Pregătire Limba Română | Subiecte Gramatică Online | Admitere Poliție, Jandarmi, Drept, Penitenciare

Status curent
Nu ești înscris/ă
Preț
97

Pachet complet de pregătire online la gramatică limba română (fonetică, vocabular, gramatică – morfologie și sintaxă).  Esențial pentru admitere la Academia de Poliție, școlile de jandarmi, agenți de poliție, penitenciare și drept. Prețul este pentru abonamentul lunar care include toate materialele scrise, audio și video (lecții, teste), precum și accesul la sesiunile de meditații online interactive. Pentru doar 97 de lei / lună beneficiezi de:  

 • Toată materia la zi (fișe de teorie) accesibile oricând, pe orice dispozitiv;
 • Sesiuni interactive de predare și explicații susținute de doamna prof. dr. Alina Nicola, profesor cu peste 20 de ani experiență în pregătirea candidaților pentru admitere;
 • Lecții video cu explicații clare și amănunțite, accesibile oricând, de câte ori este nevoie;
 • Îndrumarea permanentă a doamnei profesor în grupul / forumul asociat cursului (forumul poate fi accesat puțin mai jos);
 • Teste cu grile online de gramatică pentru fixare și verificare a cunoștințelor;
 • Toate subiectele de admitere din anii anteriori de la Academia de Poliție, școlile de poliție, și jandarmi, SNPAP / ANP. Acestea sunt sub formă de teste grilă cu corectare automată la final, multe dintre ele explicate amănunțit;
 • Recapitulări finale ale materiei de examen;
 • Simulator de examen.

Ce face acest curs pentru tine?

Cel mai complex Curs intensiv online interactiv de pregătire pentru limba română. Conține teorie și teste de gramatică, vocabular, fonetică pentru admitere la Academia de Poliție, Școala de Poliție Câmpina / Cluj / Oradea, Școala de Jandarmi Drăgășani / Fălticeni, SNAP Tg. Ocna și drept.


Gratuit: modulul de Fonetică și subiectele de admitere la gramatică limba română la poliție, jandarmi, drept, ANP din anii anteriori.

Cursul, chiar și în versiunea gratuită, se accesează din contul de utilizator de pe această platformă.

La finalul aceste pagini ai structura detaliată a cursului.

Dacă vei simți nevoia de mentorat individual, îți oferim și posibilitatea de a lua aici ședințe online de meditații de limba română.

Teorie și grile gramatică online

Îți oferim un program complet de pregătire pentru examenul de admitere la Academia de Poliție, drept, școlile de poliție, jandarmi și ANP / SNPAP Tg. Ocna.

Conform programei oficiale

Respectă 100% programa oficială, inclusiv elementele din gramatica nouă, dacă este cazul.

20 de sesiuni live interactive

Participă în mod activ la cele 20 de ședințe online interactive de pregătire la limba română. Ai parte de predare online, întrebări și răspunsuri, grile rezolvate și explicate.

Modul demo și sesiune online de pregătire gratuite pentru Fonetică

Ca să vezi exact dacă ți se potrivește acest program de meditații online la limba română pentru admitere, ai acces gratuit la primul modul de fonetică.

Subiecte de admitere din anii trecuți sub formă de teste online

Este esențial să te familiarizezi cu subiectele de admitere din anii trecuți. De aceea, ți-am pus la dispoziție o serie teste online cu subiectele date în anii trecuți, cu corectare și feedback pe loc.

Curs cu program prestabilit

Cursul este proiectat astfel încât să se termine cu o săptămână înainte de data examenului. Ne încadrăm în acest program strict pentru a putea parcurge temeinic întreaga materie de examen de admitere.

Aplicații practice

În cadrul modulelor vei avea parte de aplicații practice în raport cu examenul de admitere. Vei afla excepții și capcane pentru a te descurca indiferent de dificultatea subiectelor de admitere la limba română.

Recapitulări ale materiei

Acest program de pregătire îți oferă 4 sesiuni online de recapitulări finale în săptămâna de dinainte a examenului scris. Vom recapitula: fonetică și vocabular, morfologie, sintaxă și o recapitulare finală generală. Astfel, vei avea toată materia proaspătă înainte de examen.

Simulator de examen

La final ai un generator automat de subiecte de examen astfel încât să te antrenezi în condiții reale de examen de admitere. Grilele de gramatică, vocabular și fonetică sunt din toată materia. Grilele sunt amestecate din toată materia de examen.

Singurul curs online interactiv de pregătire la gramatică limba română de care ai nevoie

pregătire admitere română politie jandarmi drept, grile gramatică online
Ca să te înscrii la curs, apasă pe imaginea de mai sus pentru a merge la pagina de achiziție a cursului. Vei beneficia de toate materialele, inclusiv de grile gramatică online explicate.

Acest curs de pregătire la gramatică limba română pentru admitere la poliție, jandarmi, penitenciare îți pune la dispoziție:

În acest fel poți simula examenul la limba română la aceste instituții de învățământ MAI și ANP. În plus, primești feedback pe loc.

Ai module și teste gratuite

Modulul de Fonetică și toate testele online cu subiecte de admitere în poliție, jandarmi, SNPAP (agenți penitenciare) sunt gratuite. De asemenea, participarea la prima sesiune interactivă de predare (fonetică) este gratuită.

Pentru toate celelalte lecții, teste online și sesiunile live interactive de predare este nevoie să cumperi acest curs.

La ce te ajută acest curs de pregătire la gramatică limba română pentru admitere în MAI, ANP și drept?

Include teste online cu subiecte de admitere în MAI și ANP la gramatică limba română din anii anteriori:

Prof. dr. Alina Nicola
Prof. dr. Alina Nicola este autorul acestui curs de gramatică limba română pentru admitere în MAI, ANP, drept

Acest curs este conceput și dezvoltat de prof. dr. Alina Nicola.

Alina are o experiență de peste 20 de ani în predarea limbii și literaturii române la gimnaziu și liceu.

Are gradul didactic I și, de asemenea, a obținut doctoratul în litere la Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu în anul 2012.

Ceea ce o recomandă cel mai mult sunt profesionalismul, răbdarea și capacitatea de a se face înțeleasă de toată lumea.

Rezultatele excepționale pe care le are cu elevii aflați în pregătire sunt, așadar, o consecință firească.

Pregătește-te cu noi și pentru testul psihologic

Intră în comunitățile / grupurile noastre de Facebook pentru a comunica cu viitorii tăi colegi:

Înainte de a începe pregătirea, te rugăm să citești cu atenție aceste instrucțiuni privind programul nostru de pregătire pentru admitere la gramatica limbii române pentru admitere la Academia de Poliție, Școlile de Subofițeri de Jandarmi, de Agenți de Poliție și Penitenciar (ANP).

Câteva informații despre acest program de pregătire pentru admitere la gramatica limbii române

 1. Acest curs nu este o carte pe care doar să o frunzărești când ai timp. Este mult mai mult decât atât: este un program de pregătire elaborat pentru succesul tău la examene.
 2. Acest curs este elaborat și susținut de către Alina Nicola, prof. dr. de limba română cu o experiență foarte bogată, de peste 20 de ani în pregătirea candidaților pentru admitere.
 3. La crearea acestui program de pregătire a contribuit și un psiholog cu o bogată experiență în psihologia învățării, în sistemele de eLearning (învățare online), adept, ca trainer, al metodelor microlearning și blended learning.
 4. Totul se desfășoară online și are două componente:
  1. cursul online cu acces la platforma de eLearning, care cuprinde:
   • fișele de teorie excelent structurate;
   • secvențe video cu explicații relevante din sesiunile interactive de predare;
   • grile de gramatică rezolvate și explicate, atât sub formă video, cât și în cadrul testelor online de lecție / capitol;
   • teste online și simulări de examen cu subiecte de admitere din anii anteriori.
  2. Sesiunile online live interactive de predare și răspunsuri la întrebări:
   • de două ori pe săptămână (până la sesiunea de admitere din martie 2021), luni și vineri de la ora 18:30.
   • scurtă recapitulare a materiei anterioare, sub formă de explicații și grile rezolvate și explicate, pentru consolidarea cunoștințelor anterioare.
   • predarea propriu-zisă, utilizând în mare măsură direct platforma de învățare online.
   • câteva grile rezolvate pentru fixarea cunoștințelor din ziua respectivă.

Setarea inițială

 1. După achiziție, vei avea alocat în mod automat cursul în contul tău;
  • îl poți accesa din meniul Contul Meu – Cursurile mele sau din meniul principal – Cursuri.
 2. Pentru a putea accesa cursul, trebuie să fii conectat la contul tău de pe platformă.
  • Contul trebuie să fie același din care s-a făcut achiziția.
 3. Tot după achiziție, în maximum 24 de ore (dar înainte de prima sesiune live interactivă) vei fi adăugat în grupul de Whatsapp al cursului de către profesorul coordonator.
  • Acolo vei primi toate informațiile privind sesiunile online și vei putea comunica cu profesorul. Nu abuza de acest lucru, însă.
 4. În orice moment vei avea acces la toată materia de la început până la lecția de zi (inclusiv), dar nu și la materia viitoare pentru că e important să înveți temeinic, fără grabă și fără riscul de a încurca între ele elementele teoretice.
 5. Dacă ai achiziționat cursul pe bază de abonament, abonamentul se va reînnoi automat până când îl vei anula tu sau o vom face noi după admitere, dacă ai luat examenul sau nu mai vrei să continui pregătirea.

Instrucțiuni de utilizare eficientă a cursului de gramatică pentru admitere

Pentru ca tu să obții maximum din acest curs, îți recomandăm să procedezi în felul următor:

 1. Participă activ la lecția online interactivă și lucrează odată cu profesorul, înțelegând teoria și aplicând-o la situațiile practice din timpul cursului.
  • vom posta în grupul de whatsapp datele de conectare pentru sesiunea online (link și passcode) cu un sfert de oră înainte de începerea sesiunii.
 2. După finalizarea sesiunii live, reia materia de pe platformă și încearcă să le înțelegi în amănunt.
  • Conținutul este livrat structurat și stratificat, astfel încât procesul de învățare să fie rapid și ușor.
   • Structura este dată de modul în care sunt așezate în pagină elementele de conținut și sunt scrise cu caractere îngroșate, italice și / sau cu culori diferite pentru evidențierea lor optimă.
  • La o primă vedere, ai toată structura lecției, cu elementele ei esențiale.
  • Apăsând pe fiecare element al lecției, ți se desfășoară conținutul acelui element, astfel încât atenția ta să fie focalizată pe câte un singur element. Așa vei înțelege și reține mult mai ușor teoria.
  • Elementele de teorie sunt ilustrate cu exemple astfel încât să înțelegi exact despre ce este vorba și să poți recunoaște sau aplica în practică respectivele elemente de teorie.
 3. Poți revedea momentele importante din lecție, exemplele și explicațiile profesorului pentru că le vom pune la câteva zile sub formă de clipuri video.
 4. Notează-ți lucrurile care nu sunt clare pentru a le clarifica la următoarea sesiune împreună cu profesorul.
  • Sau scrie întrebările tale în pagina lecției, testului sau a capitolului respectiv (nu în alte pagini care nu au legătură cu subiectul – cum ar fi pagina de cont) și îți vom răspunde tot acolo.
  • Între timp, folosește intens lucrările și sursele indicate de către profesor: DEX, DOOM sau alte lucrări științifice din domeniu.
  • Ferește-te de tot felul de surse de învățare online la liber și tot felul de materiale xeroxate pentru că adesea conțin inexactități ce te pot costa la examen.
 5. După ce consideri că ai înțeles suficient de bine teoria și exemplele, poți trece la testul de lecție / capitol.
 6. Parcurge cu atenție fiecare test în parte.
  • Testele de fixare a cunoștințelor (testele de lecție, nu simulările de final) nu sunt contra timp, deci nu te grăbi.
  • Ele sunt destinate să aplici cât mai corect teoria și să ți-o fixezi bine.
  • După fiecare răspuns vei verifica dacă e corect sau nu (apăsând butonul Verifică răspunsul).
  • Vei vedea dacă ai răspuns corect, care sunt variantele corecte și, mai ales, de ce acea variantă este cea corectă, cu argumente. Așa vei învăța inclusiv din propriile greșeli.
 7. Nu poți trece mai departe dacă nu obții cel puțin 70% răspunsuri corecte la test.
  • Dacă nu reușești acest minim, reia materia și mai dă încă o dată testul pentru a putea trece mai departe.
  • Procedăm așa pentru a ne asigura că ai învățat temeinic și nu vei rămâne cu lacune din ce în ce mai mari.
  • Poate îți va lua mai mult cu o oră-două, însă nu pierde din vedere scopul pentru care te pregătești: să iei examenul.
  • Iar la examen contează cât știi, nu cât de repede ai reușit să treci prin materie.
  • De asemenea, este posibil să fie nevoie să dai refresh (F5) paginii înainte de a continua cu un nou conținut.
 8. Nu uita: graba strică treaba. Îți impunem un ritm intens de lucru, însă nu te grăbi să termini materia înaintea celorlalți; nu te ajută cu nimic. Ce te ajută este să o înțelegi și să o poți folosi corect la examen?
 9. La următoarea sesiune live interactivă vei avea posibilitatea să capeți răspunsuri la toate nelămuririle tale.
  • Nu te sfii să întrebi lucruri despre care ți se pare că ar trebui să le știi. E normal să ai întrebări și să vrei să ți le clarifici. Așa se învață serios.
 10. La final de capitol vei avea de dat un test cu itemi din subiectele aferente capitolului, subiecte date în anii trecuți la examenele de admitere.
  • Este o adevărată simulare a examenului de admitere care va arăta nivelul real de cunoștințe și cât de pregătit/ă ești pentru examen.
  • La fel, pentru a putea lua simularea trebuie să răspunzi corect la mai mult de 70% din întrebări, o limită minimală.
 11. La finalul cursului vei avea 4 sesiuni de recapitulare generală, urmate de simulări de examen din materia respectivă. Așa ne asigurăm că pregătirea ta va fi maximă!
 12. Pentru orice alte întrebări sau dificultăți pe care ai putea să le întâmpini, contactează îndrumătorul tău de curs.

Succes!

Conținutul cursului

Deschide tot
FONETICA
VOCABULARUL
Părți de vorbire flexibile
Părți de vorbire neflexibile
SINTAXA
Conținutul capitolului
0% finalizat 0/16 pași
ORTOGRAFIE și PUNCTUAȚIE
RECAPITULĂRI FINALE
Subiecte de admitere date la poliție, jandarmi, drept în anii anteriori | grile gramatică limba română
Conținutul capitolului
0% finalizat 0/6 pași

Ratings and Reviews

5.0
Avg. Rating
116 Ratings
5
113
4
3
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
Roiniță Andrei-Dragoș
Posted 6 zile ago
foarte bine structurat

exact ceea ce ai nevoie

×
Preview Image
Robert Dănilă
Posted 7 zile ago
jj

hjh

×
Preview Image
Matei Voroneanu
Posted o săptămână ago
O platforma bine structurata

Materia este foarte bine structurata pentru a invata cat mai usor.

×
Preview Image
culda_claudia@yahoo.fr
Posted 2 săptămâni ago
Clau

Recomand in totalitate! Este de mare ajutor!

×
Preview Image
Biriiac Alin
Posted 2 săptămâni ago
.

.

×
Preview Image
Barsan Edit
Posted 2 săptămâni ago
.

.

×
Preview Image
TOMA RODICA
Posted 2 săptămâni ago
Recomand cu incredere

cursuri bine structurate si explicate

×
Preview Image
Gologan Vlad
Posted 3 săptămâni ago
z...

...

×
Preview Image
Răescu Beatrice
Posted 3 săptămâni ago
Foarte bun cursul!

Merita achiziționat.

×
Preview Image
Norbert-Denes Marosi
Posted 3 săptămâni ago
10

Cel mai tare site de cand am dat de aceasta superba platforma efectiv nu mai folosesc cartile traditionale din care ori cum abia intelegeam ceva recomand cu mare incredere

×
Preview Image
Carbunaru Cristian Andrei
Posted 3 săptămâni ago
Garanteaza reusita

Super

×
Preview Image
Candrea Marius
Posted 3 săptămâni ago
Super!

Foarte bine structurat! nota 10

×
Preview Image
LuciaN15
Posted 3 săptămâni ago
Cel mai bun program de studiere.

Este foarte bine organizat, este fiabil pentru orice fel de activitate in plus pe care o faci si imi place sistemul pentru fiecare capitol cate un test la care trebuie sa arati ca depui efort pentru a avansa.

×
Preview Image
Pop Darius-Daniel
Posted 3 săptămâni ago
Recomand

Foarte bun cursul si bine structurat !

×
Preview Image
Roberto Prodana
Posted 3 săptămâni ago
Cel mai tare

Oferă foarte mult la puțini bani, cat platesti la două ore de meditatii ai aici o lună de antrenament, esti de 100 de ori mai castigat daca lucrezi aici

×
Preview Image
Catalin Iulian
Posted 3 săptămâni ago
d

d

×
Preview Image
aldea paul
Posted 3 săptămâni ago
sadasasd

asdd

×
Preview Image
ionut dinca
Posted 4 săptămâni ago
d

f

×
Preview Image
Stan Rares
Posted 4 săptămâni ago
.

.

×
Preview Image
Mihali Adrian
Posted 4 săptămâni ago
Cu toată încrederea recomand acest program de pregătire

Fără dubii, este cel mai complex și potrivit program de pregătire pentru admiterea în școlile M.A.I. Pe lângă materia foarte bine structurată, lecțiile live, exercițiile cu răspuns în timp real dacă greșești, mai sunt și lecțiile video care ajută mult la înțelegerea materiei citite.

×
Preview Image
Vlascu Roxana
Posted 4 săptămâni ago
sa reusesc la examen

imi place faptul ca mi a crescut increderea in ceea ce priveste reusita la examen de cand lucrez aici, si toate acestea datorita platformei si oamenilor din spatele ei, in special al doamnei profesor

×
Preview Image
Cojanu Tudor
Posted 4 săptămâni ago
/

/

×
Preview Image
SERBAN GEORGIAN-IONUT
Posted 4 săptămâni ago
yes

cel mai bun

×
Preview Image
Rician Ioana
Posted 4 săptămâni ago
everything

everything

×
Preview Image
iBarry
Posted 4 săptămâni ago
.

.

×
Preview Image
Pohrib Cătălina
Posted 4 săptămâni ago
🙂

🙂

×
Preview Image
elena butuc
Posted 4 săptămâni ago
admitiere scoli mai

m

×
Preview Image
Rusuciuc Alexandru Razvan
Posted o lună ago
Propozitia.

Un loc unde poti invata lejer, fara cheltuili mari!

×
Preview Image
ionutmihai123
Posted o lună ago
adas

asdada

×
Preview Image
Iago Francesca
Posted o lună ago
k

k

×
Preview Image
Miclea Catalin
Posted o lună ago
asasasaa

asasasasasas

×
Preview Image
Nichita Lacramioara
Posted o lună ago
Un curs excelent!

Multă implicare din partea doamnei profesoare, iar în cadrul sesiunilor online reușești să-ți fixezi toate neclaritățile. Recomand!

×
Preview Image
Petrescu David
Posted o lună ago
Cel mai tare curs

Cea mai buna platforma, lectiile la gramatica sunt structurate foarte bine. Recomand!

×
Preview Image
Pitaru Robert
Posted o lună ago
Helpful!

Imi place foarte mult modul de predare, structura site-ului, iar doamna profesoara explica foarte bine

×
Preview Image
Nicolae Mihai
Posted o lună ago
Totul este perfect !

Mi-a placut ca este foarte bine structurat cursul. Singurul minus pe care l-as vedea este acela ca site-ul merge putin cam greu, trebuie lucrat la el! recomand cu mare drag!

×
Preview Image
Vio Varvari
Posted 2 luni ago
Super

Foarte bun acest curs și este la un preț mai mult decât ok

×
Preview Image
Maleș Elena
Posted 2 luni ago
hggh

hjhj

×
Preview Image
Balcu Madalin
Posted 2 luni ago
Alina Nicola

Cea mai buna profesoara !

×
Preview Image
Tarata Sorin
Posted 2 luni ago
.

.

×
Preview Image
Anton Alin
Posted 2 luni ago
Am scris mai jos

Sunt unele greseli

×
Preview Image
Nicula Marinela Codruta
Posted 2 luni ago
...

...

×
Preview Image
Andy Geantă
Posted 2 luni ago
.

.

×
Preview Image
Onur Mustafa
Posted 2 luni ago

×
Preview Image
Gabi Ionescu
Posted 2 luni ago
.

.

×
Preview Image
Lupu Andrei Valentin
Posted 2 luni ago
Foarte bine structurat

Recomand tuturor!

×
Preview Image
Dates Ionut-Catalin
Posted 2 luni ago
.

Materie extraordinar de bine structurata. Poti invata gramatica de la 0 foarte organizat si intr-un timp chiar scurt

×
Preview Image
Dascaliuc Adrian
Posted 2 luni ago
good

good

×
Preview Image
Angel
Posted 2 luni ago

×
Preview Image
Alexandru M
Posted 2 luni ago
werwe

df

×
Preview Image
Andone George
Posted 2 luni ago
-

-

×
Preview Image
Luca Kevin
Posted 2 luni ago
,

,

×
Preview Image
AlexPop25
Posted 2 luni ago
RECOMAND

Un curs excelent si foarte bine structurat!

×
Preview Image
Sandu Petru Călin
Posted 2 luni ago
e ok

imi place mult va iubesc pe toate

×
Preview Image
Marian Danaila
Posted 2 luni ago
Recomand.

Foarte bine structurat cursul .

×
Preview Image
Voda Ilie
Posted 2 luni ago
bnm

bnm,

×
Preview Image
Solcan Gabriel
Posted 2 luni ago

×
Preview Image
DOBRE MARIN ALEXANDRU
Posted 2 luni ago
Recomand!

din punctul meu de vedere este perfect!

×
Preview Image
Stefan
Posted 2 luni ago
rfqdwfe

ee

×
Preview Image
OLTEANU ADI IONUT
Posted 2 luni ago
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ooooooooooooooooooooooooooiuuuuuuuuuuuuuhjjjjjjj

×
Preview Image
Mureșan Oana-Andreea
Posted 3 luni ago
Super!

O platformă bine structurată și ușor de înțeles. recomand cu cea mai mare căldură!

×
Preview Image
Eduard93
Posted 3 luni ago
O platforma ideala pentru admiterea la scoala de politie/academie , recomand cu mare drag !

Totul la superlativ 🙂

×
Preview Image
Codin
Posted 3 luni ago
the grammar

Foarte ok aceasta platforma, recomand

×
Preview Image
Chiriac Roxana
Posted 3 luni ago
totul

good

×
Preview Image
Ștefan Cătălin
Posted 3 luni ago
ok

ok

×
Preview Image
Prisăcariu Tudor
Posted 3 luni ago
Un curs foarte bun, recomand.

Un curs foarte bun, recomand.

×
Preview Image
Carbunaru Cristian Andrei
Posted 4 luni ago
Garanteaza reusita

super

×
Preview Image
Sebastian Florian Precup
Posted 4 luni ago
.

.

×
Preview Image
Sapunaru Dan
Posted 4 luni ago
tot

ador

×
Preview Image
Andrei Placinta
Posted 4 luni ago
perfect

Complex,foarte bine structurat usor de invatat.

×
Preview Image
Burugiu Florin
Posted 4 luni ago
Foarte util!

Cuprinde tot ce este nevoie pentru admiterea la institutiile superioare de invatamant

×
Preview Image
Mitrofan Ștefan
Posted 4 luni ago
Material foarte bine structurat. Recomand.

Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a lua cu bine examenul de admitere. Trebuie doar să fii implicat.

×
Preview Image
Filimon Maria
Posted 4 luni ago
Top

Cea mai buna platforma cu cea mai pregatita profesoara in domeniu!Felicitari maxime !!!

×
Preview Image
Ionescu Roland
Posted 4 luni ago
a

ZZ

×
Preview Image
Alex Cozma
Posted 4 luni ago
ok

ok

×
Preview Image
Radu Catalin
Posted 4 luni ago
.

.

×
Preview Image
Catalin Florin
Posted 4 luni ago

×
Preview Image
Argatu Adrian-Ilie
Posted 5 luni ago
...

useful

×
Preview Image
Ionuț L.
Posted 5 luni ago
Recomand

In opinia mea este cel mai bun curs de pregatire online pentru admitere. Site-ul este foarte bine structurat si foarte bine pus la punct, mai ales ca putem invata si exersa pe platforma, gratie numeroaselor materiale ce ne sunt puse la dispozitie.

×
Preview Image
gogo10
Posted 5 luni ago
super

foarte bine structurat si cele mai bune explicatii

×
Preview Image
Iuliana Simion
Posted 5 luni ago
Foarte multumita

Foarte bine structurat,cu explicatii pe intelesul fiecaruia.multumim

×
Preview Image
Florin d. Nicola
Posted 5 luni ago
Un curs excelent, așa cum nu mai găsești în altă parte

Acest curs are tot ce îți trebuie pentru reusita la admitere: lecții video, fișe de teorie foarte bine structurate, sesiuni interactive, un profesor dedicat si teste de fixare și verificare a cunoștintelor. Totul la un cost infim, cu extra-beneficii: curs de engleză gratuit (până în toamna 2021) si 50% reducere la pachetul de pregătire pentru testarea psihologică.

×
Preview Image
Florin Filip
Posted 5 luni ago
5

vb

×
Preview Image
Ionuț Cătălin
Posted 5 luni ago
.

.

×
Preview Image
balint toni
Posted 5 luni ago
Benefic

Foarte organizat

×
Preview Image
Ganea Alexandra
Posted 5 luni ago
.

.

×
Preview Image
Tibil Marius Ovidiu
Posted 6 luni ago
5*

5*

×
Preview Image
dinnu88
Posted 6 luni ago
gramatica

2

×
Preview Image
Alin Ciobi
Posted 6 luni ago
foarte bun

materiale foarte bune

×
Preview Image
Iulian Alexandru
Posted 6 luni ago
Super

Un curs foarte bine structurat pentru a invata gramatica.

×
Preview Image
Coanda Costin
Posted 6 luni ago
.

.

×
Preview Image
Mihai Brotac
Posted 6 luni ago
.

.

×
Preview Image
dany2000
Posted 6 luni ago
yes

all

×
Preview Image
Alexandra Bogdan
Posted 6 luni ago
Gramatica

Astept sa pot invata repede din ce se explica

×
Preview Image
Mangusta Ro
Posted 6 luni ago
.

Foarte bine structurat si explicat,orele online sunt de mare ajutor. Am achizitionat cursul de mai putin de 3 saptamani si am reusit sa promovez examenul scris. Recomand!

×
Preview Image
Nichitoi Ovidiu
Posted 6 luni ago
yes

yes

×
Preview Image
cavonlau
Posted 6 luni ago
Laur

Ai tot ce iti trebuie pentru reusita

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Succes la examen! 🙂

Pop Ionut
Posted 6 luni ago
Un curs foarte bun care facut minuni pentru mine ( o persoana nepregatita deloc)

Meterialele de pe platforma sunt foarte bine structurate si usor de inteles, doamna profesoara este extrem de devotata in ceea ce priveste pregatirea elevilor iar eplicatiile video si cursurile online pot sa samureasca toate necunoscutele din domeniul gramaticii. Recomand cu toata increderea, mie mi-a fost de mare ajutor si tin sa le multumesc dezvoltatorilor acestui proiect pentru ajutorul oferit

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Succes la examen! 🙂

Popa-Botnaru Rareș-Cosmin
Posted 6 luni ago
sa

Mi-a placut si mi-a folosit foarte mult

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Succes la examen!

Magherca Adrian
Posted 6 luni ago
Mi-a depasit asteptarile!

Cand am achizitionat cursul nu aveam asteptari foarte mari, insa mi-au fost depasite chiar de la primele lectii. Am apreciat ca doamna Alina a pus efort si dedicare in structurarea cursului si asta se vede. Cursul in sine este foarte usor de parcurs si sincer am asimilat notiunile noi fara sa am impresia ca fac un efort extraordinar sau ca e o povara. Asta spune multe! Multumesc!

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Succes la examen!

Valentin Dimofte
Posted 6 luni ago

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Succes!

Bora Adrian
Posted 6 luni ago
🔝

🔝🔝

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Succes la admitere!

Vlad Sebastian
Posted 6 luni ago
Recomand

Un curs foarte util si bine pus la punct.

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Mulțumim. Sperăm să fie cu folos. Succes!

Sergiu Muresan
Posted 6 luni ago
Review

Foarte bine structurat si explicat!

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Mulțumim. Succes la examen!

Craescu Vlad Mihai
Posted 6 luni ago
Cel mai bine structurat

E mult mai bine structurat fata de ce veti gasi in carti, iar partea cea mai buna e ca nu puteti sa sariti peste o lectie pana nu o treceti cu brio. Foarte bine gandit!

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Mulțumim pentru apreciere. Succes în tot ce faci!

Stoica Virgil
Posted 6 luni ago
Super

Nota 10

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Succes!

Alexandram
Posted 7 luni ago
Nota 10+

Recomand acest curs! Materia este foarte bine structurată. Explicații mai bune nu am găsit nicăieri. Cât despre doamna Nicola, doar cuvinte de laudă. O doamnă foarte calmă, placută și extrem de implicată! Nu ezitați nici macar o secundă în a face această alegere, cu siguranță nu ve-ți regreta!

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Mulțumim pentru gândurile tale. Succes în tot ce faci!

eduardrum
Posted 7 luni ago
Recomand !

Excelent curs pentru cei care își doresc să-și îmbunătățească cunoștințele pentru admitere !

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Mulțumim pentru recomandare! Succes!

RohatcaMadalina
Posted 7 luni ago
Excelent!

Recomand cu drag! Cu toate că au trecut 6 ani de când am terminat liceul și simțeam că nu o să mai pot învăța și înțelege, acest curs mi-a demonstrat că nu este imposibil. Materia este foarte bine structurată, exemplele sunt foarte explicite, iar doamna profesoară este foarte răbdătoare și explică foarte bine. Acest curs este extraordinar!

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Îți mulțumim pentru gândurile tale alese! Succes!

Feraru Nicolae
Posted 7 luni ago
Recomand

Platforma merita 7 stele nu doar 5 ! Este exhaustiva si foarte bine construita . Cat despre dm Profesor dr Alina Nicola am doar recunostinta si admiratie pentru munca titanica depusa spre a ne lumina pe noi. Sunt doar de 6 zile inscris la acest curs si pot spune ca am facut progrese mari , chestii care mi se pareau complexe le-am inteles usor cu ajutorul acestui curs ! Va multumesc !!!

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Este emoționant să citim comentarii pline de apreciere cum sunt ale tale. Succes la examen!

Agavriloae Dumitrel
Posted 7 luni ago
Placerea de a invata!

Va indem cu incredere sa va abonati la acest curs online! Este structurat pe capitole , gandit in asa fel incat sa atinga pana si cele mai mici detalii ale gramaticii. Experienta doamnei profesoare te va ajuta sa intelegi toate nelamuririle tale. Sesiunile interactive sunt pe intelesul tuturor, iar in cazul unor probleme, vei fi lamurit cu raspunsuri concrete si exemple care te fac sa intelegi.

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Îți mulțumim mult pentru cuvintele tale pline de apreciere. Succes la examen și în tot ceea ce-ți propui!

laur.moisii@yahoo.com Moisii
Posted 7 luni ago
Un curs foarte util

Nu m.am așteptat sa fie atat de util acest curs. Sunt toate lucrurile foarte bine structurate iar ce mi.a mai plăcut a fost și faptul ca după fiecare capitol îți verifici nivelul de cunoștințe cu un test. Super, nota 10!

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Mulțumim frumos pentru cuvintele tale! Mult succes la examen! 🙂

Irimia Alexandra
Posted 7 luni ago
Foarte logic si util!

Daca inainte ma chinuiam si poate nu doar eu eram in aceasta situatie..acum pare totul mult mai clar. Doamna explica intr-un mod foarte logic si ma face sa inteleg lucrurile si nu doar sa le retin (robotic). Foarte interactive sesiunile live si platforma este extrem de utila, mai ales ca sunt foarte multe exemple noi sau imbinate din diferite teste care au fost date in anii anteriori:)

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Aprecierile de acest fel ne ajută să mergem mai departe și ne forțează să fim și mai buni. Succes la examen!

Zamfir Claudia
Posted 7 luni ago
Un curs foarte util

Un curs care oferta detalii si amanunte folositoare in pregatirea pentru examen. Explicatiile profesorului foarte bune si pe intelesul tuturor.

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Mulțumim frumos pentru apreciere! Succes la examen!

Militaru Andrei
Posted 8 luni ago
Recomand

Recomand din tot sufletul acest curs tuturor. Conține materia completa, bine structurata ,iar modul de lucru al doamnei profesoare și implicarea dumneaei vor face ca cei mai mulți dintre noi sa țintim nota maxima la examenul de Limba Romana.

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 6 luni ago

Mulțumim frumos pentru gândurile tale pline de căldură! Succes la examen!

Roxana Elena
Posted 8 luni ago
Recomand cu drag și cu încredere!

Dedicarea doamnei profesoare motivează orice elev să învețe cât mai mult. Un curs plin de profesionalism și seriozitate în urma căruia rezultatele vor fi cu siguranță satisfăcătoare.

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 8 luni ago

Îți mulțumim frumos pentru gândurile tale. Sperăm să ajutăm cât mai mulți tineri să ia admiterea și să-și îndeplinească visul de a ajunge cadru MAI sau ANP. Mult succes! 🙂

Gagean Adrian
Posted 9 luni ago
🤩

Subiectele si testele de mare ajutor! M-au ajutat să-mi pun materia la punct! Recomand cu drag,nu ezitați să încercați!

×
Preview Image
Florin Nicola
Posted 9 luni ago

Mulțumim pentru apreciere, Adrian! 🙂

Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.