subiecte admitere jandarmi

Subiecte admitere subofițeri jandarmi 2019 | Drăgășani, Fălticeni

Aici găsești toate subiectele disponibile date la examenele de subiecte admitere în jandarmerie în 2019 la școlile de subofițeri de jandarmi Fălticeni și Drăgășani.

Află primul / primă informații despre materialele noi e care vi le punem la dispoziție pentru pregătirea ta!

Înscrie-te în grupurile noastre de Facebook dedicate admiterii în MAI (poliție, jandarmerie în 2019):

[newsletter_signup_form id=1]

Mai jos ai toate subiectele de admitere la școlile de subofițeri de jandarmerie date la examenele din anul 2019. Grilele de admitere la limba româna și limba engleză pentru jandarmi sunt online, cu răspuns pe loc.

Grilele de admitere sunt separate (limba română / limba engleză), astfel că ai 4 teste pe care să le parcurgi. Subiectele de la Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni sunt diferite de cele de la Școala de Subofițeri de Jandarmi Drăgășani.

Ca să începi, apasă denumirea subiectului și ți se va deschide testul efectiv cu subiecte de admitere la jandarmi în 2019. Citește instrucțiunile și apoi apasă butonul Start Test.

La final ai rezultatul obținut, precum și lista răspunsurilor corecte și greșite.

Dacă vrei să afli ce ai greșit la anumite întrebări, comentează la finalul acestei pagini și vei primi răspuns cât mai rapid. Doamna prof. dr. Alina Nicola va răspunde cu amabilitate întrebărilor tale.

Subiecte admitere jandarmerie 2019 (Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni)

Vrei să te pregătești pentru examenul de admitere la limba română în jandarmerie sau poliție? Apasă butonul de mai jos pentru a deschide cursul pe care ți l-am pregătit. Este în lucru încă, dar sunt câteva lecții online foarte interesante.

Dacă ești interesat/ă și de alte lucruri în afară de de subiectele de admitere la Școlile de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, atunci intră pe paginile din lista următoare:

Sperăm că ți-a fost de folos acest articol cu subiecte de admitere în jandarmerie date în 2019 la școlile de jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani.

Succes în continuare!

Similar Posts

Lasă un răspuns