu, va rugam ne contactați pe whatsapp la 0763 133 713.

Conținut Curs

Deschide tot
Legislație generală (comună)
Încadrări JANDARMI sursă externă
Conținut Capitol
0% finalizat 0/14 pași
Încadrări POLIȚIE sursă externă
Încadrări POLIȚIA de FRONTIERĂ sursă externă
Grile din subiectele din anii trecuți
Conținut Capitol

Lasă un răspuns