admitere politie campina

Subiecte Admitere Poliție Câmpina 2020 (Cluj / Oradea – poliție de frontieră)

Cauți subiecte de admitere la poliție Câmpina 2020 (Cluj, poliție de frontieră Oradea)?

Acum că s-au terminat examenele din ianuarie 2020, iți punem la dispoziție testele cu subiecte / grile de admitere la limba română și limba engleză date la:

  • Școala de agenți de poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina
  • Școala de agenți de poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca
  • Școala de pregătire a agenților de poliție de frontieră ”Avram Iancu” Oradea

Adăugam frecvent noi materiale de pregătire pentru subiecte de admitere la școlile de poliție din Cluj, Câmpina și Oradea (poliție de frontieră).

Află primul / prima dacă urmărești pagina noastră de Facebook și te înscrii în grupurile noastre de specialitate:

Înscrie-te în grupurile noastre de Facebook dedicate admiterii în MAI:

[newsletter_signup_form id=1]

Mai jos ai toate subiectele de admitere la școlile de agenți de poliție date la examenele din anul 2020. Grilele de admitere la limba româna și limba engleză sunt online, cu răspuns pe loc.

Grilele de admitere sunt separate (limba română / limba engleza), astfel că ai 4 teste pe care să le parcurgi. Subiectele de la Poliție Câmpina sunt comune cu cele de la Cluj. Cele de la poliția de frontieră Oradea sunt diferite.

Pentru a începe, apasă denumirea subiectului și ți se va deschide testul efectiv. Citește instrucțiunile și apoi apasă butonul Start Test.

La final ai rezultatul obținut, precum și lista răspunsurilor corecte și greșite.

Dacă vrei să afli ce ai greșit la anumite întrebări, comentează la finalul acestei pagini și vei primi răspuns cât mai rapid. Doamna prof. dr. Alina Nicola are amabilitatea să ne ajute în acest sens.

Subiecte admitere poliție Câmpina / Cluj / Oradea 2020

Accordion Item

Create stylish call-to-action buttons with Qubely Buttons. Play around with typography, design, border and more. Add animations and personalize it to engage visitors instantly.

Accordion Item

Create stylish call-to-action buttons with Qubely Buttons. Play around with typography, design, border and more. Add animations and personalize it to engage visitors instantly.

Vrei să te pregătești pentru examenul de admitere la limba română în poliție sau jandarmerie? Apasă butonul de mai jos pentru a deschide cursul pe care ți l-am pregătit.

Dacă ești interesat/ă și de alte lucruri în afară de de subiectele de admitere la Școala de Poliție Câmpina / Cluj din 2020 și Poliție de Frontieră Oradea, atunci intră pe paginile din lista următoare:

Sperăm că ți-a fost de folos acest articol cu subiecte de admitere la poliție Câmpina / Cluj / Oradea din 2020.

Succes în continuare!

Similar Posts

Lasă un răspuns