Pregătire Limba Română | Subiecte Gramatică Online | Admitere Poliție, Jandarmi, Drept, Penitenciare

Status curent
Nu ești înscris/ă
Preț
95
  • Pentru a te înscrie la curs, apasă butonul de mai sus: Înscrie-te la curs!
  • Pentru mai multe detalii, citește informațiile de mai jos.

Pachet complet de pregătire online la gramatică limba română (fonetică, vocabular, gramatică – morfologie și sintaxă).  Esențial pentru admitere la Academia de Poliție, școlile de jandarmi, agenți de poliție, penitenciare și drept. Prețul este pentru abonamentul lunar care include toate materialele scrise, audio și video (lecții, teste), precum și accesul la sesiunile de meditații online interactive. Pentru doar 95 de lei / lună beneficiezi de:  

  • Toată materia la zi (fișe de teorie) accesibile oricând, pe orice dispozitiv;
  • 8  sesiuni online video interactive de predare și explicații / lună susținute de un prof. dr. cu 20 de ani experiență;
  • Materiale video de predare, accesibile oricând;
  • Teste cu grile gramatică online de fixare și verificare a cunoștințelor;
  • Subiectele de admitere rezolvate din anii anteriori;
  • Recapitulări ale materiei de examen;
  • Simulator de examen.

Ce face acest curs pentru tine?

Cel mai complex Curs intensiv online interactiv de pregătire pentru limba română. Conține teorie și teste de gramatică, vocabular, fonetică pentru admitere la Academia de Poliție, Școala de Poliție Câmpina / Cluj / Oradea, Școala de Jandarmi Drăgășani / Fălticeni, SNAP Tg. Ocna și drept.


Gratuit: modulul de Fonetică și subiectele de admitere la gramatică limba română la poliție, jandarmi, drept, ANP din anii anteriori.

Cursul, chiar și în versiunea gratuită, se accesează din contul de utilizator de pe această platformă.

La finalul aceste pagini ai structura detaliată a cursului.

Dacă vei simți nevoia de mentorat individual, îți oferim și posibilitatea de a lua aici ședințe online de meditații de limba română.

Teorie și grile gramatică online

Îți oferim un program complet de pregătire pentru examenul de admitere la Academia de Poliție, drept, școlile de poliție, jandarmi și ANP / SNPAP Tg. Ocna.

Conform programei oficiale

Respectă 100% programa oficială, inclusiv elementele din gramatica nouă, dacă este cazul.

40 de sesiuni live interactive

Participă în mod activ la cele 40 de ședințe online interactive de pregătire la limba română. Ai parte de predare online, întrebări și răspunsuri, grile rezolvate și explicate.

Modul demo și sesiune online de pregătire gratuite pentru Fonetică

Ca să vezi exact dacă ți se potrivește acest program de meditații online la limba română pentru admitere, ai acces gratuit la primul modul de fonetică. Lecțiile video aferente și sesiunea live sunt disponibile după 25 ianuarie 2021.

Subiecte de admitere din anii trecuți sub formă de teste online

Este esențial să te familiarizezi cu subiectele de admitere din anii trecuți. De aceea, ți-am pus la dispoziție o serie teste online cu subiectele date în anii trecuți, cu corectare și feedback pe loc.

Curs cu program prestabilit

Următoarea sesiune a cursului începe pe 25 ianuarie 2021. Atunci sperăm că va fi clară și programa de admitere la școlile de poliție și jandarmi. Cursul se termină cu aproximativ o săptămână înainte de data examenului. Ne încadrăm în acest program strict pentru a putea parcurge temeinic întreaga materie de examen de admitere. În funcție de timpul avut la dispoziție, vom avea o sesiune dau două pe săptămână.

Aplicații practice

În cadrul modulelor vei avea parte de aplicații practice în raport cu examenul de admitere. Vei afla excepții și capcane pentru a te descurca indiferent de dificultatea subiectelor de admitere la limba română (gramatică și vocabular și fonetică).

Recapitulări ale materiei

Acest program de pregătire îți oferă 4 sesiuni online de recapitulări finale înainte de examen. Vom recapitula: fonetică și vocabular, morfologie, sintaxă și o recapitulare finală generală. Astfel, vei avea toată materia proaspătă înainte de examen.

Simulator de examen

La final ai un generator automat de subiecte de examen astfel încât să te antrenezi în condiții reale de examen de admitere. Grilele de gramatică, vocabular și fonetică sunt din toată materia. Grilele sunt amestecate din toată materia de examen.

Singurul curs online interactiv de pregătire la gramatică limba română de care ai nevoie

pregătire admitere română politie jandarmi drept, grile gramatică online
Ca să te înscrii la curs, apasă pe imaginea de mai sus pentru a merge la pagina de achiziție a cursului. Vei beneficia de toate materialele, inclusiv de grile gramatică online explicate.

Acest curs de pregătire la gramatică limba română pentru admitere la poliție, jandarmi, penitenciare îți pune la dispoziție:

În acest fel poți simula examenul la limba română la aceste instituții de învățământ MAI și ANP. În plus, primești feedback pe loc.

Ai module și teste gratuite

Modulul de Fonetică și toate testele online cu subiecte de admitere în poliție, jandarmi, SNPAP (agenți penitenciare) sunt gratuite. De asemenea, participarea la prima sesiune interactivă de predare (fonetică) este gratuită.

Pentru toate celelalte lecții, teste online și sesiunile live interactive de predare este nevoie să cumperi acest curs.

La ce te ajută acest curs de pregătire la gramatică limba română pentru admitere în MAI, ANP și drept?

Include teste online cu subiecte de admitere în MAI și ANP la gramatică limba română din anii anteriori:

Întrebări frecvente

Ceea ce aveți aici nu e un simplu curs, este un adevărat program de pregătire pentru succesul tău la admitere.

El este conceput în așa fel încât să îți asigure succesul la examenul de admitere la Academia de Poliție, Școala de Agenți de Poliție Câmpina / Cluj sau Școala de Agenți de Poliție de Frontieră Oradea sau la Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, respectiv Drăgășani.
Cursul poate fi accesat doar dacă ai cont pe site.

Îl poți face imediat, mai jos, sau te poți loga direct cu contul de Facebook. Simplu, comod și sigur. Nu postăm nimic în numele tău și nici nu avem acces la datele tale.

Cursul poate fi accesat de oriunde, de pe orice smartphone, tabletă, laptop sau desktop.

Singura condiție este să ai acces la internet. Îți recomandăm să ai, totuși, mereu la îndemână un caiet de notițe și un instrument de scris.

Ai acces gratuit la modulul de Vocabular, dar și la cele peste 75 de teste cu subiectele de admitere la poliție, jandarmi, agenți penitenciare.

Pentru toate celelalte materiale, module, teste, lecții video online e nevoie să cumperi acest curs. Apasă pe butonul Înscrie-te la curs (în susul acestei pagini) și te vom redirecționa automat pe pagina de achiziție a cursului. Sau poți apăsa direct aici.
Cursul de pregătire la limba română pentru admitere la politie, jandarmi, drept are materia de fonetică, vocabular și gramatica limbii române structurate pe module (subcapitole) și subiecte. Acestea sunt lecțiile propriu-zise, livrate respectând principiile de microlearning. La acestea se adaugă teste / grile gramatică online pentru verificarea, fixarea și consolidare cunoștințelor.

+ 18 module online. Modulele pot avea mai multe subiecte. Fiecare modul are următoarele componente:

1. O sesiune de predare online, cu explicații detaliate și grile lucrate ca exemplu. Dacă avem suficient de mult timp, va fi o dată pe săptămână, de regula Luni. Dacă văr fi parcurse două module săptămânal, atunci modulele vor fi Luni și Joi.
2. Parcurgerea grilelor online, între predare și sesiunea de întrebări și răspunsuri.
3. O sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, când ai acumulat, probabil, mai multe nelămuriri din parcurgerea grilelor de gramatică online. Acestea vor fi, de regula, Sâmbătă dimineața sau Miercuri și Sâmbătă. Deisgur, în ipoteza în care timpul va fi scurt și vom face două module / Lecții pe săptămână.

+ Subiecte (lecții) – sunt unități mici de învățare.

+ Teste online de verificare, fixare și consolidare a cunoștințelor. Fiecare modul și subiect se finalizează cu un astfel de test. La finalul fiecărui test poți vedea care sunt răspunsurile corecte și cele greșite pe care le-ai dat. Astfel, te poți corecta și poți învăța din propriile greșeli. La anumite întrebări mai dificile, ai și explicații referitoare la motivele pentru care un răspuns este corect sau greșit. Dacă nu înțelegi, totuși, care sunt motivele pentru care ai greși un anumit item la test, poți lăsa un comentariu cu întrebarea ta în pagina cursului, modulului sau subiectului. Așa vei ști tot timpul care e nivelul cunoștințelor tale și ce mai ai de făcut pentru a avea siguranța reușitei tale.

+ 4 sesiuni finale de recapitulare a materiei înainte de examene: Fonetică și Vocabular, Morfologie, Sintaxă. Plus o recapitulare finală generală.

+ Test final – practic, este un simulator de grile pentru examen, exact în aceleași condiții de examen real. Singura diferență este că se desfășoară online, iar răspunsul este primit pe loc.

+ Teste / grile gramatică română online cu subiecte de admitere la Academia de Poliție, Școala de Poliție Câmpina, Cluj, Oradea. Includem și subiecte de admitere la limba română pentru ANP / SNPAP – Școala Națională de Agenți de penitenciare.

Cursul de pregătire pentru gramatică limba română pentru admitere la MAI (poliție, jandarmi), ANP / SNPAP este conceput împreună cu un psiholog și respectă cele mai recente principii privind învățarea eficientă.

Metodologia folosită este de tip blended learning. Adică îmbină învățarea online cu studiul individual cu sesiunile interactive de întrebări și răspunsuri și recapitulările finale. Testele de evaluare au feedback pe loc. Așa vei ști mereu ce ai greșit și ce mai ai de învățat. Iar înainte de examen vei avea toată materia înțeleasă și proaspătă în memorie. Așa se construiește succesul tău la examenul de admitere la gramatică limba română.

În limita timpului disponibil până la cea mai recentă sesiune de examen, încercăm să abordăm un modul pe săptămână, astfel:

1. Luni – ai acces la lecția video online și scrisă.
+ o urmărești și înțelegi explicațiile,
+ îți iei notițe,
+ îți notezi întrebările, nelămuririle pe care le ai pentru a căpăta răspunsuri la toate întrebările tale.

2. De luni până vineri – rezolvi testele online cu feedback pe loc și îți notezi grilele la care ai greșit.

3. Sâmbătă – participi la sesiunea live interactivă de întrebări și răspunsuri unde vei găsi lămuri la toate neclaritățile pe care le ai, inclusiv la grilele pe care le-ai greșit.


În felul acesta toată materia de studiu la gramatică limba română pentru admitere în MAI și ANP va fi înțeleasă, învățată și exersată în cele mai bune condiții.

De aceea spunem că acest curs de pregătire la limba română pentru admitere la poliție, jandarmi și școala de agenți de penitenciare e un veritabil program de antrenament, nu doar un curs online oarecare.

1. Pregătirea participanților înainte de webinar
Înainte de webinar, participanții parcurg materia supusă dezbaterii prin studiu individual. Își notează întrebările și nelămuririle pe care le au. Apoi le transmit profesorului prin comentarii la pagina dedicată sau live în timpul webinarului. În timpul sesiunii live vor căpăta toate răspunsurile necesare.

2. O recapitulare a principalelor informații despre subiectul abordat, cu explicații detaliate
Profesorul va avea o predare online interactivă a principalelor aspecte din materia supusă recapitulării.

3. Exerciții și excepții de la reguli
Va exista o rubrică speciale de observații și atenționări cu privire la situații / subiecte dificile cu care vă puteți confrunta într-un examen de admitere la poliție sau jandarmi.

4. sesiune Q&A interactivă- răspunsurile concrete la întrebările voastre
Toate întrebările și nelămuririle tale legate de subiect vor avea un răspuns clar și ușor de înțeles.

Teoria este furnizată sub următoarele forme:
+ prezentare schematică pentru fiecare capitol în parte.
+ predare și explicare detaliată în cadrul sesiunilor live interactive.
+ modulele Fonetică și Vocabular au teoria completă și în format text.
Modulele și subiectele vor avea un anumit timp sub care nu puteți trece mai departe. În acest fel ne asigurăm că vei învăța temeinic.

Pentru a putea trece mai departe, la următoarea unitate de învățare, trebuie să obții la testare peste 80% răspunsuri corecte. Dacă nu, o iei de la capăt până reușești. Antrenăm învingători.

Dacă ai parcurs toată materia și ai luat peste 80% punctaj, poți sta liniștit că vei avea succes la examenul de admitere. Evident, dacă ai rezultate similare și la celelalte probe de concurs.

Dacă vrei mai multe informații despre admiterea în jandarmerie, apasă aici. Ai și subiectele date în anii trecuți la instituțiile de învățământ care organizează examen de admitere în jandarmerie.

În curând vom pregăti și o pagină cu toate informațiile despre admiterea în poliție.

Dacă vrei să te pregătești și pentru testul psihologic, vezi aici pagina noastră cu teste psihologice online.
Acest curs online de gramatică este conceput de un profesor cu doctorat în limba română. Are peste 20 de ani de experiență în pregătirea elevilor pentru examene. La acest curs contribuie și un psiholog specializat în training, inclusiv trainingul candidaților pentru examene în mediul offline și online / eLearning. Astfel, cursul apelează la cele mai moderne și eficiente practici pedagogice, metoda principală fiind microlearningul . Acesta înseamnă, pe scurt, împărțirea materiei în bucăți foarte mici care să poate fi ușor înțelese și reținute.

Toate acestea sunt motivele pentru care afirmăm că acest curs este un adevărat sistem de pregătire pentru succesul la examenele de admitere in MAI, la Academia de Poliție, respectiv școlile de poliție și jandarmerie.

Cursul respectă programele de admitere pentru școlile de jandarmi Drăgășani / Fălticeni și școlile de agenți de poliție Câmpina / Oradea / Cluj. De asemenea, cursul este perfect compatibil cu programa de admitere la Academia de Poliție.
Prof. dr. Alina Nicola
Prof. dr. Alina Nicola este autorul acestui curs de gramatică limba română pentru admitere în MAI, ANP, drept

Acest curs este conceput și dezvoltat de prof. dr. Alina Nicola.

Alina are o experiență de peste 20 de ani în predarea limbii și literaturii române la gimnaziu și liceu.

Are gradul didactic I și, de asemenea, a obținut doctoratul în litere la Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu în anul 2012.

Ceea ce o recomandă cel mai mult sunt profesionalismul, răbdarea și capacitatea de a se face înțeleasă de toată lumea.

Rezultatele excepționale pe care le are cu elevii aflați în pregătire sunt, așadar, o consecință firească.

Pregătește-te cu noi și pentru testul psihologic

Intră în comunitățile / grupurile noastre de Facebook pentru a comunica cu viitorii tăi colegi:

Conținutul cursului

Deschide tot
FONETICA
VOCABULARUL
Părți de vorbire flexibile
Părți de vorbire neflexibile
SINTAXA
ORTOGRAFIE și PUNCTUAȚIE
RECAPITULĂRI FINALE
Subiecte de admitere date la poliție, jandarmi, drept în anii anteriori | grile gramatică limba română
Conținutul capitolului
0% finalizat 0/6 pași

Evaluări și Recenzii

5.0
Medie
10 Evaluări
5
10
4
0
3
0
2
0
1
0
Cum ți se pare? Ne-ar plăcea să știm!
eduardrum
Posted o săptămână ago
Recomand !

Excelent curs pentru cei care își doresc să-și îmbunătățească cunoștințele pentru admitere !

RohatcaMadalina
Posted 2 săptămâni ago
Excelent!

Recomand cu drag! Cu toate că au trecut 6 ani de când am terminat liceul și simțeam că nu o să mai pot învăța și înțelege, acest curs mi-a demonstrat că nu este imposibil. Materia este foarte bine structurată, exemplele sunt foarte explicite, iar doamna profesoară este foarte răbdătoare și explică foarte bine. Acest curs este extraordinar!

Feraru Nicolae
Posted 2 săptămâni ago
Recomand

Platforma merita 7 stele nu doar 5 ! Este exhaustiva si foarte bine construita . Cat despre dm Profesor dr Alina Nicola am doar recunostinta si admiratie pentru munca titanica depusa spre a ne lumina pe noi. Sunt doar de 6 zile inscris la acest curs si pot spune ca am facut progrese mari , chestii care mi se pareau complexe le-am inteles usor cu ajutorul acestui curs ! Va multumesc !!!

Agavriloae Dumitrel
Posted 2 săptămâni ago
Placerea de a invata!

Va indem cu incredere sa va abonati la acest curs online! Este structurat pe capitole , gandit in asa fel incat sa atinga pana si cele mai mici detalii ale gramaticii. Experienta doamnei profesoare te va ajuta sa intelegi toate nelamuririle tale. Sesiunile interactive sunt pe intelesul tuturor, iar in cazul unor probleme, vei fi lamurit cu raspunsuri concrete si exemple care te fac sa intelegi.

laur.moisii@yahoo.com Moisii
Posted 2 săptămâni ago
Un curs foarte util

Nu m.am așteptat sa fie atat de util acest curs. Sunt toate lucrurile foarte bine structurate iar ce mi.a mai plăcut a fost și faptul ca după fiecare capitol îți verifici nivelul de cunoștințe cu un test. Super, nota 10!

Irimia Alexandra
Posted 2 săptămâni ago
Foarte logic si util!

Daca inainte ma chinuiam si poate nu doar eu eram in aceasta situatie..acum pare totul mult mai clar. Doamna explica intr-un mod foarte logic si ma face sa inteleg lucrurile si nu doar sa le retin (robotic). Foarte interactive sesiunile live si platforma este extrem de utila, mai ales ca sunt foarte multe exemple noi sau imbinate din diferite teste care au fost date in anii anteriori:)

Zamfir Claudia
Posted 2 săptămâni ago
Un curs foarte util

Un curs care oferta detalii si amanunte folositoare in pregatirea pentru examen. Explicatiile profesorului foarte bune si pe intelesul tuturor.

Militaru Andrei
Posted o lună ago
Recomand

Recomand din tot sufletul acest curs tuturor. Conține materia completa, bine structurata ,iar modul de lucru al doamnei profesoare și implicarea dumneaei vor face ca cei mai mulți dintre noi sa țintim nota maxima la examenul de Limba Romana.

Roxana Elena
Posted o lună ago
Recomand cu drag și cu încredere!

Dedicarea doamnei profesoare motivează orice elev să învețe cât mai mult. Un curs plin de profesionalism și seriozitate în urma căruia rezultatele vor fi cu siguranță satisfăcătoare.

Florin Nicola
Posted o lună ago

Îți mulțumim frumos pentru gândurile tale. Sperăm să ajutăm cât mai mulți tineri să ia admiterea și să-și îndeplinească visul de a ajunge cadru MAI sau ANP. Mult succes! 🙂

Gagean Adrian
Posted 2 luni ago
🤩

Subiectele si testele de mare ajutor! M-au ajutat să-mi pun materia la punct! Recomand cu drag,nu ezitați să încercați!

Florin Nicola
Posted 2 luni ago

Mulțumim pentru apreciere, Adrian! 🙂

Show more reviews
Cum ți se pare? Ne-ar plăcea să știm!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.