fbpx

Teste Psihologice Online

Uneori motiv de neliniște înaintea unui examen sau interviu, alteori motiv de amuzament sau instrument de cunoaștere personală, toți am avut curiozitatea aceasta: Ce sunt testele psihologice? În acest articol vom încerca să vă introducem în lumea testelor psihologice și să vă punem la dispoziție câteva teste psihologice online.

Pregătire teste psihologice MAI, MApN, ANP. Teste psihologice poliție, jandarmi, armată, penitenciare, pompieri.

Pregătește-te acum cu pachetul de antrenament cu teste psihologice online similare MAI, MApN, ANP!
 • Testare psihologică. Test și profil psihologic. Teste psihologice MAI (Poliție, Jandarmi), MApN, ANP (administrația penitenciarelor)
  Pregătire cu modele de teste psihologice similare MAI (poliție, jandarmi), MApN (armată), ANP (penitenciare). Profil psihologic cu feedback profesionist.
  145 lei

Ai curiozități legate de testele psihologice (teste de personalitate, de aptitudini, sau alte tipuri de teste psihologice online)?

Nu ai mai avut de-a face până acum cu teste psihologice (online) și vrei să te familiarizezi cu ele?
Ești în căutarea unui job sau chiar ai fost programat pentru interviu și știi ca vei da și un test psihologic și vrei sa te pregătești? 
Esti doar curios/curioasă in legatura cu teste de personalitate online si vrei sa te cunoști mai bine?
Ești interesat/ă de cum ai putea fi văzut/ă de alții prin intermediul unui test psihologic? 

Știm că testele psihologice pot fi niște necunoscute mai ales atunci când ești la început de carieră și nu ești familiarizat cu ele.

De aceea, vom posta aici mai multe teste psihologice online de autoevaluare astfel încât să te poți familiariza cu ele. De asemenea, poți să faci doar un exercițiu de autocunoaștere cu ajutorul lor.

Abonează-te la noutăți!

Ce este un test psihologic? Dar testarea psihologică?

Un test psihologic este un instrument de cunoaștere și autocunoaștere. Este format dintr-o serie de itemi / întrebări / afirmații / exerciții cu răspuns liber sau cu variante de răspuns predefinit.  Mai multe informații aveți aici, pe Wikipedia.

La ce se folosesc testele psihologice?

Testele psihologice se folosesc pentru evaluarea psihologică a persoanei (a personalității, aptitudinilor etc.)  in foarte multe situații, cum ar fi: 

 • In recrutarea și selecția de personal.
 • In selecția candidaților la admiterea la diverse școli (vocaționale), licee și colegii (unele particulare, colegii militare etc.). La anumite facultăți și instituții de învățământ superior militar (Academia de Politie, Academia Fortelor Terestre, Scoala de Agenți de Politie etc.)
 • In stabilirea unui diagnostic psihologic sau medical în anumite afecțiuni psihologice. Apoi, pe baza rezultatelor evaluării se poate stabili un demers terapeutic.
 • În profilarea diverselor comportamente și tipologii umane, inclusiv in marketing;

Colecția noastră de teste psihologice online este aici.

Citește instrucțiunile, răspunde la toți itemii, iar la final vezi avea rezultatele.

Test 1 din 0

Teste Psihologice Online

Florin Nicola iulie 7, 2022

Chestionar Interese Profesionale (Test tip Holland)

Salut,

Acest chestionar de interese profesionale conține 135 de afirmații la care tu trebuie să răspunzi cu Adevărat sau Fals, astfel:

 • Răspunzi cu ADEVĂRAT dacă afirmația se potriveșete în cazul tău;
 • Răspunzi cu FALS dacă afirmația NU se potrivește în cazul tău;
 • Dacă uneori este adevarată afirmația și alteori falsă, gândește-te la cum este cel mai frecvent; balanța trebuie să încline într-o parte sau alta;
 • NU există răspunsuri bune sau rele, există doar răspunsuri sincere, care te caracterizează;
 • Răspunde rapid, cu primul răspuns care îți vine în minte, nu sta să te gândești o mie de ani la fiecare răspuns; totuși, să știi că nu e un răspuns contra-timp.
 • După ce ai răspuns, apasă butonul albastru ca să mergi mai departe.

Completează mai jos răspunsurile tale. La final vei avea rezultatul. Pentru și mai multe informații accesează pagina cu interpretarea testului Holland.

Succes!

Test psihologic: Ce nivel de asertivitate aveti?

 • Desi nu sunt obligatorii, te rugam sa ne ajuti cu aceste informatii care vor fi prelucrate statistic, anonim pentru studierea asertivitatii si etalonarea acestei scale de asertivitate. Este inutil sa spunem ca informatiile furnizate trebuie sa fie reale; daca ai dubii privind confidentialitate, lasa aceste campuri necompletate. Iti multumim! 🙂
 • Please enter a number from 12 to 99.
  Folosim aceasta informatie doar pentru prelucrarea statistica a datelor si etalonarea acestei scale de asertivitate.
  Folosim aceasta informatie doar pentru prelucrarea statistica a datelor si etalonarea acestei scale de asertivitate.
  Folosim aceasta informatie doar pentru prelucrarea statistica a datelor si etalonarea acestei scale de asertivitate.
  Folosim aceasta informatie doar pentru prelucrarea statistica a datelor si etalonarea acestei scale de asertivitate.
  Folosim aceasta informatie doar pentru prelucrarea statistica a datelor si etalonarea acestei scale de asertivitate.

Step 1 of 28

Servicii de consiliere în carieră și optimizare CV

 • consiliere și orientare în carieră / consiliere vocațională
  Consiliere și Orientare în Carieră / Consiliere Vocațională
  47 lei157 lei
 • verificare optimizare CV ideal
  CV perfect. Verificare & Optimizare CV
  Produs cu reducere
  39 lei78 lei

Sunt testele psihologice infailibile?

 • Nu, testele psihologice nu sunt infailibile.
 • De fapt, testul psihologic este un instrument care se fundamentează pe studii statistice. Ca atare, are o anumita marjă de eroare. Probabilitatea ca evaluarea sa fie corecta este de 0,95 și 0,98 dacă un test este corect elaborat. 
 • O evaluare psihologică nu este singura sursă de cunoaștere a unei persoane. Pe lângă testarea psihologică este necesar sa utilizăm și alte instrumente de evaluare. Interviul, anamneza, probele situaționale sunt doar câteva dintre metodele și instrumentele ce pot fi utilizate in evaluarea psihologică.   
 • Testele psihologice profesionale sunt validate și etalonate statistic, științific. Ele sunt aprobate de forurile naționale de specialitate, cum este la noi Colegiul Psihologilor.
 • Testele psihologice sunt aplicate sub licență de către personal calificat. Cele mai frecvente profesii care folosesc teste psihologice sunt: psihologii, medicii psihiatri, specialiștii în resurse umane cu pregătire specială, asistenți sociali, psihopedagogi școlari.

Ce fel de teste psihologice există?

În funcție de aspectele pe care le măsoară, avem teste psihologice:

Testele de personalitate evaluează anumite aspecte ale personalității umane.

Unele evaluează aspecte patologice, altele evaluează anumite tulburări sau categorii de tulburări de personalitate, altele măsoară personalitatea normală in ansamblu.

Prin personalitatea umană în ansamblu înțelegem sinteza a câtorva trăsături de personalitate fundamentale.

Un exemplu in acest sens ar fi testele de personalitate bazate pe teoria BIG 5. Această teorie este una dintre cele mai utilizate și studiate teorii ale personalității.

teste psihologice online

Teste cognitive (referitoare la abilitățile de cunoaștere):

 • teste de atenție concentrată,
 • teste de atenție distributivă,
 • teste de inteligență generală,
 • teste de inteligență verbală,
 • teste de inteligență vizuală și multe alte tipuri de teste psihologice.

In funcție de modul in care se aplică, avem următoarele tipuri de teste psihologice:

Se numesc așa pentru că testul este dat pe o foaie sau pe un caiet de răspunsuri.

Nu prea mai sunt utilizate ca atare în ziua de azi.

Pot fi aceleași teste care se găsesc și în format creion-hârtie. De data aceasta, însă, sunt integrate într-un software sau sunt online.

Aceste teste sunt similare celor electronice, doar că ele nu sunt înglobate într-un soft.

Ele sunt disponibile pe platforme de testare online, cu acces liber sau restricționat pe bază de licență.

Aceasta pagină este o colecție de teste psihologice online disponibile gratuit tuturor. Trebuie ținut cont, însă, că acestea nu sunt de nivel profesional – deși sunt construite similar cu cele profesionale. Ele nu sunt, însă, etalonate și validate științific.

De aceea, testele psihologice online de aici pot fi folosite doar pentru autocunoaștere, amuzament și amuzament. În lipsă de altceva, pot fi utilizate și pentru selecția de personal, prin compararea rezultatelor.

Totuși, pentru teste folosite in evaluarea și selecția de personal ne puteți contacta aici. Vă vom pune la dispoziție servicii profesioniste de evaluare psihologică.

În funcție de metodologia de aplicare și interpretare, putem distinge:

Aceste teste psihologice nu sunt standardizate in accepțiunea clasică a termenului. Deși există o oarecare standardizare a interpretării – unele teste având chiar manuale de interpretare – nu au studii statistice la baza. Practic, in loc de întrebări sau exerciții clare avem imagini sau stimuli vagi pe care subiectul este invitat să le numească / distingă / să aibă o atitudine față de acestea.

Se numesc proiective pentru că persoana evaluată proiectează propria personalitate, propriile emoții, temeri, imagini despre sine, conflicte interne etc. atunci când interpretează acel stimul vag. Unul dintre cele mai răspândite teste proiective este testul Rorschach

Acestea nu au doar o teorie la bază (la fel ca testele proiective), ci interpretarea rezultatelor se face in funcție de studii statistice, pe baza unor răspunsuri standardizate predefinite.

Serviciile noastre de evaluare psihologică se bazează mai ales pe teste psihologice standardizate.

Bateriile de teste psihologice de la poliție, jandarmi, armată, MAI, penitenciare, MApN sunt tot teste standardizate. Acest lucru înseamnă că, pentru teste care măsoară același lucru vei obține aproximativ aceleași rezultate, indiferent de testul susținut.

De exemplu, orice test profesionist de inteligență vei da, vei obține cu aproximație același IQ. Diferențele sunt mici și sunt date mai ales de starea persoanei evaluate și condițiile în care se desfășoară examenul. Nu este totuna să dai examenul dimineață, într-o încăpere curată, aerisită, luminoasă, liniștită sau să-l dai seara într-o cameră înghesuită, care miroase urât și duduie când trec tramvaiele.

Recomandări privind testele psihologice online:

 • Toate testele psihologice online disponibile pe site le poți găsi aici
 • Ești doar în trecere și nu vrei niciun test psihologic, dar cauți un job bun? Îl poți găsi aici
 • Apoi, nu uita să citești articolele noastre despre cum să reușești la un interviu de angajare. 
 • Iar dacă ești din Sibiu sau in trecere pe aici, te poți relaxa după serviciu la Aria Sibiu.  

Vrei sa găsești aici anumite teste online de personalitate sau teste de autocunoaștere? Ne poți lăsa un comentariu cu ce observații ai sau ce teste ai vrea să mai găsești aici. Spune-ne ce anume te interesează și vom încerca să postăm aici cât mai multe teste online interesante pentru tine.  

Dacă vrei sa iți testezi nivelul de cunoaștere a limbii engleze, ai aici un test de limbă engleză.

Orice ce ai face bun, îți dorim mult succes! 🙂 

Cele mai noi articole și teste psihologice online

Răspunsuri

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Salutare tuturor,

  Oferta de testare psihologică gratuită și întocmirea rapoartelor de evaluare psihologică (profilul psihologic) a încetat la începutul anului 2020. Dacă vreți să parcurgeți o testare psihologică online profesionistă, puteți accesa oricare dintre produsele de aici: https://dezvoltacariera.ro/product-tag/test-profil-psihologic/

  Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de suport.

  Aveți în continuare acces gratuit la testele psihologice online din această pagină.

  Succes în tot ceea ce faceți!

 2. Salutare tuturor,

  Va multumim tuturor pentru interesul pe care il aveti pentru testele psihologice, chiar si cele online.
  Am vrea sa raspundem la fiecare comentariu, insa ar fi mult prea mult. De aceea, am cateva lucruri sa va spun tuturor aici:

  1. Cei care ati cerut o programare la testare psihologice online, ar trebui sa o aveti deja pe email. Verificati si folderul de spam.
  2. După ce ati completat, puteti reveni cu un comentariu aici pentru a va trimite profilul psihologic in urma testarii psihologice online.
  3. Este esential să intelegeti ca testele psihologice pe care vi le-am pus la dispozitie sunt in numar limitat, costurile lor fiind destul de mari pentru noi. Ele sunt teste psihologice standardizate, profesionale, teste pe care noi le folosim in mod curent in activitatea de recrutare si selectie. Totusi, probabil ca la admiterile in MAI, MApN si in alte situatii se folosesc alte teste psihologice specifice. Nu stim care sunt, acestea fiind secret de serviciu. Si chiar daca am sti, nu am putea transmite mai departe aceasta informatie, fiind o chestiune de etica profesionala si de respectarea legilor.
  4. Chiar daca nu sunt exact aceleasi teste, experienta parcurgerii acestora este una importanta, familiarizandu-va cu ce inseamna testarea psihologica. Astfel, nu va mai fi o noutate pentru voi atunci cand veti sustine testele in cadrul programului de admitere. Iar daca veti avea un profil de personalitate echilibrat si nivelul de inteligenta cel putin mediu veti putea face fata testelor psihologice de la MAI / MApN. In plus, profilurile psihologice va pot oferi o imagine mai obiectiva despre performantele fiecaruia dintre voi, contribuind la claritatea imaginea de sine. Totodata, poate fi un punct de plecare in a va autoeduca pentru a deveni mereu mai buni.
  5. Pentru a va pregati si mai bine, va sugerez sa vizitati paginile noastre despre admiterea in Politie si Jandarmerie unde sunt inclusiv testele online cu subiectele de admitere din anii anteriori la disciplinele Limba Romana si Limba Engleza. Iar aici aveti toate testele cu subiectele de admitere la Politie Campina, Cluj si Oradea din ianuarie 2020. In curad vom avea surprize placute pentru cei care vor sustine admiterea in MAI (Politie, Jandarmerie). Stati aproape!

  Succes tuturor in tot ceea ce faceti!

  1. Buna ziua, testele psihologice pentru politie sunt confidentiale si doar psihologii de acolo le au. Insa ele sunt facute astfel incat orice om cu o personalitate echilibrata si un nivel de inteligenta cel putin mediu sa le poata trece. V-am facut o programare la doua teste psihologice online: de personalitate si de inteligenta. Aveti pe email invitatiile. Uitati-va si in folderul spam. Succes!

 3. Buna seara! Marti sunt programat la testarea psihologica pentru Scoala de subofiteri de pompieri si as dori, daca se poate, sa imi trimiteti cateva modele de teste ca sa ma pot familiariza. Multumesc anticipat! O seara frumoasa!

  1. Buna ziua,

   Imi pare rau ca va raspund atat de tarziu. In acest moment nu avem, dar vom lucra la unul. In orice caz, va sfatuiesc sa mergeti la un medic psihiatru sau un psiholog pentru un diagnostic corect. Chiar daca depresia este una dintre cele mai raspandite afectiuni (de orice fel), nu e de glumit cu ea. De aceea, va sfatuiesc sa mergeti la un specialist in mod direct.

   Va doresc mult bine. Aveti grija de dumneavoastra! 🙂

 4. Buna ziua, in curand o sa merg la un interviu (domeniul IT) si din cate mi s-a spus o sa primesc un test de aptitudini generale care testeaza atentia la detalii, inteligenta, rapiditatea si memeoria.

  M-ati putea ajuta?

  1. Buna ziua,

   V-am programat la o testare psihologica online. Va rog sa verificati adresa de email cu care sunteti inregistrata pe acest site.
   Sunt doua teste, unul de inteligenta verbala si nonverbala, iar altul de personalitate.

   Indiferent de situatie, nu trebuie sa va faceti griji. Esentiale sunt: starea de spirit inaintea sustinerii testului psihologic, sa fiti odihnita sa fiti atenta la instructiunile testului si ale psihologului care aplica testul, sa va incadrati in timp, iar daca ati terminat mai repede, sa revizuiti raspunsurile la testele psihologice de aptitudini – la cele de personalitate, dimpotriva, raspundeti sincer, cu primul impuls, fara sa stai mult sa va ganditi.

   Testele psihologice sunt etalonate pe o populatie normala, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu il veti trece. In plus, fiecare companie cauta ceva specific, asa ca, e posibil ca pentru una sa fiti foarte potrivita, iar pentru alta, mai putin; e o chestiune de compatibilitate si nu despre performanta absoluta.

   Mult succes!

  1. Salutare,

   V-am programat online pentru a va testa psihologic. Aceste teste psihologice nu sunt cele de la scoala de agenti de politie Campina, dar, fiind etalonate, va pot oferi un profil psihologic destul de exact. Astfel, va cunoasteti pe sine mai bine si va familiarizati cu testele psihologice in general. Ca atare, veti fi mai pregatita pentru a da teste psihologice pentru MAI la scoala de agenti de politie Campina,

   Cand ati terminat, faceti aici un comentariu ca sa primiti rezultatele.

   Succes!

     1. Vreau si eu niste un model de test psihologic pentru admiterea la scoala de jandarmi si daca as putea sa aflu si rezultaul

  1. Salut,

   Ai primit pe email invitatiile la testele psihologice online. Nu sunt exact acele teste psihologice pentru scoala de agenti de politie de la Campina sau Cluj, sunt teste psihologice generale. Dar, parcurgandu-le, va veti familiariza cu ceea ce inseamna un test psihologic. Reveniti aici cand ati finalizat pentru a primi rezultatele pe email.

  1. Buna ziua,

   V-am programat pe email pentru a da teste psihologice online sa va familiarizati cu testarea psihologica pentru scoala de politie Campina. Sunt teste generale, asa ca ceea ce veti intalni la examenul de la scoala de politie Campina va fi diferit. Reveniti aici cand terminati testele sa primiti rezultatele. Succes!

  1. Salut Paul,

   Ti-am trimis pe email (verifica si spam-ul) invitatiile la testarea online. Nu sunt exact testele psihologice de la scoala de politie de frontiera (nu sunt publice si nimeni nu le are). Sunt teste generale, dar poti sa iti faci o idee de ceea ce inseamna testarea psihologica la un examen de admitere MAI. Succes! Scrie aici un comentariu dupa ce finalizezi de completat testele psihologice.

  1. Buna Larisa,

   Te-am programat online peste testele psihologice solicitate. Nu sunt teste psihologice pentru scoala de subofiteri de jandarmi, dar iti poti face o idee despre ce inseamna sa dai testul psihologic la scoala de subofiteri. Cand ai completat testele, scrie un comment aici pentru a primi rezultatele.

  1. Buna Patricia,

   Ti-am tirmis invitatiile pe email, verifica si folderul spam din email. Sa stii ca acelea sunt teste psihologice generale, nu teste psihologice pentru subofiteri de pompieri. Totusi, te poti familiariza cu ceea ce inseamna o testare psihologica. Iar daca obtii rezultate bune la testele la care ti-am trimis invitatii, sa stii ca ai mari sanse sa treci cu bine de proba psihologica la scoala de subofiteri de pompieri. Revino aici cu un comentariu dupa ce ai terminat de completat testele.

  1. Salut Aurelian,

   Desi te-am programat pentru testare psihologica online, sa stii ca acestea nu sunt teste psihologice specifice pentru Academia de Politie, ci sunt teste generale. Dar daca asat este primul tau contact cu un test psihologic, atunci macar nu vei mai avea trac cand vei da proba psihologica. Revino cu un comment aici cand ai completat testele online.

  1. Salut Ciprian,

   Ai primit deja pe email invitatiile la testare online. Trebuie sa stii, insa, ca acestea sunt teste psihologice generale, nu sunt teste psihologice pentru MAI in mod special. Dar te vei familiariza cu ceea ce inseamna un test psihologic astfel incat la proba psihologica la MAI sa nu ai emotii. Mai ales daca ai un profil de personalitate normal, echilibrat si aptitudini peste medie.

  1. Salut,

   Testele psihologice pentru care ai primit deja o invitatie online pe email sunt teste psihologice generale, nu specifice MAI sau MapN. Dar, daca esti o persoana cu aptitudini peste medie si ai o structura de personalitate echilibrata, nu ai de ce sa iti faci griji. Revino aici cu un comment cand ai finalizat testele online. Spor!

 5. Buna ziua…as dorii sa imi testez aptitudinile prin testele dumneavoastra psihologice!! Se poate sa primesc si eu link-urile catre teste? Va Multumesc anticipat..(precizez ca vreau sa ma înscriu la academie si as vrea sa vad in ce consta un test..nefăcând niciunul pana in momentul de fata)

  1. Salutare,

   asa cum am mentionat, nimeni nu are teste psihologice pentru MAI Campina pentru ca sunt secret de serviciu. Te-am programat pentru o testare psihologica online astfel incat sa te familiarizezi cu ceea ce inseamna test psihologic. Revino cu un comentariu aici cand ai finalizat testele. Succes!

  1. Buna Gabriela,

   Ti-am facut o programare la doua teste psihologice online, unul de personalitate, altul de aptitudini generale (inteligenta generala, verbala si non-verbala). Sunt teste psihologice profesionale, etalonate pe populatia generala, in sa nu sunt testele psihologice specifice MAI. totusi, iti poti face o idee. Revino aici cu un comentariu cand le-ai finalizat.

   Succes!

 6. Buna seara !
  Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o evaluare psihologică, imi doresc sa aplic la Scoala de Subofițeri V.L.Campina . As dorii cât mai multe teste , pentru a ma familiariza cu acestea si in acelasi timp , pentru a ma ajuta la îndeplinirea visului meu .
  Va multumesc !

  1. Salutare,

   Ai pe email doua invitatii la doua teste psihologice online, unul de personalitate, iar altul de inteligenta generala (verbala si non-verbala).
   Te rog sa te uiti si in folderul spam. Dupa ce le completzi, revino cu un comentariu aici ca sa iti facem profilul si sa ti-l trimitem.

   Succes!

  1. Salutare,

   Ai pe email doua invitatii la doua teste psihologice online, unul de personalitate, iar altul de inteligenta generala (verbala si non-verbala).
   Te rog sa te uiti si in folderul spam. Dupa ce le completzi, revino cu un comentariu aici ca sa iti facem profilul si sa ti-l trimitem.

   Succes!

  1. Salutare,

   Ai pe email doua invitatii la doua teste psihologice online, unul de personalitate, iar altul de inteligenta generala (verbala si non-verbala).
   Te rog sa te uiti si in folderul spam. Dupa ce le completzi, revino cu un comentariu aici ca sa iti facem profilul si sa ti-l trimitem.

   Succes!

  1. Salutare,

   Ai pe email doua invitatii la doua teste psihologice online, unul de personalitate, iar altul de inteligenta generala (verbala si non-verbala).
   Te rog sa te uiti si in folderul spam. Dupa ce le completzi, revino cu un comentariu aici ca sa iti facem profilul si sa ti-l trimitem.

   Succes!

  1. Salutare,

   Ai pe email doua invitatii la doua teste psihologice online, unul de personalitate, iar altul de inteligenta generala (verbala si non-verbala).
   Te rog sa te uiti si in folderul spam. Dupa ce le completzi, revino cu un comentariu aici ca sa iti facem profilul si sa ti-l trimitem.

   Succes!

  1. Salutare,

   Ai pe email doua invitatii la doua teste psihologice online, unul de personalitate, iar altul de inteligenta generala (verbala si non-verbala).
   Te rog sa te uiti si in folderul spam. Dupa ce le completzi, revino cu un comentariu aici ca sa iti facem profilul si sa ti-l trimitem.

   Succes!

  1. Salutare,

   Ai pe email doua invitatii la doua teste psihologice online, unul de personalitate, iar altul de inteligenta generala (verbala si non-verbala).
   Te rog sa te uiti si in folderul spam. Dupa ce le completzi, revino cu un comentariu aici ca sa iti facem profilul si sa ti-l trimitem.

   Succes!

  1. Buna Veronica,

   Ai primit pe email invitatiile pentru cele doua teste psihologice online: test psihologic de personalitate si test psihologic de inteligenta verbala si nonverbala. Te rog sa te uiti si in spam.

   Dupa completarea celor doua teste psihologice, te rog sa scrii aici un comment pentru a-ti face profilul psihologic. Apoi vei primi raportul de evaluare psihologice pe email.

   Mult succes!

 7. Bună ziua. Pot primi și eu o programare pentru acea evaluare online? Intenționez să dau admitere pentru Școala de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni și doresc să înțeleg modul de abordare a testului psihologic dar și să mă familiarizez în legătură cu conținutul acestuia. V-aș fi recunoscătoare dacă mi-ați îndeplini cerința. Vă mulțumesc anticipat!

  1. Buna Roxana,

   Ti-am trimis cele doua invitatii pentru evaluarea psihologica online. Te rog sa citesti cu atentie instructiunile celor doua teste psihologice online si sa le respecti intocmai. Dupa ce vei completa cele dou teste psihologice, te rog sa revii cu un comentariu pentru a-ti face profilul psihologic astfel incat sa il primesti pe email.

   Succes!

  1. Buna seara Diana,

   Asa cum am precizat de nenumarate ori, testele psihologice disponibile nu au nicio legatutra cu testele psihologice de la MApN, acelea fiind secret de serviciu, nefiind publice. Testele disponibile aici sunt teste de personalitate si teste de inteligenta generala acreditate. Prin intermediul acestora iti poti face o autoevaluare cu scopul autocunoasterii si familiarizarii cu ceea ce inseamna un test psihologic.

   Te-am programat pentru o sesine de teste psihologice online. Sesiunea cuprinde atat un test de personalitate, cat si un test de inteligenta generala. Te rugam sa citesti cu atentie cerintele si instructiunile testelor psihologice pe care le vei parcuge si sa le respecti intocmai.

   Dupa ce le vei termina, sa revii aici cu un comentariu ca sa primesti apoi profilul psihologic pe email.

   Succes!

   1. Buna Iuliana,

    Te-am programat la doua teste psihologice online, unul de abilitati intelectuale generale si altul de personalitate. Te rog sa cauti si in folderul spam.

    Dupa ce parcurgi aceasta testare psihologica online, te rog sa revii cu un comentariu aici pentru a ma uita in sistem si a-ti genera si trimite raportul de evaluare.

    Mult succes!

  1. Buna Iordana,

   Nu stim exact ce teste sunt date la Academie – sunt secret de serviciu – si chiar daca am sti, deontologia profesionala ne-ar impiedica sa le facem publice.

   Testele sunt facute si calibrate in asa fel incat sa poata fi trecute de orice persoana cu un nivel al abilitatilor mentale cel putin medii si fara tulburari de personalitate. Asa ca, nu ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare pentru tine.

   Tot ce putem face este sa te programam la o evaluare online gratuita pentru a te familiariza cu ceea ce inseamna un test psihologic. La final vei primi si un raport cu profilul tau psihologic.

   Ti-am trimis deja ivitatiile pe email, urmeaza cu atentie instructiunile de acolo. Sunt doua emailuri diferite, fiecare cu un link catre un test anume. Cauta si in folderul spam.

   Succes! 🙂

  1. Salut,

   Nu avem teste specifice pentru testarea psihologica in structurile militare. Cine le are si le face publice incalca legea, deci nu vei gasi asa ceva public. Cine o face, totusi, face doar o farsa.

   Testele pe care le punem la dispozitia voastra sunt teste psihologice acreditate care au drept scop autocunoasterea. Parcurgandu-le, te vei familiariza cu ceea ce inseamna testarea psihologica, astfel incat sa nu fie o noutate absoluta pentru tine atunci cand vei da testarea psihologica.

   Cauta inclusiv in spam si completeaza cu atentie testele din linkurile din cele doua emailuri. Dupa ce ai completat testele urmand intocmai instructiunile de lucru, revino aici cu un comentariu pentru a putea sa-t facem profilul psihologic obtinut in urma testelor psihologice online parcurse.

   Mult succes!

  1. Salut,

   Ai primit pe email cele doua invitatii la testarea online. Verifica si folderul spam.
   Cand ai terminat de completat respectand instructiunile pentru fiecare dintre ele, te rog sa lasi aici un comment pentru a sti sa-ti facem si sa-ti trimitem pe email profilul tau psihologic.

   Bafta!

  1. Salutare,

   Ai pe email doua invitatii la doua teste psihologice online, unul de personalitate, iar altul de inteligenta generala (verbala si non-verbala).
   Te rog sa te uiti si in folderul spam. Dupa ce le completzi, revino cu un comentariu aici ca sa iti facem profilul si sa ti-l trimitem.

   Succes!

  1. Salutare,

   Ai primit cele doua invitatii pentru testarea psihologice online. Verifica emailul, urmeaza linkul din cele doua emailuri si completeaza testele psihologice respectand intocmai instructiunile pentur fiecare dintre ele. Cand termini de completat, revino aici cu un comment sa putem face si trimite profilul tau psihologic.

   Mult succes!

  1. Buna Mirela,

   testele psihologice pe care le avem sut generala si au rolul de a te familiariza cu testarea psihologica in ideea de a te cunoaste mai bine. Deci, nu avem si nu avem cum sa avem teste psihologice specifice MAI, MApN si asa mai departe.

   Completeaza fiecare test in parte urmand linkul din fiecare email primit. Citeste cu atentie instructiunile si respecta-le pentru a fi valid profilul tau psihologic. Revino aici cu un comentariu astfel incat sa stim ca ai terminat completarea celor doua teste psihologice si vom reveni cu profilul tau psihologic.

   Mult succes!

  1. Buna Melania,

   Te-am programat la o sesiune de evaluare prin teste psihologice online. Cauta cele doua emailuri si in folderul spam si acceseaza linkul din cele doua emailuri primite, Fii atenta la instructiunile celor doua teste psihologice inainte de a le completa si respecta-le intocmai.

   Cand ai finalizat, asa aici un comentariu pentru a sti ca putem sa iti facem profilul psihologic online si sa ti-l trimitem catre tine.

   Succes!

  1. Salut Ale,

   Ai primit pe email cele doua programari pentru tastarea psihologica online. Te rog sa verifici si folderul spam.

   Specificam faptul ca aceste testari nu au nicio legatura cu testarea psihologica de la Academia de Politie sau din alte insitutii de invatamant; sunt tastari psihologice validate si aprobate de colegiul psihologilor si sunt destinate autoevaluarii.

   Dupa ce parcurgi cele doua evaluari psihologice, te rog sa revii aici cu un comentariu ca sa reevin la tine cu un profil psihologic rezultat in urma acestor testari psihologice online.

   Mult succes!

  1. Salut,

   Nu detinem niciun test psihologic pentru MApN, acelea sunt secret de serviciu. Insa orice test psihologic (inclusiv testele psihologice de la MAI, MApN etc) este etalonat pe populatia generala, astfel incat pot fi trecute de orice persoana cu un nivel peste medie al aptitudinilor. De aceea nu trebuie sa iti faci griji ca nu le vei trece.

   Testele psihologice de la MAI, MApN sunt destinate selectiei celor mai potrivite persoane pentru ceea ce vor presupune ulterior joburile sau carierele pe care vrei sa le urmezi si pentru care dai admitere.

   Daca totusi vei fi respins, inseamna ca nu te potrivesti, astfel incat vei fi scutit de dificultati si neplaceri dupa aceea. Pentru ca, a intra intr-un sistem care nu ti se potriveste, desi pare o idee buna la inceput, se poate transforma intr-un calvar din care vei vrea sa iesi tu singur si nu va fi usor.

   Totusi, te-am programat la un pachet de testare psihologica online pentru a te familiariza cu ceea ce inseamna un test psihologic si pentru a te cunoaste mai bine. Ai invitatiile la testarea online pe email.

   Dupa ce le parcurgi, urmand intocmai instructiunile de acolo, raspunde aici cu un comentariu pentru a genera raportul de evaluare psihologica si a ti-l trimite pe email.

   Mult succes!

  1. Salutare,

   Ai pe email doua programari pentru testare psihologica online, o tastare a nivelului de inteligenta (generala, vizuala, verbala) si altul pentru profilul psihologic.

   Dupa ce pargurgi cele doua testari psihologice online, te rog sa revii cu un comentariu aici pentru a putea sa-ti trimitem profilul psihologic obtinut.

   Succes!

    1. Salutare,

     Ai pe email doua invitatii la doua teste psihologice online, unul de personalitate, iar altul de inteligenta generala (verbala si non-verbala).
     Te rog sa te uiti si in folderul spam. Dupa ce le completzi, revino cu un comentariu aici ca sa iti facem profilul si sa ti-l trimitem.

     Succes!

     1. Buna seara!Doresc o testare psihologica in vederea admiterii la Pompieri.Multumesc!

    1. Georgy,

     Ti-am facut o programare pentru testarea psihologica online. Ai linkurile pe email. Te rog sa verifici si folderul spam.

     Dupa ce parcurgi evaluarea psihologica, te rog sa revii aici cu un comentariu pentru a-ti transmite raportul de evaluare psihologica.

     Succes!

     1. Bună ziua,as vrea si eu un link cu teste pt a ma familiariza, întrucât am examen la armată. Va multumesc!

     2. Buna! As avea si eu nevoie de testele psihologice pt ca doresc sa ma inscriu la scoala de asistent generalist si as dori sa ma familiarizez cu ele.

     3. Buna ziua , as dori si eu link cu teste pentru politie/jandarmerie , pentru politie (frontiera) , daca se poate. Va multumesc frumos!

Evenimente viitoare

error: Alert: Conținut protejat !!