subiecte admitere jandarmi

Subiecte admitere poliție 2018 | Câmpina, Oradea, Cluj

Aici găsești toate subiectele disponibile date la examenele de subiecte admitere în poliție Câmpina în 2018 la școlile de agenți de poliție Câmpina, Cluj și poliție de frontieră Oradea.

Află primul / primă informații despre materialele noi e care vi le punem la dispoziție pentru pregătirea ta!

Înscrie-te în grupurile noastre de Facebook dedicate admiterii în MAI (poliție, jandarmerie în 2018):

[newsletter_signup_form id=1]

Mai jos ai toate subiectele de admitere la școlile de agenți de poliție Câmpina, Cluj și poliție de frontieră Oradea date la examenele din anul 2018. Grilele de admitere la limba româna și limba engleză pentru școala de poliție sunt online, cu răspuns pe loc.

Grilele de admitere sunt separate (limba română / limba engleză), astfel că ai 4 teste pe care să le parcurgi. Subiectele de la Școala de Poliție de Frontieră Oradea sunt diferite față de subiectele de admitere la Școala de agenți de Poliție Câmpina și Cluj.

Ca să începi, apasă denumirea subiectului și ți se va deschide testul efectiv cu subiecte de admitere la poliție în 2018. Citește instrucțiunile și apoi apasă butonul Start Test.

La final ai rezultatul obținut, precum și lista răspunsurilor corecte și greșite.

Dacă vrei să afli ce ai greșit la anumite întrebări, comentează la finalul acestei pagini și vei primi răspuns cât mai rapid. Doamna prof. dr. Alina Nicola va răspunde cu amabilitate întrebărilor tale.

Subiecte admitere școala de poliție Câmpina, Oradea 2018

Vrei să te pregătești pentru examenul de admitere la limba română în jandarmerie sau poliție? Apasă butonul de mai jos pentru a deschide cursul pe care ți l-am pregătit.

Dacă ești interesat/ă și de alte lucruri în afară de de subiectele de admitere la Școlile de Agenți de Poliție Câmpina, Cluj și Școala de agenți de Poliție de Frontieră Oradea, atunci intră pe paginile din lista următoare:

Sperăm că ți-a fost de folos acest articol cu subiecte de admitere în jandarmerie date în 2018 la școlile de agenți de poliție Câmpina, Oradea, Cluj.

Succes în continuare!

Similar Posts

Lasă un răspuns