fbpx
FONETICA
VOCABULARUL
Părți de vorbire flexibile
Părți de vorbire neflexibile
SINTAXA
ORTOGRAFIE și PUNCTUAȚIE
RECAPITULĂRI FINALE
Subiecte de admitere date la poliție, jandarmi, drept în anii anteriori | grile gramatică limba română

Subiecte admitere Scoala de politie Campina / Cluj 2018 | teste admitere | gramatica limba romana

Cauti subiecte admitere Scoala de Politie Campina / Cluj din 2018? Mai jos ai subiectele pentru politie Campina – admitere la limba romana. Subiectele de admitere in politie la limba romana la scoala de la Campina si Cluj sunt cele care s-au dat in anul 2018.

Te pregătim pentru succesul tău la admitere

Mai intai, hai sa pastram legatura:

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi cele mai noi informatii cu privire la materialele si informatiile de admitere disponibile.

[newsletter_signup_form id=3]

Informatii suplimentare despre admiterea in scoala de politie Campina / Cluj

Toate subiectele disponibile pentru admiterea in scoala de politie Campina / Cluj /Oradea vor fi disponibile in curand in format  online interactiv. Viziteaza pagina noastra dedicata subiectelor de admitere Campina / Cluj.  Tot aici vei gasi si alte informatii utile despre admiterea la scolile de agent de politie.

Timpul maxim in care poti parcurge aceste subiecte de admitere Campina / Cluj / Oradea in 2018 este de maximum doua ore. Evident, poti termina mult mai repede testul. Ideea este, insa, sa te incadrezi in timp si sa obtii un punctaj cat mai mare. Este nevoie sa stii ca, odata pornit testul, acesta nu poate fi pus nici pe pauza, nici oprit.

La final, vei avea imediat rezultatele testului: punctajul obtinut si procentul de reusita. Tot la final, vei avea si rezultatele corecte pentru fiecare intrebare in parte. Astfel, vei sti ce ai gresit din cadrul subiectele de admitere politie 2018 – limba romana.

Stim ca una dintre probele de admitere in jandarmerie este si testarea psihologica, astfel ca ti-am pregatit aici o pagina in care iti explicam cum e cu testarea psihologica. De asemenea, am pus si niste teste psihologice online ca sa te cunosti mai bine.

In curand, vom avea si cursuri de gramatica / limba romana / engleza pentru pregatirea de admitere la politie si jandarmerie.

Gata cu vorba, hai sa incepem testul online cu subiectele de admitere ca agent de politie in 2018. Apasa butonul Start test online pentru a porni testul cu subiectele / grilele de admitere Campina / Cluj 2018. Raspunde apoi cat mai corect si la fiecare intrebare, alegand doar unul din variantele de raspunsuri afisate. Daca ai observatii de facut sau nedumeriri cu privire la corectitudinea raspunsurilor, lasa un comentariu mai jos.

Acum apasa butonul de mai jos ca sa incepi testul. 🙂

SUCCES!

Subiecte admitere Scoala de politie Campina / Cluj 2018 | teste admitere | gramatica limba romana

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu